wieso Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Berylek jaki cudny kawaler a Vikunia jaka sliczna, dobrze ze juz jest lepiej... Quote
malawaszka Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Wyróżniłam na miesiąc na OLXie ogłoszenia Diany, Teodora, Surki, Funi, Majki, Kosmo, Poziomki Oby coś ruszyło. Zła dzisiaj jestem na Teodora... źle się zachowuje do Diany - będę musiała ich jednak izolować bo mi ją umęczy. On jest strasznie nienajedzony - daję mu bardzo dużo a on nie tyje albo wcale albo bardzo słabo, jest pobudzony taki i to latanie w kółko... pojadę z nim na badanie krwi. Biedne te psy kurde - co jeden to bardziej skrzywdzony przez ludzi - jak nie fizycznie to psychicznie... Quote
ulana Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 no ona ona :) Cha cha. Ja już w piętkę gonię. Chciałam spytać czy Viki jest ma na sobie tę kamizelkę, o której pisałaś wcześniej, a nie czy to ona (bo przecież Vikusię akurat poznaję :)) i nawet nie zauważyłam jaki bezsensowny szyk zdania produkuję. No, ale byle do piątku i... :) Obejrzałam już sobie te kamizelki. :) Quote
AMIGA Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Zapraszam bardzo serdecznie na bazarek na "Waszkowe sznupki" http://www.dogomania.com/forum/topic/147909-szyde%C5%82kowe-psiaczki-na-bezdomne-sznupki-do-5-sierpnia/ Każda pomoc mile widziana :) Quote
malawaszka Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 AMIGA dzięki :D a Berylek własnie gania po domu z zabawkami i z Rudą :v haha kupa śmiechu - ganiali z salonu do sypialni, a nawet na pięterko sobie pozwolili i nie wiem co tam robili bo jak chciałam zobaczyć to już byli grzeczni :) Quote
ania0112 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Fajnie ze już na wygłupy mu się zebrało :) A i ruda może się trochę zmeczy ;) Quote
malawaszka Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 jak się rozbawi to trzeba uważać żeby się nie ruszyć, żeby nic nie stuknęło bo wtedy się znowu boi i koniec zabawy dziś odwiedziła nas Pysia z Pulikami to też miał trochę nowych wrażeń maluch kochany Quote
Saththa Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Na pieterko powiadasz? No ladne rzeczy sie dzieja :) Quote
malawaszka Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 no rozpusta jak nie wiem co :o mamy nowego podopiecznego od wczoraj - w DT w Krakowie u znajomej DoPi, znaleziony w Kalwarii Zebrzydowskiej, błakał się tam od dwóch dni, miał trafić do schroniska więc szkoda było - minik bardzo dobrze wychowany, zadbany - mam nadzieję, że ktoś go szuka a tu Teodor i Dianka - na spacerach to super psiaki https://youtu.be/f03zrHd_51s Quote
Margi Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Ten nowy jest śliczny.Mam nadzieję że się komuś zgubił. Teodor całkiem fajnie się zachowuje.Jeszcze go piłeczka nie interesuje ale to pewnie kwestia czasu. A co tam pańcia dobrego rozdaje? Quote
malawaszka Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Teodor jest super psem poza momentami jak są na wybiegu - wtedy gania w kółko i zdarza mu się dokuczać Dianie, on musi znaleźć dom szybko... a ja muszę mu zrobić badanie kupy i krwi bo nie przybiera :/ a co tam rozdawałam - lukullusy Quote
Margi Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Jak trzeba jakieś ogłoszenia to w piątek mogę zrobić. Quote
malawaszka Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Jak ona ładnie siadają :) tak - to pierwsze czego uczę bo dzięki temu nie mam ich na głowie po każdym zawołaniu :p Margi a ogłaszałaś juz Poziomkę? bo nie pamiętam - nie miałam jej na olx więc jej zrobiłam, zresztą wszystkim zrobiłam Quote
JankaBezZiemii Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 W wieku 14, 5 roku Ares pobiegł za Tęczowy .... mam rok pogrzebów ... Quote
malawaszka Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 Kasia trzymajcie się :( współczuję... Quote
malawaszka Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 Nie, Poziomce nie robiłam ogłoszeń. to jej nie rób - wzięła ją do ogłaszania Ewa z fb a jak masz czas to Teodora: http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/1002 Quote
Recommended Posts