Pysia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='malawaszka'] Figę już nosi i dostaje *******ca... zaczynają się gonitwy i zabawy z Dropsem, wolałabym ich nie stopować bo potem nie będą się chcieli bawić... kurde a Furia :mdleje: rano dziś zjechały jej tylne tasiemki i wylazła tyłem z kubraka :shock: przednie łapy nadal w nim siedziały, a wył nie... brzuch odsłonięty... na szczęście nie zdążyła mamlać, ale mam za swoje kurde bo jej wczoraj luzowałam tasiemki bo biedaczkę na pewno uciskają :errrr: no ale udało mi się włożyć łapiny w kubrak z powrotem - było warkolenie, ale bez zęboczynów, a już miałam wizję jazdy do weta żeby... założyć kubrak na 5 kg psa :evil_lol:[/QUOTE] No to sobie umieramy razem ze strachu. Wyobrazam sobie, jakiego schiza miałaś przez Furie. Nana mi potargała kubraczek w strzępy dzisiaj. Pogryzła i już. Ona wygina śmiało ciało jakby kości nie miała. I skacze jak porąbana. Został mi jeden kubrak i ją wypcham jak go pogryzie! Quote
malawaszka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 eee ja już nie umieram ze strachu :lol: umierałam tylko przez Figę w dzień sterylki, potem już luz; one są malutkie, nasz wet jest mistrzem w cerowaniu więc się nie boję, że coś porozrywają - jedynie musiałam Furii jednak pozaciskać tasiemki żeby nie wyłaziła z kubraka; póki co jeszcze nie próbują gmerać Quote
Pysia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Nana też malutka. Mniejsza od Figi i duuuuużo drobniejsza. Słuchaj Monika. U tego Twojego weta są kubraczki posterylkowe? Bo u mojego za duże tylko. Potrzebny mi rozmar mniejszy niż 6. Jedna sztuka. Może jakbyś była u niego jutro/dzisiaj to byś mi jutro podrzuciła? Pinda potargała gryzac jeden i został tylko jeden. I zapewniem Cię, ze Nana to nie Figa z ruchliwością. Ona ma poważne ADHD i zdolność skakania mistrza świata w skoku wzwyż. Dzisiaj doskoczyła mi z podłogi do twarzy!!!! Chciała mnie pocałować.... Quote
malawaszka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 no sylwetkę ma taką terierkową i to skakanie też pasuje; ja mam jeszcze jakiś kubrak to wezmę jutro tylko nie wiem czy nie będzie za duży, ale zobaczymy, najwyzej go trochę przeszyjesz żeby skrócić Quote
Pysia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Mam nadzieję ze będziesz bez psów? No bo wiesz... Kk.... Nie chce umierać i o nie ;) Quote
malawaszka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Pysia']Mam nadzieję ze będziesz bez psów? No bo wiesz... Kk.... Nie chce umierać i o nie ;)[/QUOTE] no głupia nie jestem :eviltong: bywam, ale czasem myślę całkiem trzeźwo hahaha ja jadę jutro na rezonans więc raczej nie przyjęli by mnie z psami :lol: Quote
Pysia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Aaaaaaaaa :) O której mniej więcej mam sie spodziewać? Bo pewnie do południa. Muszę sie obudzić i ubrać aby Cię wpuścić. Wypijemy kawkę. Quote
malawaszka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 no własnie nie bo na 14.30 mam zdaje się Quote
malawaszka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 zadzwonię jak będę wyjeżdzała z Górniczego bo nie mam pojęcia ile to może potrwać :niewiem: a Furiatka wariatka już śmiga w nowej obróżce :loveu: taki maluśki, słodki piesecek w różowej obroży w kropki :evil_lol: Quote
Saththa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 zrób zdjęcia i podmień w ogłoszeniach :diabloti: Quote
Pysia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='malawaszka']zadzwonię jak będę wyjeżdzała z Górniczego bo nie mam pojęcia ile to może potrwać :niewiem: a Furiatka wariatka już śmiga w nowej obróżce :loveu: taki maluśki, słodki piesecek w różowej obroży w kropki :evil_lol:[/QUOTE] Oki :) Furiatka i słodki róż :crazyeye: Muszę to zobaczyć :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Pysia'] Furiatka i słodki róż :crazyeye: Muszę to zobaczyć :evil_lol:[/QUOTE] no to ewentualnie mogę ją jutro podrzucić jak będę jechała do szpitala i zostawić u Ciebie :errrr: Quote
Pysia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 W sumie.... Zaraszamy Furiatke do kk :bigok::bigok::bigok::bigok: Quote
malawaszka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Pysia']W sumie.... Zaraszamy Furiatke do kk :bigok::bigok::bigok::bigok:[/QUOTE] boszz Ty potworze... moją malutką kruszynkę... :placz: [URL=http://img854.imageshack.us/i/bru10kwie2013001.jpg/][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/7725/bru10kwie2013001.jpg[/IMG][/URL] Quote
Saththa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Zalotnik z białym uśmiechem az po oczaach bije;) Quote
zerduszko Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Dawaj kropkowaną furięęęęęęęęęęęęę :multi: Quote
Pink Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Sajan, jednak wspaniale to pycho ma :loveu: normalnie mozna bylo by jesc na sniadanie, obiad i kolacje. Quote
marako Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Zwłaszcza, jak się uśmiecha, jest przefajny (bo powaga aż za poważna). Quote
malawaszka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='zerduszko']Dawaj kropkowaną furięęęęęęęęęęęęę :multi:[/QUOTE] jutro [quote name='Pink']Sajan, jednak wspaniale to pycho ma :loveu: normalnie mozna bylo by jesc na sniadanie, obiad i kolacje.[/QUOTE] prawda :lol: uwielbiam go :loveu: [quote name='marako']Zwłaszcza, jak się uśmiecha, jest przefajny (bo powaga aż za poważna).[/QUOTE] jak jest poważny to jest taki dostojny :loveu: dostałam zapytanie o niego ... ja się chyba zastrzelę - znowu dom z kotami :mdleje: Quote
zerduszko Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Trzeba by coś z tymi kotostworami zrobić :diabloti: A właśnie? Jak piękna z kotami i zostawaniem? Quote
malawaszka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='zerduszko'] A właśnie? Jak piękna z kotami i zostawaniem?[/QUOTE] póki co się nie narzucam z pytaniami w nadziei, że brak wiadomości to dobre wiadomości ;) Quote
ania0112 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 a jak Sajan z kotami? wiemy coś? był już test czy nie ma co testowac bo z daleka próbował już kota na śniadanko przerobić? Quote
Recommended Posts