Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pink']Dziewcze potrzebuje spokoju, zeby moglo sie odprezyc - taki lozkowy welness. Tylko sobie jeszcze tak mysle, ze jak suka zaczyna sie ni z tego ni z owego separowac, to sa to czaseem oznaki ciazy urojonej tfu-tfu.[/QUOTE]

no myślałam, że to już mamy za sobą bo przestała kolekcjonować zabawki i wszystko inne...

[quote name='zerduszko']Ale jak jesteście w domu, to wiadomo, że częściej chce jej się siiii ;) Może się i do 8h nauczyć :)[/QUOTE]

no to będzie musiała się tego nauczyć w nowym domu bo nie bardzo mam co ze sobą zrobić na 8 h dziennie poza domem :shake:

Posted

no przyjechała do nas 18 stycznia z początkiem cieczki... qrwaszmaćno.... policzyłam to by mogło być.... ale co? jakby to było to nie można ciachać nie???? ale ona nie ma objawów urojenia - gania na spacerach jak szalona, rozwija prędkości naddżwiękowe, nie zbiera zabawek już....

Posted

Moze inna jest przed cieczkawa i jej sie udziela potrzeba poszukiwania gniazda. No nic Ci nie zostaje jak ciachac dziewczyny - to taki bodziec tez bedzie.

Posted

No to idealnie okres porodu (60dni od srodka cieczki) - może dlatego się separuje ale to nie przeszkadza w ciachaniu :)
A może to nie to tylko doszła do wniosku, że łóżko jest super :)

Posted

Bella z kotami domowymi lepiej, z podwórkowymi nie najlepiej. Niestety zdemolowała pokój jak została sama na godzinę - drzwi do wymiany, ale to nie problem dla Gabrysi - problem, żeby się nauczyła. Chcą nad nią popracować, myślę, że jeśli tylko koty będą bezpieczne to powinno być dobrze bo Bella jak poczuje się pewniej i jak będzie wiedziala, że wracają zawsze to się uspokoi.
Są nowe obserwacje - np bardzo się boi gwizdka w tv jak leci mecz - trzęsie się, kuli i muszą wyłączać dźwięk, boi się postawnych grubszych osób - i kobiet i mężczyzn.

a nowy dzieciątko jedzie :mdleje: pewnie za jakieś 2 h dotrą

Posted

[quote name='Saththa']Ania zmieniłaś avatar?
[/QUOTE]

Zmieniłam... poprzedni był z czapkami mikołaja więc przestarzały :)
Na wątku Emi dałam zdjęcia wielkanocne :)

Najważniejsze, że Bella zaczyna robić postępy... mam nadzieję, że się uda!
Grubsze osoby chyba łatwo wytłumaczyć... pewnie ci alko u których była musieli być tężsi..
ale gwizdek? moze jak przeszkadzała przy meczu to obrywała?

ufff malawaszka dobrze, ze nowe dziecie jest też czarne to pasuje do wątku:eviltong:
Trzymamy kciuki a jego socjalizację!

Posted

no tak myślę, że oglądali mecze, alko się lało i różne rzeczy się dziać mogły wtedy...

No psiak raczej nie ma problemów socjalizacyjnych - fajny z tego co mi dziewczyny mówiły; bardzo proludzki, oby nie wydzierał się w kojcu bo to ze mnie najbardziej wysysa energię jak pies tam siedzi i gorzkie żale uskutecznia...

Posted

nie on nie jest dziki - bez problemów dał się złapać - problemem mogło być tylko jakby gdzieś poszedł i nie można by go znaleźć, ale się udało
wiek, imię - brak :D wymyślę jak go poznam

Posted

Moglo byc tak, ze uzywali gwizdka do przywolywania - gwizdali, gwizdali - pies nie przychodzil, to gwizdali i jak wkoncu przyszedl, to w pierdziel dostawal. Niektorzy ludzie mysla, ze kazdy pies automatycznie reaguje na gwizdek i jak nie przychodzi, to napewno specjalnie nie chcial slyszec :roll: