wilczy zew Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Będę miała dla Ciebie jeszcze jedną obrożę-żółtą w czarne łapki. Muszę zrobić paczkę na bazarek. Quote
Kate1205 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 U nas też dobre wieści, dziś Mondy został sam w domu i nas zaskoczył ani siku,ani k.. i żadnych zniszczeń :-) Quote
malawaszka Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 U nas też dobre wieści, dziś Mondy został sam w domu i nas zaskoczył ani siku,ani k.. i żadnych zniszczeń :smile: TFU TFU TFU!!! ODPUKAĆ!!!! pluć przez lewe ramie i co ino tylko! NIE CIESZYĆ SIĘ!!! :siara: Quote
danyww Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Śliczną mordusię ma Safijka. Śliczną :loveu: Quote
Pysia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 No TFU TFU! Ale ja myślę, że to z czasem minie ;) On bardzo delikatny psychicznie i potrzeba mu czasu i z Wasze strony wiele cierpliwości. Będzie dobrze! Plus jest taki, że Monduszek nie ma krzty agresji do ludzi :loveu: Bo agresja mnie najbardziej przeraza. Safiśka ma w oczkach niebo :loveu: Quote
malawaszka Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 a ja miałam własnie mega szybką akcję :mdleje: na sznupy na fb wpłynęło zgłoszenie: "28.09.2014 ok. godziny 19.00 pod koła mojego samochodu wpadł pies. Okazało się, że towarzyszy mu drugi, praktycznie identyczny psiak. Na szczęście oględziny u weterynarza wykluczyły poważne obrażenia (poza poobijaniem). Sunia dostała leki przeciwbólowe i przeciwzapalne. Szukamy właściciela tych psiaków. To dwa sznaucery olbrzymie.Mają na sobie obroże (niestety brak identyfikatorów).Znalezione w Aleksandrowie Łódzki przy ul. Pabianickiej/Wierzbińskiej (okolice Hotelu Pelikan). Z relacji świadków (okolicznych mieszkańców) wynika, że psy biegały przy tej drodze od rana. Właścicielu odnajdź się!!! Psiaki czekają, tęsknią…" Rzut okiem na psy, na miejscowosć - tryby tryby i BAM! ABSURD! z "żoną" ... telefon i zgadza się! już są w drodze do domu :mdleje: bosze... Quote
Kate1205 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Mnie też u psów przeraża tylko agresja do ludzi... Jak porządnie przeanalizowalam po konwersacjach z malawaszka to Mondy robił to wszystko jak był sam (bez nas ludzi) -on jest bardzo za nami, w dzień chodzi prawie cały czas za piterem albo za mną. Po ostatnich wyczynach dostał ochrzan i jak na razie chyba dotarło, ale się nie cieszę i pluje przez lewe ramie :-) A na jutro kupiłam przysmak wołowy do gryzienia :-) Quote
Pysia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 A to gagatki jedne!!!!!!! Właścicielkie opieprzyłaś? Super ze tak sie skończyło. Adresówki niech im chociaż kupi no! I odblaskowe obroze bo to czorne jest! Quote
Pysia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 A to gagatki jedne!!!!!!! Właścicielkie opieprzyłaś? Super ze tak sie skończyło. Adresówki niech im chociaż kupi no! I odblaskowe obroze bo to czorne jest! Quote
danyww Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Monika, jak to dobrze, że tak szybko "zatrybiłaś" i psiaki szybko trafią do swojego domu. :klacz: Quote
danyww Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Pysia !!! Czkawki dostałaś???? :megagrin: 1 Quote
Pysia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Tp dogo durne jest! Pisze mi że nie da sie dodać postu bo za szybko napisany. No więc czekam 3 minuty- dodaję. Znowu coś sie nie podoba i kicha. No więc czekam kolejny raz. Jest! Tylko że nie jeden ale trzy! Nie lubię, nie lubię, nie lubię! Quote
malawaszka Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Pysia się aż zapowietrzyła :lol: Quote
Pysia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Tp dogo durne jest! Pisze mi że nie da sie dodać postu bo za szybko napisany. No więc czekam 3 minuty- dodaję. Znowu coś sie nie podoba i kicha. No więc czekam kolejny raz. Jest! Tylko że nie jeden ale trzy! Nie lubię, nie lubię, nie lubię! Quote
Saththa Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 o jasne jaka akcja!! Wasia dobrze ze masz tryby na miejscu! Adresówki koneicznie! Quote
Kate1205 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Tp dogo durne jest! Pisze mi że nie da sie dodać postu bo za szybko napisany. No więc czekam 3 minuty- dodaję. Znowu coś sie nie podoba i kicha. No więc czekam kolejny raz. Jest! Tylko że nie jeden ale trzy! Nie lubię, nie lubię, nie lubię! U mnie to samo,wszystko ale wyczailam -dodaje post, potem ten sam komunikat co u Ciebie,, więc zostawiam i robię odswiez stronę, u mnie wtedy się dodaje, spróbuj Quote
WATACHA Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Daleko zawędrowały?Szukali ich w ogóle? Quote
malawaszka Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 nie daleko - bo przy tej samej ulicy co mieszkają tylko kawałek od domu, szukali ponoć ale telepie mnie do tej pory :shake: jedno dobre z tego - nie mogłam się doprosić zdjęcia to mam z tej akcji i wiem, że zadbany, czyściutki, no i mam potwierdzone jeszcze przez inną osobę, że wywiazali się z umowy i wykastrowany, ale wychowanie kuleje - on jest młody olbrzym, gówniarz jeszcze i fisiuje - ucieka więc spacery tylko na smyczy, pani miała go szkolić i srututu ale... jak zwykle obiecanki cacanki ... wrr więc pozostaje chyba czekać aż osiągnie magiczną granicę lat 4 i się uspokoi, albo i nie... :nonono2: Quote
WATACHA Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 No ale dwa im uciekły?W domku mieszkają? Quote
malawaszka Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 No ale dwa im uciekły?W domku mieszkają? ano dwa... pani z panem dziś wyjechali na cały dzień i psy zostały z teściową... nie wiem jak się wydostali tak w domku Quote
Saththa Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 nie daleko - bo przy tej samej ulicy co mieszkają tylko kawałek od domu, szukali ponoć ale telepie mnie do tej pory :shake: jedno dobre z tego - nie mogłam się doprosić zdjęcia to mam z tej akcji i wiem, że zadbany, czyściutki, no i mam potwierdzone jeszcze przez inną osobę, że wywiazali się z umowy i wykastrowany, ale wychowanie kuleje - on jest młody olbrzym, gówniarz jeszcze i fisiuje - ucieka więc spacery tylko na smyczy, pani miała go szkolić i srututu ale... jak zwykle obiecanki cacanki ... wrr więc pozostaje chyba czekać aż osiągnie magiczną granicę lat 4 i się uspokoi, albo i nie... :nonono2: chciałabym aby to tak działało :flaming: a ta zona to ile ma? ano dwa... pani z panem dziś wyjechali na cały dzień i psy zostały z teściową... nie wiem jak się wydostali tak w domku hm jak z teściową to... może nie ejst tak bardzo źle. Quote
malawaszka Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 sunia juz seniorka bo 10 skończone Quote
Recommended Posts