Margi Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ja myślę,że Saba opamięta ,tylko musi pobyć kilka dni i zobaczyć,że jest całkiem fajnie. Monia do wieczora już będę miała w miarę dokładną rozpiskę jakie psy były w poszczególnych miesiącach i kiedy zostały adoptowane. Od stycznia zakładam tajniacki zeszyt,bo potem nie można się z rozumem pozbierać. Quote
zerduszko Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Jak ona cale zycie zyla przy budzie, to jej moze byc najzwyczajniej w wiecie cieplo. Sa psy, ktore w male mrozy spia na zewnatrz. Najbardziej cierpiec bedzie Matka Przelozona ;) Poka lobuza :) Quote
malawaszka Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Ja myślę,że Saba opamięta ,tylko musi pobyć kilka dni i zobaczyć,że jest całkiem fajnie. Monia do wieczora już będę miała w miarę dokładną rozpiskę jakie psy były w poszczególnych miesiącach i kiedy zostały adoptowane. Od stycznia zakładam tajniacki zeszyt,bo potem nie można się z rozumem pozbierać. dzięki Ci :Rose: ja muszę to do jutra wysłać do biura, i jeszcze inne podsumowania - jeszcze się za to nie wzięłam bo latam pomiędzy psami w kojcu, komputerem i pracą i domowymi psami :mdleje: Jak ona cale zycie zyla przy budzie, to jej moze byc najzwyczajniej w wiecie cieplo. Sa psy, ktore w male mrozy spia na zewnatrz. Najbardziej cierpiec bedzie Matka Przelozona ;) Poka lobuza :) tak - jej jest ciepło póki co... futro ma okropne - brudne, grube, poklejone - ją by trzeba ogolić, alen ie można - jak zagoi się to ją rozczeszę chociaż porządnie - przynajmniej spróbuję... to jest okropny łobuz!! musiałam ją przebierać już dwa razy a teraz zamknęłam ich w kojcu bo ganiaja, deszcz pada i ona cała utytłana i mokra :mdleje: do domu jej nie wezmę bo rozniesie towarzystwo w pył... Quote
Pysia Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Wyadoptowane w 2014r. Mysza - styczeńReszka - styczeńNari - styczeńBajka - styczeńNikita - styczeń Absurd - lutyDziadeczek Franio - lutyFuria - lutyTila - luty Tina z Częstochowy - marzecLamia - marzecCherry - marzec Laleczka - maj Dżeki - czerwiecAgent - czerwiecCygan - czerwiecGaspar -czerwiec Tina - lipiecWera - lipiecDuch - lipiecPepsi - lipiecFado - lipiec Mondy - sierpieńSzaman - sierpień Frotka - wrzesieńBari - wrzesieńBell (Yerba ) - wrzesieńOzzy - wrzesień Safi - październikAyo - październikKapsel - październik Efra - listopadTosia - listopadRoko - listopadZuza - listopad Nie wiem kiedy wyadoptowane:FrygaLouisNeroFigaLays Przeoczyłas Fryge ;) Była u mnie po Cherry. Quote
Margi Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ok zaczynam i proszę o ewentualne poprawki.Taką listę odtwarzać jest bardzo trudno. STYCZEŃ Furia,Bryza,Viki,Silver,Agent,Tila,Absurd,Mysza,Reszka,Nari,Bajka,Dziadeczek Franio,Mondy,Nikita Adoptowane zostały: Mysza,Reszka,Nari,Bajka LUTY Tina,Bryza,Furia,Viki,Silver,Cygan,Agent,Cherry,Tila,Absurd,Dziadeczek Franio,Mondy Adoptowane zostały: Furia,Tila,Dziadeczek Franio,Absurd MARZEC Bryza,Viki,Silver,Dżeki,Mondy,Tina,Cygan,Agent,Lamia,Tina 2 Adoptowane zostały: Tina 2 ( z Częstochowy ),Lamia,Cherry KWIECIEŃ Bryza,Viki,Silver,Dżeki,Agent,Tina,Mondy,Myszka,Fryga Adoptowane zostały: Fryga MAJ Bryza,Silver,Viki,Dżeki,Tina,Mondy,Pepsi,Agent,Szaman,Figa,Myszka,Laleczka,Cygan Adoptowane zostały: Laleczka CZERWIEC Bryza,Viku,Silver,Mondy,Figa,Myszka,Szaman,Tina,Fado,Dżeki,Agent,Cygan,Gaspar,Pepsi, Adoptowane zostały: Dżeki,Agent,Cygan,Gaspar LIPIEC Bryza,Viki,Silver,Figa,Myszka,Mondy,Szaman,Carbon,Fado,Wera,Pepsi,Duch,Tina Adoptowane zostały: Tina,Wera,Duch,Pepsi,Fado SIERPIEŃ Bryza,Viki,Silver,Bari,Figa,Roko,Myszka,Carbon,Ozzy,Mondy,Efra Adoptowane zostały: Mondy,Szaman WRZESIEŃ Viki,Silver,Frotka,Yerba,Ayo,Safija,Kapsel,Bari,Figa,Roko,Myszka,Efra,Carbon, Adoptowane zostały: Frotka,Bari,Yerba,Ozzy PAŹDZIERNIK Silver,Viki,Zuza,Borys,Tośka,Luiza,Efra,Roko,Ayo,Safija,Kapsel,Carbon Adoptowane zostały: Safija,Ayo,Kapsel LISTOPAD Silver,Viki,Bazyl,Hera,Tycia,Tina 3,Poker,Fragles,Lupa,Borys,Carbon,Tina,Myszka,Figa,Roko,Efra,Zuza,Tosia Adoptowane zostały: Efra,Tosia,Roko,Zuza GRUDZIEŃ Silver,Viki,Tina,Tofik,Saba,Myszka,Lupa,Fragles,Borys,Carbon,Figa,Hera,Bazyl,Tycia,Poker,Tina3, Adoptowane zostały: Carbon 1 Quote
Margi Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Wiem,że Fryga była tylko nie doczytałam się kiedy przyszła i kiedy została adoptowana. Quote
Pysia Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Fryga przyszła i poszła w kwietniu. Była 10 dni u mnie. To ta, która była sterylizowana będac wysterylizowana ;)Pepsi przyszła i poszła w czerwcu. Podwójnie ja masz. Quote
malawaszka Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 jeszcze Hera u missieek - dzioęki Margi :loveu: a kto to jest Tosia???? :oops: chyba mnie dopadła pomrocznosć jasna... a ja to się muszę zawsze w coś wpier... ja nie wiem jak te psy ze sobą żyły - chyba nie miały za często bezpośredniego kontaktu albo nie wiem co, ale one się żrą... normalnie się żrą - Saba na Tofika się rzuca i jazda - tzn nie gryzą się tak do krwi tylko walczą głośno - bardzo głośno o dominację... Saba zawsze zaczyna, ja wtedy odchodzę i niech się dzieje... z zazdrości, o jedzenie, w emocjach... wytargałam dla Tofika z kojca jedną budę i on jest luzem, a durna baba zamknięta - to teraz wygląda jakby chcieli jednak być razem, ale nie mogą bo ona się w końcu rozpruje :shock: masakraaaaaaaa Quote
ULKA12 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Tosia była u mnie poszła do rodziny tam gdzie Ayo Quote
malawaszka Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 aaaaa haha Tośka - no ja o niej nigdy jak o Tosi nie myślałam :splat: Quote
Margi Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ot i masz odpowiedź,kto to jest Tosia. Widocznie przy czytaniu wątków mi się rzuciła w oczy i napisałam.Zaraz poprawię. Poza tym oczekuję od szefowej informacji jakie dane trzeba zapisywać,żeby już takich kłopotów nie było. Quote
malawaszka Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Margi prześlę Ci tabelkę potem Quote
Margi Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 ok Tą Tosię mam wymazać czy nie bo już zgłupiałam. Quote
Pysia Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 jeszcze Hera u missieek - dzioęki Margi :loveu: a kto to jest Tosia???? :oops: chyba mnie dopadła pomrocznosć jasna... a ja to się muszę zawsze w coś wpier... ja nie wiem jak te psy ze sobą żyły - chyba nie miały za często bezpośredniego kontaktu albo nie wiem co, ale one się żrą... normalnie się żrą - Saba na Tofika się rzuca i jazda - tzn nie gryzą się tak do krwi tylko walczą głośno - bardzo głośno o dominację... Saba zawsze zaczyna, ja wtedy odchodzę i niech się dzieje... z zazdrości, o jedzenie, w emocjach... wytargałam dla Tofika z kojca jedną budę i on jest luzem, a durna baba zamknięta - to teraz wygląda jakby chcieli jednak być razem, ale nie mogą bo ona się w końcu rozpruje :shock: masakraaaaaaaaMatko kochana! 12 lat i taki temerament!Nie wiem co Ci poradzić. Nie miały ze sobą trochę kontaktu. Pies był pierwszy a był na pewno pod Sabą. Ona przyszła do niego, więc sie widocznie chłopakowi poprzestawiało i w jakis sposób pokazał Sabie to. Teraz Saba próbuje odzyskać to co straciła.Do tego jesteś jeszcze Ty- nowa- i trzeba walczyc o Twoje względy. Tzn w/g nich trzeba.Chyba powinnaś im pokazać ze sobie tego nie życzysz. Bo rozumiem, że one w Twojej obecności zaczeły? Quote
ania0112 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 a czemu w grudniu jest tak mało psiaczków? w grudniu to powinny być te same co w listopadzie minus wyadoptowane plus tofik i saba. :) Quote
Margi Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Aniu,za chwilę sprawdzę co tam zrobiłam. Najpierw muszę zrobić grafik do pracy. Quote
Margi Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 No całą niedzielę siedzę,bo mi szkoda Malawaszki.Ma dość roboty z tą całą ferajną. Przyrzekłam sobie,że od nowego roku będę to robić systematycznie,żeby potem nie było siedzenia. Grudzień juz poprawiłam. Quote
ania0112 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Margi wspaniała robota, kurde ale nie potrafię sobie przypomniec kim jest i gdzie jest fragles i bazyl a skąd się wzięły 3 tiny? Tinę nr 1 jak się domyslam miała Monika - ta ogromna sunia wielkosci niedźwiedzia a Tina nr 3 jest obecnie u Moniki, starsza sunia... a Tina nr 2? Już mi się te psiaczki wymieszały :???: :-? Quote
Margi Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Tina nr 2 była w DT u p.Małgosi H. w Częstochowie. Ja już mam taki mętlik w głowie,że już nic nie wiem.To co napisałam jest wyczytane z postów tegorocznych ( od 299 strony ). Wiem tylko,że Bazyla mamy pod opieką od 7.XI a Fraglesa i Lupę od 21.XI.2014r. Quote
malawaszka Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Bazyl to pewnie Borys - ja chyba w którymś momencie pomyliłam imiona :oops: on jest z Radys i jest w DT w Cieszynie :D Margi dzięki ogromne - to już wystarczy :Rose: Quote
Margi Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Malawaszko to nie Ty pomyliłaś imiona,tylko w ostatnim zestawieniu WZ jest Bazyl w psach,które przyszły w listopadzie. Quote
malawaszka Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 aaaa Bazyl u Małgosi był!!! znalazł dom teraz niedawno w grudniu już - kilka dni temu Quote
Recommended Posts