Margi Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 http://img.photobucket.com/albums/v457/malawaszka/Bru%2007-06-2015/DSC_8647.jpg Skrzatek jest niesamowity.Cud piękności. Quote
Saththa Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Po Fryzjerze Sisi ;) Przepraszam za miniaturke ale się śpieszę :P [attachment=13930:psyKS 072.jpg] Quote
AnkaG Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Musiałam małego czubka uwiązać bo nie dało się foty zrobić ... :) Quote
ania0112 Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ja tam widzę 2 czubki na smyczy :P obie cudne :) Quote
AnkaG Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Sisi jest śmiesznota - młode toto :) np. robi sik stojac na przednich łapach, tyłem robiąc pól obrotu z nogami tylnymi w powietrzu. szybko szybko i dalej lecieć. :) Quote
Pysia Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Toffik czekał i czekał na TEN domek :) Wygląda na to że trafił najlepiej jak mógł :) Quote
AnkaG Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Ale będzie mundry Toffik :) Fajnie, że ludzie chcą pracować z nim :) Quote
malawaszka Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Dianka do ludzi bardzo fajna, ale czeka nas dużo pracy nad akceptacją innych psów, nie znosi ich :/ moi się już buntują i nie chcą robić za pozorantów i wcale im się nie dziwię bo Diana nawet do Tiny szacunku nie ma i od razu chce do zęboczynów przechodzić. Quote
WATACHA Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Ale laski :) Monika zadowolona jesteś z tego posłania na zdjęciu? Quote
malawaszka Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Tina jest zadowolona - miałam obawy czy ona będzie chciała na to wchodzić, ale natychmiast polubiła :) Ja bym pewnie takiego nie kupiła, ale znajoma kupiła za duże i chciała się pozbyć :) więc cóż było począć. Quote
WATACHA Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Zastanawiam się nad takim, oczywiście już u siebie, ale zastanawiał się czy psy lubią.A jak z praniem, nie ma problemu ? Quote
malawaszka Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 trzeba rozkręcić i zdemontować żeby zdjąć materiał, jeszczen ie prałam - odkurzałam i przecierałam szmatką, a piorę drybeda który leży na wierzchu Quote
Kate1205 Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Jak pielęgnować łapy żeby uchronić przed rogowaceniem u staruszków? Myslalam ze może moczenie w czymś mogłoby pomoc. Muffin po amputacji palucha liże w innej łapie pazur, boje się ze będzie powtorka Quote
Pysia Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Trzeba podawać witaminy . Są specjalne preparaty witaminowe. Stare psy już tak nie przyswajają jak młodsze. Do tego można smarować olejem palmowym przed spacerem. Odżywia i natłuszcza. Quote
malawaszka Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 działają Wam subskrypcje? Kate ja ostatnio walczę z pazurami Dropsa :( dramat mu się zrobił, mimo jedzenia dobrej karmy to pazury mu się zrobiły kruche, porozdwajane, normalnie się odwarstwia wierzch i odłazi i boli i drażni - daję mu teraz drożdże piwne koebersa, witaminy dermin z prestivetu - podobno bardzo dobre przy słabych pazurach - no i ogólnie na skórę dobrze to ma działać - zobaczymy; biotyna, cynk są ważne moczenie raczej doraźnie pomoze - to trzeba od środka wspomagać Quote
WATACHA Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 No właśnie mi nie działają.Musiałam wejść w Twój profil i dopiero po postach znalazłam temat. Mojemu Mentorowi też pazury się rozdwajają , a sierść sypie mu się tak , że co chwilę mogłabym szczotę wyczesywać . Quote
malawaszka Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 a ja nie mam nadal... watacha - ale tak mu się robi z pazurami, że odłażą całe warstwy i bolą? bo Dropsowi się kilka aż tak odłamało przy samym palcu :/ a ja dość późno zauważyłam to ale przy poprzednim goleniu było w miarę ok, a teraz masakra :( i on sobie lizał łapki wczesniej Quote
Recommended Posts