Pysia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Chyba? Znaczy pewna nie jesteś ;) Cieczka to nic strasznego. To nie choroba :evil_lol: O tej porze bo kręgosłup gad mi spać nie daje .... Quote
malawaszka Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Pysiu jak się mieszka w nieogrodzonym domu na wsi to cieczka to samo ZŁO!!!! :placz: Quote
Saththa Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='malawaszka']masakra... chyba ta mała pinda dostała cieczkę... mam za swoje bo tchórzyłam i zwlekałam :angryy::placz:[/QUOTE] O jasne... [quote name='malawaszka']Pysiu jak się mieszka w nieogrodzonym domu na wsi to cieczka to samo ZŁO!!!! :placz:[/QUOTE] Oho znowu nago z kaloszem w reku Wasia będzie przed domem latac:) :calus: Nie przeszło jej?? Quote
Margi Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ale Furiatka numer wykręciła.:shake:Mogła jeszcze trochę poczekać z tą cieczką. Quote
malawaszka Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 już nie wiem znowu czy ma tą cieczkę... wczoraj znalazłam dwie kropelki krwi na podłodze, a dziś ją sprawdzałam chusteczką i nic :niewiem: a ona jest taka mała, srom miała zawsze dziwny, że już nie wiem nic, pewnie się wyjaśni w ciągu kilku dni, ale jak to nie była jej krew na podłodze to zwariuję chyba bo nie wiem czyja... mam nadzieję, że nie Zgredkowa :( Quote
Pysia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Małe psy często mają bardzo nikly wypływ. Do tego sie myją ;) Sprawdź małą zaraz jak sie obudzi zanim się wyliże. I obserwuj czy nie myje sie częściej. Quote
malawaszka Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 taaaa hamerykę odkryłaś :lol: Furiatka się nie myje zbyt często i przy poprzedniej cieczce też się zbyt specjalnie nie myła świntucha jedna jedyne co na tą chwilę mogłoby sugerować, że rzeczywiście mamy cieczkę to to, ze wczoraj na zwiadach była sąsiedzki jamnior, a dziś inny wiejski rozpłodowiec :angryy::mad: ja ime te psy w końcu wyłapię, zawiozę na kastracje i się skończy... męczenie suczek we wsi :angryy: Quote
Pysia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Pociesz się tym, że jednak jest ciutkę cieplej niż przy poprzedniej cieczce jaką miałaś :diabloti: A za tydzień będzie wiosna i możesz nago latać do woli :evil_lol: Quote
ania0112 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Pysia']Pociesz się tym, że jednak jest ciutkę cieplej niż przy poprzedniej cieczce jaką miałaś :diabloti: A za tydzień będzie wiosna i możesz nago latać do woli :evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt: Burki mogą latać bo inne sunie mają cieczki, mogli po prostu wpaść na zwiady... jak sie zaczyna sezon to nawet mojego Brokata próbują obwąchać :eviltong: Quote
Saththa Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Pysia']Pociesz się tym, że jednak jest ciutkę cieplej niż przy poprzedniej cieczce jaką miałaś :diabloti: A za tydzień będzie wiosna i możesz nago latać do woli :evil_lol:[/QUOTE] z kaloszem!!! Quote
malawaszka Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 no ale na wsi już cieczki się skończyły - były wtedy co Figa miała, przynajmniej z tego co widzę Quote
malawaszka Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Saththa']z kaloszem!!![/QUOTE] będę się wprawiać w rzucie w dal kaloszkiem :errrr: Quote
Saththa Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='malawaszka']będę się wprawiać w rzucie w dal kaloszkiem :errrr:[/QUOTE] tylko w razie Wu odziej sie cobys sie nam nie pochorowała:) Quote
danyww Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='ania0112']:roflt::roflt: Burki mogą latać bo inne sunie mają cieczki, mogli po prostu wpaść na zwiady... jak sie zaczyna sezon to nawet mojego Brokata próbują obwąchać :eviltong:[/QUOTE] Dobrze, że tylko ..obwąchać próbują. :evil_lol: Quote
ania0112 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Nie wiem czy tak dobrze bo Brokat jest niekoleżeński i każdego ( poza tymi co mama już zsocjalizowała) próbuje zjeść :) Więc jest zadyma :p Kończy się tym, że wołam Inke i wysyłam ją jako wabik żeby odciągnęła psy od Brokata. Quote
malawaszka Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Punia właśnie wróciła do domku po operacji zaćmy - trzymajcie kciuki żeby się wszystko ładnie zagoiło teraz i za czas rekonwalescencji i żeby dziewczynka zobaczyła świat na nowo :kciuki: Quote
ania0112 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:Trzymam! Quote
danyww Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ja też trzymam. :kciuki: A Majeczka za swoją krewniaczkę wszystkie cztery łapki.:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
malawaszka Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 a Furiatka mi w końcu rękę odgryzie - macam i macam i teraz nie ma żadnej krwi :mdleje: to ja się pytam - KTO zrobił te kropki na podłodze :placz: Quote
Recommended Posts