Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uhu wlasnie, moze patyk zaakceptuje w rzucaniu. Skakac nie pozwalaj - pies niech sobie za duzo nie pozwala :evil_lol:
A z takim psiakiem ktory bawic sie nie umie, to jest ciezko kurna... ja widze po Oskarze. Nie wiem jak go zaciekawic bawieniem... juz na uszach staje hihi malpe i wariata z siebie robie a on sie na mnie patrzy cielecymi oczami.

Posted

ja generalnie bardzo lubię jak mi się duży pies opiera łapami na "klacie" :D ale to jest fajne jak jest np zima i śnieg... bo jak już jest błoto to niekoniecznie ech... zawsze coś :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ja generalnie bardzo lubię jak mi się duży pies opiera łapami na "klacie" :D ale to jest fajne jak jest np zima i śnieg... bo jak już jest błoto to niekoniecznie ech... zawsze coś :lol:[/QUOTE]

A nie gniecie Ci cycków?:lol:

Posted

Malawaszka, melduję, że zgodnie z naszą rozmową na sznaucerowe konto poleciała przekazem mentalnym (no nie mogłam się oprzeć:cool3:) stówka dla Bezimiennego sznauradora :)
Te pieniądze to spadek po kocie Placku, który nie doczekał końca bazarku
[*] - jak pieniądze wpłyną proszę o potwierdzenia na wątku bazarku
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240773-KONIEC!Liczymy!Dziękujemy!-DZIECIACZKOWO-za-DROBNE-dla-kota-w-BDT-do-24-3-g-22[/URL]!

i na wątku Placka :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233820-PLACEK-biega-na-czterech-łapach-po-Tęczowych-Łąkach-Śpij-spokojnie-kotku-*[/URL]

No i czekam na objawienie imienia :evil_lol:

Posted

Malawaszka ja normalnie protestuje! Sznaucrador, sznaurador cy jakos tak to kiepskie imie! Czas wymyślić prawdziwe.. już tydzień jest u Ciebie. może zrobisz jak przy Batumi? każdy poda pare imion i coś wybierzesz albo olśni Cie w trakcie tego... weszłam na stronke z imionami to podam pare :)
Bazyl, Kenzo ( jakże ekskluzywne imie jak sznaurador), Jeronimo, Merfi, Jambo, Tobago, Wedel ( słodkie imie dla duże psa.. nawet do ogłoszeń było by ok) ahhh i moje ulubione ze stronki z imionami :evil_lol: Justin Bieber :diabloti:

Posted

Podoba mi się Kenzo, Sajan, Mohito, Thorgal - tylko czy pasuje do niego któreś... do niego to mi Toudi pasuje :evil_lol:

[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQF1QElrkBQAyi0Or1O6Sv9Ajqsc8IqlniQpAu0I9SzBUhus2uudg[/IMG]

Posted

Toudi :lol: tak-tak niech bedzie Toudi.
Ja znowu smieje sie z Oskara, ze jak Gremlin´s Gizmo wyglada :oops:

[IMG]http://4.bp.blogspot.com/-pqINmEcPqd0/TvuGeh738BI/AAAAAAAAANE/Jr9OveGgjHg/s200/gremlins0zf.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='AnkaG']Znaczy uszy się Oskarka nie podobają :mad::eviltong:[/QUOTE]

jakbym miala takie uszy, to bym sie ze wstydu spalila :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']Mohito też jeszcze kiedyś będzie :D na pewno ;)

Zatem Saththa zostałaś matką chrzestną - mówiłam już, że szykujemy się do... komunii? :megagrin:[/QUOTE]
Zrób od razu wesele :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Zrób od razu wesele :diabloti:[/QUOTE]

w sumie racja :evil_lol: tak mi tylko komunia przyszła na mysl bo Oliwia w tym roku :mdleje: a moja skarbonka leży i kwiczy :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']

Zatem Saththa zostałaś matką chrzestną - mówiłam już, że szykujemy się do... komunii? :megagrin:[/QUOTE]

włąsnie na FB doczytałam;)

[quote name='ania0112']ooo to saththa szykuj prezenty:eviltong:
Mohito i Kenzo musi być w przyszłości :)
A jak sama kiedys bede miala domek i warunki na olbrzyma to nazwe go Frugo :lol:[/QUOTE]

Juz szykuje, woiec szykujcie się bo będzie bazarek :razz:

Na Sajana nie kupicie? :lol:
[quote name='zerduszko']To się Sandra wkopała :lol: A wołać go będziesz Sajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :P[/QUOTE]

nic mi nie jest;)