marako Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 U mnie w 2013: Shila (przybyła w grudniu z Inowrocławia, wyjechała na początku lutego chyba do Krakowa, miała bliznowiec wielki), Joga (przyjechała chyba w lutym spod Krakowa, wyjechała w kwietniu do Wałbrzycha, usuwane oczko), Oti (przyjechał w marcu z Oławy, wyjechał w maju pod Sobótkę). Quote
malawaszka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 (edited) Zobaczcie czy się zgadza - wow dumna jestem z nas :loveu: marako: Oti, Joga, Shila WATACHA: Tila, Nikita, Sandy Brokatka i ania0112: Emi, Abi, Nari, Deli farmerka63: Mysza, Zachary, Mamba DoPi: Korek Pink: Felix, Oskar, Filip wilczy_zew: Zefirek Kasia G. z Gorzowa: Rico Pysia: Premia, Promocja malawaszka: Bella, Sajan, Lays, Fender, Bryza, Viki, Figa, Kenzo, Furia , Punia Malgosia Ch. z fb: Boston, Pako, Portek, Kapsel Sylwia K. z fb: Sonia Ulka12: Maja, Fraszka, Didżej, Spajki, Silver, Bajka missieek hotel: Dziadek z Olkusza, Timon z Olkusza, Kenzo był trochę w hotelu najpierw furciaczkowa hotel: Ori CZYLI: Ilość DT - 13 Ilość psów w DT: 42 Ilość psów w hotelach - 4 (jeden był chwilę w hotelu potem w DT) Ile udało się wyadoptować: 41 Edited July 1, 2014 by malawaszka Quote
ULKA12 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Muszę ci pokazać mój segregator. Czyli interesuje cię 2012 i 2013 rok? Quote
WATACHA Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='malawaszka']a Sandy nie? ona była w 2012? i Wega? :-o[/QUOTE] Wega na pewno nie.Sprawdziłam Sandy, przyszła w listopadzie 2012, poszła w lutym 2013 czyli się jeszcze załapuje? Quote
ania0112 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 u nas się zgadza :) ale u Ciebie był chyba tez w zeszłym roku batumi co? a punia nie? u ulki Silver tez chyba jest zeszło roczny :roll: u farmerki była taka mała czarna... ale nie wiem czy w tym czy w tamtym roku... no i dziadzius chyba na początku roku znalazł dopiero dom... Quote
WATACHA Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='ania0112']u nas się zgadza :) ale u Ciebie był chyba tez w zeszłym roku batumi co? a punia nie? u ulki Silver tez chyba jest zeszło roczny :roll: u farmerki była taka mała czarna... ale nie wiem czy w tym czy w tamtym roku... no i dziadzius chyba na początku roku znalazł dopiero dom...[/QUOTE] Ale pamięć :) Quote
ULKA12 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Lamia była w tym roku, Silver siedzi od zeszłego roku. Bajka przyszła w 2013 ale do DS poszła już w 2014 Quote
malawaszka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [quote name='ania0112']u nas się zgadza :) ale u Ciebie był chyba tez w zeszłym roku batumi co? a punia nie? u ulki Silver tez chyba jest zeszło roczny :roll: u farmerki była taka mała czarna... ale nie wiem czy w tym czy w tamtym roku... no i dziadzius chyba na początku roku znalazł dopiero dom...[/QUOTE] noo wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć :) Punia była na oczątku stycznia jeszcze chwilę u mnie faktycznie :) ale Batumi nie - ona w grudniu 2012 pojechała do domu, jeszcze u farmerki był Zasiu Quote
wilczy zew Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Jak pies przybył w 2012 a znalazł dom w 2013 to się liczy? Quote
ania0112 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 liczy no u farmerk mówiąc staruszek miałam na mysli zasia... a mala czarna to mamba ale nie kojarzę czy ten rok czy jeszcze zeszły... Quote
malawaszka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 (edited) Dumna jestem z nas :loveu: :multi: tylko ja taka nieskuteczna i 3 sztuki mi zostały :D marako: Oti, Joga, Shila WATACHA: Tila, Nikita, Sandy Brokatka i ania0112: Emi, Abi, Nari, Deli farmerka63: Mysza, Zachary, Mamba DoPi: Korek Pink: Felix, Oskar, Filip wilczy_zew: Zefirek Kasia G. z Gorzowa: Rico Pysia: Premia, Promocja malawaszka: Bella, Sajan, Lays, Fender, Bryza, Viki, Figa, Kenzo, Furia , Punia Malgosia Ch. z fb: Boston, Pako, Portek, Kapsel Sylwia K. z fb: Sonia danyww: Maja Ulka12: Maja, Fraszka, Didżej, Spajki, Silver, Bajka missieek hotel: Dziadek z Olkusza, Timon z Olkusza, Kenzo był trochę w hotelu najpierw furciaczkowa hotel: Ori CZYLI: Ilość DT - 14 Ilość psów w DT: 43 Ilość psów w hotelach - 4 (jeden był chwilę w hotelu potem w DT) Ile udało się wyadoptować: 42 Edited July 1, 2014 by malawaszka Quote
marako Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='wilczy zew']Jak pies przybył w 2012 a znalazł dom w 2013 to się liczy?[/QUOTE] No nie wiem, ale podałam Shilę, bo była dłużej u mnie w 2013 niż w 2012. Quote
wilczy zew Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 To mamy ładne wyniki :) Proponuję zanotować psiaki z tego roku. Quote
ania0112 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 40 to super wynik!!!!...tyko nie wiem jak to policzyłas... bo masz ilosc psów w dt 42 a znalazło dom 41 czyli tylko jeden nie znalazł... viki? a bryzy nie liczysz ? no jezeli liczysz ze chwile były to Emi była u misiek jakies 3 dni... czy jakos tak Quote
wilczy zew Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='marako']No nie wiem, ale podałam Shilę, bo była dłużej u mnie w 2013 niż w 2012.[/QUOTE] Ania napisała,że się liczy. Quote
ania0112 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 no jak sie nie mylę to w sprawozdaniu musi podac wszystko za 2013... nie wazne ze przybył przed 2013 lub był do 2014... wazne ze w roku 2013 przebywał pod opieką sznaucerów Quote
malawaszka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [quote name='ania0112']40 to super wynik!!!!...tyko nie wiem jak to policzyłas... bo masz ilosc psów w dt 42 a znalazło dom 41 czyli tylko jeden nie znalazł... viki? a bryzy nie liczysz ? no jezeli liczysz ze chwile były to Emi była u misiek jakies 3 dni... czy jakos tak[/QUOTE] 42 w DT + 3 w hotelach (wpisałam 4 w hotelach bo Kenzo był w hotelu i płaciliśmy za to, a za Emi nie płaciliśmy za te kilka dni), adopcji 41 czyli 4 spy zostały nadal (Viki, Bryza, Silver... ) kurde ale Piździa to się liczy jako adopcja przecież Quote
danyww Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Monika, a jak z moją Mają? W 16 lutego 2013 stałam się dopiero domem stałym dla niej. :lol: Quote
Pysia Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Matko Boska! Przez Was muszę zrobić plik i sobie powpisywać co było w tym roku u mnie bo się zaputam hahaha. Ania pomocy! Cherry, Fryga, Laleczka a teraz jest Pepsi- zgadza sie? Quote
wilczy zew Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='danyww']Monika, a jak z moją Mają? W 16 lutego 2013 stałam się dopiero domem stałym dla niej. :lol:[/QUOTE] to się liczy Quote
malawaszka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 (edited) danyww dodaję Majkę :) [quote name='Pysia']Matko Boska! Przez Was muszę zrobić plik i sobie powpisywać co było w tym roku u mnie bo się zaputam hahaha. Ania pomocy! Cherry, Fryga, Laleczka a teraz jest Pepsi- zgadza sie?[/QUOTE] No właśnie Ania pomocy - dałabyś radę wypisać tegoroczne? Ulka12: Lamia, Dżeki, Silver, Szaman, Bajka malawaszka: Absurd, Reszka, Tina, Mondy, Bryza, Viki Pysia: Cherry, Fryga, Laleczka, Pepsi Brokatka i ania0112: Figa, Tila hotel/JOAPG: Agent hotel missieek: Cygan marako: Fado WATACHA: Myszka, Nikita? Małgosia Ch.: Louis, Tina, Nero, Figa, Edited July 1, 2014 by malawaszka Quote
Recommended Posts