Ingrid44 Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 6 godzin temu, DORA1020 napisał: Nie znam nikogo z dogo ani miau,kto by tego dokonał dlatego zamówiłam profesjonelnego fotografa,a właściwie fotografkę za zwrot kosztów paliwa za dojazd do Izbicy,bo dziewczyna mieszka chyba ok.50km od Izbicy nie wiem jak do tego podejdzie wetka,ponieważ ona tez musi poświęcić na to troche czasu kotków jest dużo do adopcji,bardzo też mi zależy na ładnych zdjeciach Czarnej Perełki,o której myśle dniem i nocą To nawet lepiej ze masz profesjonalistkę. Wetka napewno bedzie zadowolona bo jest dużo kotków a miejsca przecież potrzebne dla innych. Trzymam mocno kciuki za udana sesje. Quote
Tyśka) Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Dora, a Kasia K. która robiła zdjęcia Braszce i Misiowi? Quote
DORA1020 Posted June 27, 2018 Author Posted June 27, 2018 16 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Dora, a Kasia K. która robiła zdjęcia Braszce i Misiowi? Nie wiem jaka Kasia? Jakiemu Misiowi? Temu ,który pojechał do DS? Quote
DORA1020 Posted June 27, 2018 Author Posted June 27, 2018 17 godzin temu, Ingrid44 napisał: To nawet lepiej ze masz profesjonalistkę. Wetka napewno bedzie zadowolona bo jest dużo kotków a miejsca przecież potrzebne dla innych. Trzymam mocno kciuki za udana sesje. Pani Justyna juz umówiła sie z wetką. Jest profesjonalną fotografka,nie znam jej osobiście,polecono mi ją. Ale mam nadzieję,ze zdjęcia wyjdą dobrze. W lecznicy są kotki od ala123,Krystyny i "moja" czarnulka. Koszty paliwa na jej dojazd do Izbicy to 40zł. Quote
Tyśka) Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 7 godzin temu, DORA1020 napisał: Nie wiem jaka Kasia? Jakiemu Misiowi? Temu ,który pojechał do DS? Kasia robiła zdjęcia Braszce i Misiowi od wiolhelm. Mieszka w okolicach Zamościa, chętnie fotografuje bezdomniaki i do tego te zdjęcia są śliczne. Też nie bierze ani grosza za to. Jednak skoro znalazłaś już kogoś, to super, to czekamy na efekty :). Jednak jakby co, mogę podać Ci namiary do Kasi K. Quote
DORA1020 Posted June 28, 2018 Author Posted June 28, 2018 15 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Kasia robiła zdjęcia Braszce i Misiowi od wiolhelm. Mieszka w okolicach Zamościa, chętnie fotografuje bezdomniaki i do tego te zdjęcia są śliczne. Też nie bierze ani grosza za to. Jednak skoro znalazłaś już kogoś, to super, to czekamy na efekty :). Jednak jakby co, mogę podać Ci namiary do Kasi K. Podaj prosze nie wiedziałam o Kasi,a już uzgodniłam z pania Justyna sesję zdjęciową nastepnym razem Kasię poprosze o pomoc zdjęcia zrobiła wczoraj,ale jeszcze ich nie mam Quote
Tyśka) Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 5 godzin temu, DORA1020 napisał: Podaj prosze nie wiedziałam o Kasi,a już uzgodniłam z pania Justyna sesję zdjęciową nastepnym razem Kasię poprosze o pomoc zdjęcia zrobiła wczoraj,ale jeszcze ich nie mam Wyślę Ci na pw dane. Ważne, że koty mają już zdjęcia, czekamy cierpliwie na nie. Quote
DORA1020 Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 Wysłasłam zdjecia do terry i so Tyski nie bardzo mi sie te zdjecia podobaja bardzo zależało mi na ładncy zdjeciach Czarnej Perelki a te zdjecia nie sa najlepsze troche jestem zawiedziona Quote
Ingrid44 Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 53 minuty temu, DORA1020 napisał: Wysłasłam zdjecia do terry i so Tyski nie bardzo mi sie te zdjecia podobaja bardzo zależało mi na ładncy zdjeciach Czarnej Perelki a te zdjecia nie sa najlepsze troche jestem zawiedziona To przykro bo w końcu robił profesjonalista. :( Może uda sie z czegoś wybrać. Quote
terra Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Przejrzałam pobieżnie zdjęcia, mnie się podobają. Ponieważ przed chwilą wróciłam po całodniowej nieobecności, zdjęciami zajmę się jutro (jest ich bardzo dużo), o ile Tyśka mnie nie wyprzedzi ;) , teraz muszę poświęcić czas mojemu stadu. Wstawię tylko zdjęcie Czarnej Perły, 1 Quote
bakusiowa Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Ładne zdjęcie. Nie jest łatwo zrobić dobre zdjęcie czarnemu kotu. Quote
DORA1020 Posted June 30, 2018 Author Posted June 30, 2018 Dziekuje terra:) wstawiłaś chyba to najładniejsze z innych zdjęć kotkow można wybrać ładne Czarna Perełka wydaje mi się,ze ma nieciekawe Quote
terra Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 4 godziny temu, DORA1020 napisał: Dziekuje terra:) wstawiłaś chyba to najładniejsze z innych zdjęć kotkow można wybrać ładne Czarna Perełka wydaje mi się,ze ma nieciekawe Teraz wstawię zdjęcia kilku kotków, resztę wieczorem. Starałam się wybrać najładniejsze moim zdaniem , jakbyś DORA1020 chciała jakieś inne, to napisz. Quote
Ingrid44 Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 Fajne fotki. Przyciągają oko. Mam nadzieje ze pomogą znaleźć domki. Proszę dajcie znać kiedy trzeba bedzie powyrozniac ogłoszenia. Niektóre były wyróżnione na tydzień a niektóre na miesiąc wiec ja sie zupełnie w tym pogubiłam. Quote
Recommended Posts