Pysia Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Szamanek jest cudny! A ja chce taką altankę buuuuuuuu Quote
wilczy zew Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 [quote name='Pysia'] A ja chce taką altankę buuuuuuuu[/QUOTE] To nie masz?? Quote
Pysia Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Mam sam szkielet metalowy. Nie mam daszku materiałowego bo TZ uprał karcherem i naruszył sploty materiału- wszystko sie potargało. Szukam drugi rok kogos kto mi uszyje. Firmy takie są, ale żądają prawie tyle kasy ile kosztuje nowy cały namiot-altanka. I juz mam tego dość. Marzę o drewnianej altance.... Marzę i marzę i ...marzę. Bleah! Quote
malawaszka Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Jestem zdumiona jak pięknie goi się Tina - ma już tylko kreseczkę, zero zaczerwienienia - nic! CUDNIE! A jak bryka :loveu: Quote
zerduszko Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Zazdroszcze psom szybkiego gojenia :P Domki sie bija? Quote
malawaszka Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 nie biją się :shake: teraz ją obetnę, zrobimy nowe ogłoszenia i wtedy myślę, że zaczną się boć a mnie serce pęknie chyba :placz: Quote
Pysia Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 No właśnie dzwoniłam do Ciebie bo by mnie TZ na 2 godz. mógł podrzucić z Pepsi. Obcięłabyś ją bo chyba na Justyne nie mam co liczyć Quote
malawaszka Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 nie dam rady dzisiaj, po weekendzie jakoś podjadę i ją obetniemy Quote
malawaszka Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 a w ogóle to miałam kolejny super telefon o Dżekiego - dom w górach okolice Żywca, od słowa do słowa - pytałam jakie ogrodzenie itd, a Pan mi na to, że ogrodzenie jest, a jak Dżeki ucieka to niiiic poprzedni pies też uciekał - to był wolny pies... kurtyna :shock: Quote
Pysia Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 No cóż.... Trzeba zapytać faceta czy nie chce Mondusia Quote
malawaszka Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='Pysia']No cóż.... Trzeba zapytać faceta czy nie chce Mondusia[/QUOTE] ale, że niby co? Monduś bardziej "zasługuje" na to, żeby być wolnym psem???? Quote
Pysia Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Nie :) Ale Monduś nie ucieka. To może być dobry dom dla psa, który nie ma tendencji do włóczęgostwa. Być może. Chyba że skreśliłaś go po rozmowie bo ja przy tym nie byłam ;) Quote
malawaszka Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 ofc, że go skreśliłam - Mondy jak dostanie "wolność" to nawieje i ani się nie obejrzy i to gorzej niż Dżeki bo Dżeki wróci, a Mondy - nie wiem bo nie dałam mu takiej możliwości a facet po prostu miał w d-pie gdzie pies sie podziewa i pewnie non stop była otwarta brama Quote
malawaszka Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 no godom Ci - beznadzieja :shake: a w ogóle dzisiaj jest też beznadzieja bo co chwilę pada deszcz... Quote
wilczy zew Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Tak sie zastanawiam,ktora z nas by dostala psa z adopcji :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='wilczy zew']Tak sie zastanawiam,ktora z nas by dostala psa z adopcji :evil_lol:[/QUOTE] co pitolisz? dostałaś? i to trzy już! przy ostatniej osobiście ręczyłam za Ciebie więc o co kaman? Quote
wilczy zew Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 [quote name='malawaszka']co pitolisz? dostałaś? i to trzy już! przy ostatniej osobiście ręczyłam za Ciebie więc o co kaman?[/QUOTE] No wlaśnie,bo Ty reczylas ale tak calkiem od obcych. Pierwszy(Kocyk) to schroniskowa adopcja i o nic nie pytali :razz: Quote
Pysia Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Gdyby nie kontakty psie to bym w życiu nie dostała :evil_lol: Przypominam że furtki nie mam ;) Pracuje. Jestem nieustannie zajęta. Nie mam kasy. Nie mam prawa jazdy. Mam w domu niepełnosprawną osobę. Mam własne poglądy na wiele spraw psich ;) W życiu bym sobie psa nie wyadoptowała ;) Quote
Recommended Posts