Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No trzymajcie bo nie wiadomo co to jest kurcze. Ogladali to juz na USG trzy razy - czy w macicy cos dziwnego czy jakies cysty na jajnikach, jest oslonowo na antybiotyku - jeszcze tydzień. Za tydzięn kontrola. Oby nic tfu tfu sie nie dzialo bo kurde teraz nie moge wziąc urlopu. I musze z Sisi poczekać bo za wczesnie po cieczce jeszcze.A musze być w domu po sterylce bo nie daj boze cos ...

Posted

Pisz Ania pisz spokojnie bo to przecież wątek nas wszystkich

Silver miał biegunkę przedwczoraj w dzień i w nocy, wczoraj się uspokoiło, ale dzisiaj znowu :( jutro jedziemy do weta

a Viki :( matko jak dobrze, że ją wzięłam na te badania... nie wiem jeszcze wszystkiego - wizyta w poniedziałek, ale w płynie m-r wyszło, że jest stan zapalny :( [pdwyższone CRP i IgA, bakterii nie ma; siedzę i wyć mi się chce... z jednej strony mam nową nadzieję, że może chociaż trochę uda się jeszcze ją wyciągnąć z tego co teraz jest, a z drugiej się boję co będzie dalej i jak damy radę :(

Posted

ja nie mam pojęcia - może wieczorem coś więcej będę wiedziała, a jak nie to w poniedziałek - plus taki, że nie kazali przyjeżdżać natychmiast czyli nie jest to jakiś taki nagły stan bo tak byłam umówiona, że jak będzie źle bardzo to dadzą znać żeby przyjechać, jak nie to w poniedz. razem z Maleństwem

Posted

nie miała badanego wcześniej - wetka która ją prowadziła mówiła, że nie trzeba tego robić bo to i pod narkozą i ryzykowne, Viki miała tam stan zapalny na początku i to było wyleczone po reazonansie - długo brała wtedy przeciwzapalne i potem długo był spokój z atakami - były rzadko, a teraz znowu się rozhulało - tak przynajmniej myślę, że ten stan zapalny jest odkąd te ataki są znowu takie częste

Posted

Jestem tego samego zdania.Pewnie to że znowu zjada różne rzeczy jest spowodowane tym stanem zapalnym.Może teraz to leczenie będzie bardziej skuteczne jak już  konkretnie będzie wiadomo co i jak.

Posted

Maleństwo słodzieństwo, Viki sprawdza czy Maleństwo się nadaje do zjedzenia, a Silver - wreszcie znowu sępi w kuchni :) 

sorry że miiaturki ale mam taki beznadziejny net znowu, że dostanę cholery w końcu... 

Posted

Sępiący Silverek bardzo cieszy.Wreszcie wrócił do swoich nawyków.Zdrowieje chłopak.

Vikunia fajnie wygląda tylko ta chęć do zjadania wszystkiego.Mam nadzieję,że w poniedziałek coś się rozjaśni z jej zdrowiem.

A Maleństwo jak to maleństwo urocze.

Posted

Cieszę wieści o Silverku. :)

Mam nadzieję, że Vikuni będzie można skuteczniej pomóc po tych badaniach i że będzie lepiej. A Tobie lżej.

Posted

no z Silverka zaciesz bo on się czuje lepiej, ale wyniki poszły w górę - mocznik z 20 do 40 (norma do 45), a kreatynina z 1,8 na 2,0; najpierw się prawie pobeczałam, ale popisałam ze znajomą wet i mnie uspokoiła - powiedziała co robić, miałam już paniki poziom giga i gorącą głowę masakrycznie, ale uf opanowałam się :D żyjemy i ch.. ;) sorki ale taka jestem zła na los podły, że same bluzgi mam ochotę wypisywać! 

Viki dzisiaj beznadzieja i chciałabym, żeby jutro był poniedziałek... ma często takie zawieszki i lekkie drżenia mięśni, na dwór się wyjść nie da bo się blokuje i stoi i się boi - to taki przykry widok :( jedyny plus - przestały capić jej siurki, uf uf - wielka to ulga dla naszego domu :/ 

Posted

Znaczy Aferka ma juz zdrową łapkę? A domek też ...?

zaciesz z Silverka :)

w poniedziałek RTG i zobaczymy czy już, domek czeka a raczej to my czekamy na domek :p 

A ja się domyślam gdzie ten domek czeka na aferkę ;)

a to ja nie pisałam? ups :p