Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']

Figę już nosi i dostaje *******ca... zaczynają się gonitwy i zabawy z Dropsem, wolałabym ich nie stopować bo potem nie będą się chcieli bawić... kurde

a Furia :mdleje: rano dziś zjechały jej tylne tasiemki i wylazła tyłem z kubraka :shock: przednie łapy nadal w nim siedziały, a wył nie... brzuch odsłonięty... na szczęście nie zdążyła mamlać, ale mam za swoje kurde bo jej wczoraj luzowałam tasiemki bo biedaczkę na pewno uciskają :errrr: no ale udało mi się włożyć łapiny w kubrak z powrotem - było warkolenie, ale bez zęboczynów, a już miałam wizję jazdy do weta żeby... założyć kubrak na 5 kg psa :evil_lol:[/QUOTE]
No to sobie umieramy razem ze strachu.
Wyobrazam sobie, jakiego schiza miałaś przez Furie. Nana mi potargała kubraczek w strzępy dzisiaj. Pogryzła i już. Ona wygina śmiało ciało jakby kości nie miała. I skacze jak porąbana. Został mi jeden kubrak i ją wypcham jak go pogryzie!

Posted

eee ja już nie umieram ze strachu :lol: umierałam tylko przez Figę w dzień sterylki, potem już luz; one są malutkie, nasz wet jest mistrzem w cerowaniu więc się nie boję, że coś porozrywają - jedynie musiałam Furii jednak pozaciskać tasiemki żeby nie wyłaziła z kubraka; póki co jeszcze nie próbują gmerać

Posted

Nana też malutka. Mniejsza od Figi i duuuuużo drobniejsza. Słuchaj Monika. U tego Twojego weta są kubraczki posterylkowe? Bo u mojego za duże tylko. Potrzebny mi rozmar mniejszy niż 6. Jedna sztuka. Może jakbyś była u niego jutro/dzisiaj to byś mi jutro podrzuciła? Pinda potargała gryzac jeden i został tylko jeden.
I zapewniem Cię, ze Nana to nie Figa z ruchliwością. Ona ma poważne ADHD i zdolność skakania mistrza świata w skoku wzwyż. Dzisiaj doskoczyła mi z podłogi do twarzy!!!! Chciała mnie pocałować....

Posted

no sylwetkę ma taką terierkową i to skakanie też pasuje; ja mam jeszcze jakiś kubrak to wezmę jutro tylko nie wiem czy nie będzie za duży, ale zobaczymy, najwyzej go trochę przeszyjesz żeby skrócić

Posted

[quote name='Pysia']Mam nadzieję ze będziesz bez psów? No bo wiesz... Kk.... Nie chce umierać i o nie ;)[/QUOTE]

no głupia nie jestem :eviltong: bywam, ale czasem myślę całkiem trzeźwo hahaha

ja jadę jutro na rezonans więc raczej nie przyjęli by mnie z psami :lol:

Posted

zadzwonię jak będę wyjeżdzała z Górniczego bo nie mam pojęcia ile to może potrwać :niewiem:

a Furiatka wariatka już śmiga w nowej obróżce :loveu: taki maluśki, słodki piesecek w różowej obroży w kropki :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']zadzwonię jak będę wyjeżdzała z Górniczego bo nie mam pojęcia ile to może potrwać :niewiem:

a Furiatka wariatka już śmiga w nowej obróżce :loveu: taki maluśki, słodki piesecek w różowej obroży w kropki :evil_lol:[/QUOTE]
Oki :)
Furiatka i słodki róż :crazyeye: Muszę to zobaczyć :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']
Furiatka i słodki róż :crazyeye: Muszę to zobaczyć :evil_lol:[/QUOTE]

no to ewentualnie mogę ją jutro podrzucić jak będę jechała do szpitala i zostawić u Ciebie :errrr:

Posted

[quote name='Pysia']W sumie.... Zaraszamy Furiatke do kk :bigok::bigok::bigok::bigok:[/QUOTE]

boszz Ty potworze... moją malutką kruszynkę... :placz:

[URL=http://img854.imageshack.us/i/bru10kwie2013001.jpg/][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/7725/bru10kwie2013001.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='zerduszko']Dawaj kropkowaną furięęęęęęęęęęęęę :multi:[/QUOTE]

jutro

[quote name='Pink']Sajan, jednak wspaniale to pycho ma :loveu: normalnie mozna bylo by jesc na sniadanie, obiad i kolacje.[/QUOTE]

prawda :lol: uwielbiam go :loveu:

[quote name='marako']Zwłaszcza, jak się uśmiecha, jest przefajny (bo powaga aż za poważna).[/QUOTE]

jak jest poważny to jest taki dostojny :loveu:

dostałam zapytanie o niego ... ja się chyba zastrzelę - znowu dom z kotami :mdleje: