Pink Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 uhu wlasnie, moze patyk zaakceptuje w rzucaniu. Skakac nie pozwalaj - pies niech sobie za duzo nie pozwala :evil_lol: A z takim psiakiem ktory bawic sie nie umie, to jest ciezko kurna... ja widze po Oskarze. Nie wiem jak go zaciekawic bawieniem... juz na uszach staje hihi malpe i wariata z siebie robie a on sie na mnie patrzy cielecymi oczami. Quote
malawaszka Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 ja generalnie bardzo lubię jak mi się duży pies opiera łapami na "klacie" :D ale to jest fajne jak jest np zima i śnieg... bo jak już jest błoto to niekoniecznie ech... zawsze coś :lol: Quote
Saththa Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='malawaszka']ja generalnie bardzo lubię jak mi się duży pies opiera łapami na "klacie" :D ale to jest fajne jak jest np zima i śnieg... bo jak już jest błoto to niekoniecznie ech... zawsze coś :lol:[/QUOTE] A nie gniecie Ci cycków?:lol: Quote
Andzike Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Malawaszka, melduję, że zgodnie z naszą rozmową na sznaucerowe konto poleciała przekazem mentalnym (no nie mogłam się oprzeć:cool3:) stówka dla Bezimiennego sznauradora :) Te pieniądze to spadek po kocie Placku, który nie doczekał końca bazarku [*] - jak pieniądze wpłyną proszę o potwierdzenia na wątku bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240773-KONIEC!Liczymy!Dziękujemy!-DZIECIACZKOWO-za-DROBNE-dla-kota-w-BDT-do-24-3-g-22[/URL]! i na wątku Placka :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233820-PLACEK-biega-na-czterech-łapach-po-Tęczowych-Łąkach-Śpij-spokojnie-kotku-*[/URL] No i czekam na objawienie imienia :evil_lol: Quote
ania0112 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Malawaszka ja normalnie protestuje! Sznaucrador, sznaurador cy jakos tak to kiepskie imie! Czas wymyślić prawdziwe.. już tydzień jest u Ciebie. może zrobisz jak przy Batumi? każdy poda pare imion i coś wybierzesz albo olśni Cie w trakcie tego... weszłam na stronke z imionami to podam pare :) Bazyl, Kenzo ( jakże ekskluzywne imie jak sznaurador), Jeronimo, Merfi, Jambo, Tobago, Wedel ( słodkie imie dla duże psa.. nawet do ogłoszeń było by ok) ahhh i moje ulubione ze stronki z imionami :evil_lol: Justin Bieber :diabloti: Quote
Saththa Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Wedel to zawsze labrador czekoladowy :evil_lol: Ja mogę z mojej strony dodać Sajan... Jak brałam Tazza to rozważałam je:razz: Quote
sybil Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Na jakie konto można oddac' 1% podatku, żeby było na sznaucery? Chyba gdzieś było napisane, ale trochę się pogubiłam, heeelp! Quote
ania0112 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [url]http://sznaucery.eadopcje.org/[/url] tutaj masz nr krs i co wpisac by było na sznauce :) Quote
malawaszka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Podoba mi się Kenzo, Sajan, Mohito, Thorgal - tylko czy pasuje do niego któreś... do niego to mi Toudi pasuje :evil_lol: [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQF1QElrkBQAyi0Or1O6Sv9Ajqsc8IqlniQpAu0I9SzBUhus2uudg[/IMG] Quote
Pink Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Toudi :lol: tak-tak niech bedzie Toudi. Ja znowu smieje sie z Oskara, ze jak Gremlin´s Gizmo wyglada :oops: [IMG]http://4.bp.blogspot.com/-pqINmEcPqd0/TvuGeh738BI/AAAAAAAAANE/Jr9OveGgjHg/s200/gremlins0zf.jpg[/IMG] Quote
AnkaG Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Znaczy uszy się Oskarka nie podobają :mad::eviltong: Quote
Pink Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='AnkaG']Znaczy uszy się Oskarka nie podobają :mad::eviltong:[/QUOTE] jakbym miala takie uszy, to bym sie ze wstydu spalila :roflt: Quote
ania0112 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Toudi jest fajne. reszte imion trzeba zapamietac na przyszlosc ;) Quote
malawaszka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 nie wiem już znowu sama... teraz jak spacerowałam z nim to może jednak Sajan? takie dostojniejsze, a Toudi to jednak powinien być mały kurdupel Quote
ania0112 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 a mi Mohito :diabloti: ale jestem za Sajanem bo on kiedys dorosnie.. psychicznie i takie powazne imie było by lepsze Quote
malawaszka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Mohito też jeszcze kiedyś będzie :D na pewno ;) Zatem Saththa zostałaś matką chrzestną - mówiłam już, że szykujemy się do... komunii? :megagrin: Quote
ania0112 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 ooo to saththa szykuj prezenty:eviltong: Mohito i Kenzo musi być w przyszłości :) A jak sama kiedys bede miala domek i warunki na olbrzyma to nazwe go Frugo :lol: Quote
WATACHA Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Mi się podoba Kenzo, ale widzę, że już wybrane :) Quote
zerduszko Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 To się Sandra wkopała :lol: A wołać go będziesz Sajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :P Quote
Pysia Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='malawaszka']Mohito też jeszcze kiedyś będzie :D na pewno ;) Zatem Saththa zostałaś matką chrzestną - mówiłam już, że szykujemy się do... komunii? :megagrin:[/QUOTE] Zrób od razu wesele :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='Pysia']Zrób od razu wesele :diabloti:[/QUOTE] w sumie racja :evil_lol: tak mi tylko komunia przyszła na mysl bo Oliwia w tym roku :mdleje: a moja skarbonka leży i kwiczy :shake: Quote
Saththa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='malawaszka'] Zatem Saththa zostałaś matką chrzestną - mówiłam już, że szykujemy się do... komunii? :megagrin:[/QUOTE] włąsnie na FB doczytałam;) [quote name='ania0112']ooo to saththa szykuj prezenty:eviltong: Mohito i Kenzo musi być w przyszłości :) A jak sama kiedys bede miala domek i warunki na olbrzyma to nazwe go Frugo :lol:[/QUOTE] Juz szykuje, woiec szykujcie się bo będzie bazarek :razz: Na Sajana nie kupicie? :lol: [quote name='zerduszko']To się Sandra wkopała :lol: A wołać go będziesz Sajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :P[/QUOTE] nic mi nie jest;) Quote
Recommended Posts