danyww Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 aaaaaaaaaaaaa, jaki cudny chłopczyk! Te oczka ..jesuuuu :) <3 Quote
ania0112 Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Może bym nie obstawiala ze w kojcu jakbym wiedziała ze to maluch ;) śliczny jest A fryzurka .... daszek :) A Nowy daszek nie ma imienia żadnego? On ze schronu? Quote
malawaszka Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 no jestem padnięta tak, że niczego dziś nie wymyślę - oni są z przytuliska koło Leszna poszedł sobie do sypialni i zajął miejsce Vikuni :o Quote
ania0112 Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 O to daszek wie co dobre:) fajny chłopak :) pewnie znajdzie dom w sekund pięć :) A młody? Widziałam zdjęcie sabinki na fb... boskie! Kurde warto czasem zaryzykowAć! :) Quote
malawaszka Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 tak na szczęście jest młody, trochę większy od Dropsa a Sabinka <3 ach :) i jeszczze Cygan :) Quote
ULKA12 Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Sunia, która jest u mnie ma super fajny charakter, jak na razie. Do tego nie ma chyba więcej niż 4-5 lat, może nawet mniej. Uwielbia głaskanie i wtedy się nakręca ale to normalne po wyjściu ze schronisku. Ona tam długo byłą? trzeba ją odchudzić, bo teraz prawie nie ma szyi. Oczywiście proszę o jak najszybsze nadanie imienia, w miarę możliwości bez R. To na razie wszystko., Quote
malawaszka Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 i niech taka fajna zostanie :D młodego wyniosłam na dwór i ufff siku było :) Drops mi pomaga - wiedziałam, że on będzie zadowolony z koleżki bo same baby ostatnio :) Quote
rozi Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Sunia, która jest u mnie ma super fajny charakter, jak na razie. Do tego nie ma chyba więcej niż 4-5 lat, może nawet mniej. Uwielbia głaskanie i wtedy się nakręca ale to normalne po wyjściu ze schronisku. Ona tam długo byłą? trzeba ją odchudzić, bo teraz prawie nie ma szyi. Oczywiście proszę o jak najszybsze nadanie imienia, w miarę możliwości bez R. To na razie wszystko., Miałam koleżankę taką prawie bez szyi, Małgosia się nazywała. Quote
malawaszka Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 była kupa i siku na dworze, noc przespana prawie ładnie, niestety drapie w drzwi jak wyjdę, ale mam nadzieję, że mu to minie bo mnie - dziki dzik na dworze ma rozdwojenie jaźni - raz idzie za mną, a za chwilę robi krokodyla i próbuje się uwolnić :/ beznadziejna dziś pogoda Quote
Saththa Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 aaaaa gdzie Teddy jest? Bo sikał na zdjęciu ale gdzie? :) "nowości" ładne oby szybko się ogarneły ładnie :) Quote
Saththa Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 aaaaa gdzie Teddy jest? Bo sikał na zdjęciu ale gdzie? :) "nowości" ładne oby szybko się ogarneły ładnie :) Quote
malawaszka Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 Teddy u Ulki :) a żeby nie było, że mój czarnuch taki czyścioszek to znalazłam właśnie dwa osiurane kąty :p Quote
Saththa Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ooooo nie chciało mi dodac posta... a dodało się 3 razy... ehhh Wasia nie sikaj po kątach ;) Quote
ania0112 Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Nie wiem czemu ale pyszczek suczki mi trochę przypomina Sajana :) pepa; ) będzie miś teddy i świnka pepa ???????? Quote
Pysia Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Pepa była jedyna w swoim rodzaju. I raczej wspomnień zdrowotnych dobrych nie ma. Niech ta dziewuszka nie idzie w jej ślady tfu tfu! Imie potrzebne inne ;) Quote
malawaszka Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 dziewczyna będzie Jawa albo Gama - Ula powie na co zareagowała a chłopak nie wiem - dumam Quote
Margi Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Cudny jest.Za te oczy pewnie wszystko bym mu dała. Quote
Pysia Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ciekawe czy by go moje burki radośnie rozruszały. Quote
danyww Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 ..też się w nim zakochałam :) Ciągle oglądam jego zdjęcia ..chora jestem już :( Quote
malawaszka Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 Ciekawe czy by go moje burki radośnie rozruszały. burki na pewno, z moimi się bawi, co średnio mi się podoba bo jak się rozkręci i zaczyna brykać to zaraz mam podlane kąty - upuszcza emocje :p brykałby na dworze chętnie bardzo, niestety smycz go blokuje, ale on się ogarnia błyskawicznie - rewelacyjny jest - już wczoraj popołudniu latał z ogonem w górze i prawie nie próbował się wyrywać; w domu cały czas mnie obserwuje, jeszcze się chowa po kątach, ale coraz częściej wychodzi bo jest meeega ciekawski - rano jak wstałam z Viki koło 5 to się tak ucieszył, że odtańczył taniec radości :) taki tchórzykowy ale cudowny :) potem jak Viki się załatwiła to ja się jeszcze położyłam, ale koleżka już był wyspany i zwiedzał - dostał więc gryzaka i się nim zajął, a potem wziął sobie moją bluzkę, Jarkową skarpetę na swoje posłanko i na nich leżał :) Quote
Recommended Posts