Margi Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Przykre to wszystko. Monika cokolwiek zdecydujesz jesteśmy z Tobą. 1 Quote
malawaszka Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 Jeśli chodzi o Viki to kazdy wet uśpiłby ją w każdym momencie, w którym bym chciała... ale ja nie chcę i nie umiem póki jakaś nadzieja jest na powrót choćby do takiego stanu jaki był zeszłego lata. I z Luną i z Viki żyjemy chwilą, każdy moment jest darowany. i nie będę już smęcić bo robi się marazm i jeszcze bardziej się dołuję. Dzisiajsza noc bez ataków dużych - malutkie zawieszki były, ale to jest też skutek uboczny tego antybiotyku - wtedy też tak było - przetrwać to trzeba i potem musi byc lepiej! Jak się zbiorę w sobie to dziś z Sabinki zrobię sznaucera :p trochę mi szkoda bo kocham to jej futro, ale już ma tak strasznie długie i grube, że się ugotuje albo sfilcuje, no i może ktoś ją adoptuje po goleniu :o ona jest cudownym psem naprawdę - wdzięczna taka, taka wesoła iskra - spacery z nią to sama przyjemność. Quote
jambi Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Zawsze z futra możesz sobie zrobić sweterek :-P 1 Quote
malawaszka Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 No i z planów pewnie nici bo piękne słonko było ale się zbyło i zaczyna się chmurzyć :/ Quote
wieso Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 U nas tez chmurno i na dodatek zimno Jak na te pore roku, wczoraj lalo i byla wichura, nic tylko w domu siedziec.... Quote
Saththa Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 U mnie tez chmury ;) i wieje :) ale ciepło :lol: Quote
AnkaG Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Na mojej wsi tez od wczoraj cieplej - ale ja kcem baaardzo ciepło buuuu Ja tez muszę mojego kiziaka dać do fryzjera czyli Sisi. Ona ma miękkie futerko i wygląda już jak miś puchaty. :) Quote
zerduszko Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Temat zmienilyscie, to nie napisze nic. Trzeba sie cieszyc chwila, masz racje. Tulim. A jak Ruda fawortya moja? Quote
ania0112 Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Eee u nas nie wygląda to na deszcz ale ma lać podobno po 16 Quote
malawaszka Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 A jak Ruda fawortya moja? nieustająco i wciąż mam ochotę ją oskalpować :/ byłoby super bo ona jest fajna - ALE... jest tak dokuczliwa, że słów nie mam... Dropsa mi tłamsi i na to jej nie pozwolę - pogryzę wrr Quote
Pysia Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Bo tam u Ciebie sama geriatria a to młoda sunia :) Musisz w koncu sprowadzic coś odpowiedniego aby miała się z kim bawić jak równy z równym ;) 1 Quote
AnkaG Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 No ale jak tłamsi??? Moja niunia ma szacun dla starej Kisioli :) trochę jak sie rozpędzi to po głowie przeleci ale jest grzeczna do niej. :) Quote
Saththa Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 I tam u mnie 3 lata róznicy między Fixem a Tazzmanem a Gówniarz krzty szacunku nie ma. Quote
malawaszka Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 tłamsi dosłownie tłamsi - co Drops się ruszy to ta pinda startuje i mu do pyska wyskakuje - on się blokuje przez to i na spacerach, na które nie zabieram rudej małpy jest zupełnie inny niż z nią - z nią też się bawi czasem bo on jest najlepszym psem na świecie, ale ... no inaczej jest Quote
ania0112 Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 wpadniemy z Inką to wydrze jej się do ucha i ustawi rudzielca :) Quote
zerduszko Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 nieustająco i wciąż mam ochotę ją oskalpować :/ byłoby super bo ona jest fajna - ALE... jest tak dokuczliwa, że słów nie mam... Dropsa mi tłamsi i na to jej nie pozwolę - pogryzę wrr Znaczy zawor bezpieczenstwa dla Cie ;) Quote
malawaszka Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 wpadniemy z Inką to wydrze jej się do ucha i ustawi rudzielca :) noo czekam :) Znaczy zawor bezpieczenstwa dla Cie ;) ale w sensie? że więcej rudych nie będę zgarniać?? no to na pewno :p Quote
ulana Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Popieram - najlepsze sznupy. :) :) :) I tulę Was mocno, mocno. Quote
Pysia Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Pffffffffff. Najlepsze są niufy. Po ich puliki <3 A sznupy to jakoś tak nie bardzo wpatrzone w ludzi :P A myśmy były dzisiaj u Belli- niufeczki. Jezu no ona jest idealna <3 Quote
malawaszka Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 Pffffffffff. Najlepsze są niufy. Po ich puliki <3 A sznupy to jakoś tak nie bardzo wpatrzone w ludzi :P 2 Quote
Recommended Posts