Anula Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Harley ale to dopiero jest piękność.Waśnie słyszałam,że psiaki czeka wywózka tylko nie wiedziałam gdzie. Quote
WATACHA Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Wygląda jak dziewczynka w tej fryzurce Quote
Saththa Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 No naprwde ma kitkę ? :D czy to ucho :P Quote
malawaszka Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 ucho jedno tak stoi :) jest przeuroczym psem - do czesania wykłada się na plecki, a jak czeszę grzbiet to siada i siedzi spokojnie, w Sznuphauzie pakuje się na kanapą i sobie posiedzieliśmy, tulił się taki miś fajniuchny. Quote
Anula Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Jeżeli jest tak miły o fajnym charakterze to powinien szybciutko znaleźć domek. Quote
malawaszka Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 taką mam wielka nadzieję, że tak się stanie, tylko pogoda u nas okropna i zdjęcia brzydkie, przydałoby się słonka trochę Quote
malawaszka Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 niespecjalnie - są oddzieleni płotem i obaj się prężą i sikają i sikają i sikają - u mnie teraz dość napięta sytuacja generalnie bo Kredka w końcówce cieczki... więc Hugo i Harley nabuzowani, a do tego wiejskie łanzy się kręcą i denerwują wszystkich :/ niech się to już skończy :/ Quote
malawaszka Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 jadą dwa nowe psiaki - udało się z Wojtyszek zabrać jupiiii 1 Quote
AnkaG Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 No tak chłopaki muszą pokazać który ważniejszy i jego sik musi być na wierzchu haha :) Do Ciebie jadą psiaki? Quote
malawaszka Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 dziewczynka do mnie, chłopak do Ulki Quote
malawaszka Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 mała, chłopak średni tłusty jak wieprzek :( obydwa z wyłysieniami i w ogóle... jak mi mała rzygnęła w domu to do tej pory nie mogę wywietrzyć po tych wojtyszkowych specyjałach... kupy jak kamienie po kościach Quote
WATACHA Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 A już następny w Wojtyszkach :( Masz foteczki? Quote
Saththa Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 jezus czym oni karmia te psiaki i jak one muszą się upodlić z głodu i w koncu to jedzą. Wasia Kocham Cię! Quote
AnkaG Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Ech te nasze schrony ... a ten to wyjątkowy... Pokaż psiaczki :) Quote
malawaszka Posted December 21, 2016 Author Posted December 21, 2016 tak wyglądała jak trafiła do schroniska - ten nosio już był łysy, ale potem juz było tylko gorzej :( mieszka pod umywalka póki co, ale udało się dziś siku i kupę na dworze już zrobić, pojadła, jeszcze nie pije wody, ale na wszystko przyjdzie czas zdjęć chłopaka nie mam, tylko takie jak trafił do schroniska a teraz ma łyse boki i jest okropnie zapasiony Quote
AnkaG Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 O rany jaka bidusia z dziewczynki... Harleyek supcio :) Quote
Anecik Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Szczęśliwych, spokojnych, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości świąt Bożego Narodzenia oraz niesamowitego, niezapomnianego, niepowtarzalnego sylwestra życzą Aneta z Arkiem i całe Mimronkowo Quote
Saththa Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Dziewczynka wystraszona troszkę... przejdzie jej! :) nie samo ale z pomoca ale rpzejdzie :) Harley jest przeboski z tą palemką :) Quote
Recommended Posts