malawaszka Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 No dobra, dobra, zrobiłaś mnie w bambuko. Czy w takim razie ta 10-tka to też prima-aprilis? jaka dziesiątka? aa od Marako? to nie wiemale pewnie nie :D Quote
Saththa Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 jezu nie potrafie liczyc i wymyśliłam, ze 6 dziewczynek i 4 chłopców daje 11... :razz: Quote
AnkaG Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 kurde ja nawet nie zajarzyła, że dzisiaj 1 kwietnia ... Sabinka i Toffik capnijcie Wasie w pupkę za żarciki :P Quote
malawaszka Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Gaspar, Nala i Misia - trochę wojują, charakterki się ujawniaja, nawet Nala się włącza w szaleństwa Miśki i Gaspara :) już po fryzjerze cacane pieski :D 1 Quote
AnkaG Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Ori piękności cacane :) A jak zachowanie, bo to chyba ona był taki gryzakowaty? A trójeczka supcio, ze sie polubiła. A charakterki to tak raczej na plus wychodzą? Quote
wilczy zew Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Jak patrzę na Nalę,to przypomina mi się Mordziasta... Quote
jambi Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Oreo przystojniak. Państwa Gasparkowych uwielbiam choć nie znam ;-) niech im Bozia da długie i szczęśliwe życie, MARAKO gratuluję :-) 10 lobuziakow to jest coś! :-D A co do żartu primaaprilisowego się nie wypowiem bom swe zdanie na fajzbuku wyraziła już. Jedno tylko oswiadcze że focha mam... Ale i tak kocham Cię niezmiennie ;-) 1 Quote
ania0112 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 ale focisze :) W sensie ze brykają razem czy dochodzi do utarczek miedzy gasparem a misią? Quote
zerduszko Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Cudownosci! A co do zartu - to ciesze sie, ze to zart :P W przeciwnym razie trzeba by bylo zorganizowac interwencje ;) Quote
Saththa Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Ori jakie ząbalki hihi Trojka gemialne no i sie podlacze do pyt. Charskterki na plus ? Quote
malawaszka Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 A co do zartu - to ciesze sie, ze to zart :P W przeciwnym razie trzeba by bylo zorganizowac interwencje ;) no Ty jedna nie wspierasz zbieractwa - dzięki Ci za to :D charakterki zwykle się pisze in minus :D coś tam łobuzują, ale jak zwykle Pani G ze stoickim spokojem mówi, ze się dotrą - zupełnie się nie martwię o nich - kocham takie adopcje, że nie trzeba się stresować wilcza - Ori to łobuz jest - ponoć robi sie przytulak, ale swoje za uszami to on zawsze będzie miał - on też miał mega szczęście, że trafił tam gdzie trafił Quote
marako Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 no Ty jedna nie wspierasz zbieractwa - dzięki Ci za to :D Ja też uważam, że efekty takiej decyzji wykończyłyby Cię psychicznie i fizycznie, bo i tak doszłaś już do dużego zapsienia. Oczywiście Toffikowi i Sabince byłoby jak w raju... ale trzymam kciuki za wspaniały domek dla nich. Quote
Saththa Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 A ja pomysląłam, ze Waszka w końcu będzie miała swojego olbrzyma... Co prawda jakoś zazwyczaj bardziej wydawało mi się, ze woli Młodsze dziewczynki no ale cóż :) 1 Quote
malawaszka Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 że ja wolę Młodsze dziewczynki????? :o 1 Quote
Saththa Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 że ja wolę Młodsze dziewczynki????? :o No Olbrzymki, nie dramatyzuj :P Quote
malawaszka Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 No Olbrzymki, nie dramatyzuj :P no też o olbrzymkach myślę, o niczym innym, ale że MŁODSZE :o to mnie zupełnie nie znasz chyba :D ja kocham starocie wszelakie - nie widać tego po mym domu? :p Quote
marako Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 no też o olbrzymkach myślę, o niczym innym, ale że MŁODSZE :o to mnie zupełnie nie znasz chyba :D ja kocham starocie wszelakie - nie widać tego po mym domu? :P No to zrozumiałe, że starocie wolisz. Dobrze to wpływa na samopoczucie, że się jest najmłodszym członkiem stada... Quote
malawaszka Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 No to zrozumiałe, że starocie wolisz. Dobrze to wpływa na samopoczucie, że się jest najmłodszym członkiem stada... hahah to dlatego Ruda stale mi to samopoczucie psuje :v 1 Quote
Saththa Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 no też o olbrzymkach myślę, o niczym innym, ale że MŁODSZE :o to mnie zupełnie nie znasz chyba :D ja kocham starocie wszelakie - nie widać tego po mym domu? :P Nie no jakoś mi sie utarło tak, ze kiedyś Olbrzymkę swa własną prywatną mieć byś chciała... z tym, ze młodsza może... taką Twoją Twojszą no jak Bella była np. Quote
malawaszka Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Nie no jakoś mi sie utarło tak, ze kiedyś Olbrzymkę swa własną prywatną mieć byś chciała... z tym, ze młodsza może... taką Twoją Twojszą no jak Bella była np. no to mam - tylko nie młodszą ,a taką co mi nastrój poprawia bo stara jest - Tina My Love <3 Quote
Saththa Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 no to mam - tylko nie młodszą ,a taką co mi nastrój poprawia bo stara jest - Tina My Love <3 Oooo to ona zostaje? :D jakoś mi umknęło... Pamietam przy zdjęciu Idefixa tj Ciapka wtedy ze schronu pisałas ze ześmy oczadziały i ze Ty tak masz na staruszki :D Quote
Recommended Posts