Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli chodzi o Viki to kazdy wet uśpiłby ją w każdym momencie, w którym bym chciała... ale ja nie chcę i nie umiem póki jakaś nadzieja jest na powrót choćby do takiego stanu jaki był zeszłego lata. 

I z Luną i z Viki żyjemy chwilą, każdy moment jest darowany. i nie będę już smęcić bo robi się marazm i jeszcze bardziej się dołuję. Dzisiajsza noc bez ataków dużych - malutkie zawieszki były, ale to jest też skutek uboczny tego antybiotyku - wtedy też tak było - przetrwać to trzeba i potem musi byc lepiej! 

Jak się zbiorę w sobie to dziś z Sabinki zrobię sznaucera :p trochę mi szkoda bo kocham to jej futro, ale już ma tak strasznie długie i grube, że się ugotuje albo sfilcuje, no i może ktoś ją adoptuje po goleniu :o ona jest cudownym psem naprawdę - wdzięczna taka, taka wesoła iskra - spacery z nią to sama przyjemność. 

Posted

Na mojej wsi tez od wczoraj cieplej - ale ja kcem baaardzo ciepło buuuu

Ja tez muszę mojego kiziaka dać do fryzjera czyli Sisi. Ona ma miękkie futerko i wygląda już jak miś puchaty. :)

Posted

A jak Ruda fawortya moja?

nieustająco i wciąż mam ochotę ją oskalpować :/ byłoby super bo ona jest fajna - ALE... jest tak dokuczliwa, że słów nie mam... Dropsa mi tłamsi i na to jej nie pozwolę - pogryzę wrr

Posted

Bo tam u Ciebie sama geriatria a to młoda sunia :)  Musisz w koncu sprowadzic coś odpowiedniego aby miała się z kim bawić jak równy z równym ;)

• Upvote 1
Posted

No ale jak tłamsi???

Moja niunia ma szacun dla starej Kisioli :) trochę jak sie rozpędzi to po głowie przeleci ale jest grzeczna do niej. :)

Posted

tłamsi dosłownie tłamsi - co Drops się ruszy to ta pinda startuje i mu do pyska wyskakuje - on się blokuje przez to i na spacerach, na które nie zabieram rudej małpy jest zupełnie inny niż z nią - z nią też się bawi czasem bo on jest najlepszym psem na świecie, ale ... no inaczej jest

Posted

nieustająco i wciąż mam ochotę ją oskalpować :/ byłoby super bo ona jest fajna - ALE... jest tak dokuczliwa, że słów nie mam... Dropsa mi tłamsi i na to jej nie pozwolę - pogryzę wrr

Znaczy zawor bezpieczenstwa dla Cie ;)

Posted

wpadniemy z Inką to wydrze jej się do ucha i ustawi rudzielca :)

noo czekam :) 

Znaczy zawor bezpieczenstwa dla Cie ;)

ale w sensie? że więcej rudych nie będę zgarniać?? no to na pewno :p

Posted

Pffffffffff. Najlepsze są niufy. Po ich puliki <3  A sznupy to jakoś tak nie bardzo wpatrzone w ludzi :P

A myśmy były dzisiaj u Belli- niufeczki. Jezu no ona jest idealna <3