malawaszka Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 po prostu zamknijcie mnie w psychiatryku haha, jak jakaś obsesja z tymi wynikami wstawianymi w każdym poście... Quote
malawaszka Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 czary mary hahaha trzymajcie kciuki - jedziemy z Amisiem na badanie oczka... Quote
sybil Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Waszko, żeby usunąć kliknij prawym przyciskiem na tekście do usunięcia, lewym wybierz "zaznacz wszystko", ponownie kliknij prawym na zaznaczonym tekście i wybierz "usuń" - pozbędziesz się niechcianych kwiatków. Powodzenia w usuwaniu i oczywiście dla Amisia. Quote
malawaszka Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 Sybisiu ale ja tak robię za każdym razem, czyszczę okno, do tego usuwam te wyniki z tego miejsca gdzie się dodaje zdjęcia bo i tam się wciąż pojawiają, a one i tak się wstawiają hahah to jest jakiś absurd, ale nie pierwszy i nie ostatnie na tym forum... Amiś niestety nie będzie widział... do tego jest zagrożony jaskrą i do końca życia musi mieć krople do oczu i kontrole u okulisty co 3 miesiące. Quote
sybil Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 No to już nie wiem co się u Ciebie porobiło . U mnie działa, myślałam, że pomogę i nie wyszło bardzo mi przykro z powodu oczek Amisia. Quote
sybil Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 48 minut temu, malawaszka napisał: Sybisiu ale ja tak robię za każdym razem, czyszczę okno, do tego usuwam te wyniki z tego miejsca gdzie się dodaje zdjęcia bo i tam się wciąż pojawiają, a one i tak się wstawiają hahah to jest jakiś absurd, ale nie pierwszy i nie ostatnie na tym forum... Amiś niestety nie będzie widział... do tego jest zagrożony jaskrą i do końca życia musi mieć krople do oczu i kontrole u okulisty co 3 miesiące. Na próbę zacytowałam Twój post z wynikami i bez problemu usunęłam zawalidrogę. Quote
malawaszka Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 Sybisia usunęłaś i u mnie już też się nie pojawia hahaha koniec świata :V Quote
malawaszka Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 a może teraz, bo jednak się pojawiło :/ ja piernicze Quote
sybil Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 A spróbuj "zaznacz wszystko" a potem potraktuj go back space'm Quote
malawaszka Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 no i nic.... skazana na złe wyniki Koki aaaa Quote
Saththa Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 U mnie też się tak robi. Za każdymr azem jak chcę gdzieś podta napisac to najpierw musze usunąć stary post który jakimś cudem wciąż tutaj jest. Wywalam starą zawartość i wpisuję nową i dodaję. Quote
Saththa Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 U mnie też się tak robi. Za każdymr azem jak chcę gdzieś podta napisac to najpierw musze usunąć stary post który jakimś cudem wciąż tutaj jest. Wywalam starą zawartość i wpisuję nową i dodaję. P.S. CZasem działa a czasem o takie coś się pojawia: Nie można dodawać nowych postów w tak krótkim czasie. Proszę poczekać 1 sekund i spróbować ponownie. Hahah Quote
Saththa Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 No i dodałam dwa razy to samo mimo, ze za 1 razem wyświetlił ze nie można hahaha Quote
malawaszka Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 no ale ja też ciągle czyszczę i usuwam i wszystko i wpisuję nowe, a to stare ciągle się pojawia... może teraz dodam nowe zdjęcie i coś napiszę - trzymajcie jutro kciuki zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
malawaszka Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 no i ..... ciekawe co teraz będzie się ciągnęło wyniki i zdjęcie??? masakra moja cierpliwość do tego forum skończyła się już dawno i tylko wielki sentyment mnie tu trzyma... Quote
AnkaG Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Zrobiłaś co mogłaś dla Amisia. Głaski od nas dla małego i by grzecznie kropił oczka :) Kciukamy za jutro i jak widać teraz będziemy wyniki i Tige oglądać :) Quote
Saththa Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 jej a mi teraz jak chce napisac odpowiedz to w ogóle nie rozwija się okienko :P musze kliknac dodaj odpowiedz a wtedy sie forum drze ze to pole jest wymagane. Hahah Trzymam kciuki! widziałam na fb i az mnie skręca z ciekawości :) Sentyment trzyma i mnie tutaj... ostatnio pod moim zdjeciem na fejsie przy komentarzu Jambi tak sie fajnie zrobiło. Dużo z nas się tam pojawiło i kurde ta domowa forumowa atmosfera wróciła. Forum to już... zupełnie nie to. Ja nawet kurcze wiadomości nie odczytuję... wchodze tylko na te "nasze" wątki... ale na większosci i tak nic się nie dzieje. Przykro bardzo. Quote
malawaszka Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 Zawiozłam dziś Tigę do domuuu :) na razie zamieszkała w Częstochowie, ale za ok miesiąc przeprowadzka do Krakowa :) adoptowali ją fajni młodzi ludzie i mam wielka nadzieję, że dogadają się i że będzie dobrze! musi! i jeszcze jedna nowa wiadomość - Bazylek też miał dziś odwiedziny i Pani się zdecydowała na adopcję i na dniach chłopak się przeprowadza :D 1 Quote
malawaszka Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 masakra jaki się bałagan porobił.... ale mnie się naprawdę nie chce edytować każdego wstawionego postu... teraz się będzie ciągnąć 5 zdjęć i wyniki ha ha Quote
AnkaG Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 No gratki - nie ma wyników i nie ma ponownych zdjęć :) A na poważnie super, że Tiga ma dooomek :) I Bazylek będzie miał :) Ja tak zaglądam na fb - dałaś fajny filmik z Tiga gdzie widać, ze ona jest ruchliwa i wesoła :) Quote
WATACHA Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 No udało Ci się, wyniki chociaż nie, Tigi to pojechały z nią do domu :P. Bardzo się cieszę. Quote
malawaszka Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 nie ma bo edytowałam post i usunęłam, ale jak pisałam - nie chce mi się każdego postu edytować po dodaniu, wtedy mam komunikat, ze nie można edytować, ale się jednak edytuje, a pod spodem dodaje się nowy hahah Quote
Recommended Posts