Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam sam szkielet metalowy. Nie mam daszku materiałowego bo TZ uprał karcherem i naruszył sploty materiału- wszystko sie potargało. Szukam drugi rok kogos kto mi uszyje. Firmy takie są, ale żądają prawie tyle kasy ile kosztuje nowy cały namiot-altanka. I juz mam tego dość. Marzę o drewnianej altance.... Marzę i marzę i ...marzę. Bleah!

Posted

a w ogóle to miałam kolejny super telefon o Dżekiego - dom w górach okolice Żywca, od słowa do słowa - pytałam jakie ogrodzenie itd, a Pan mi na to, że ogrodzenie jest, a jak Dżeki ucieka to niiiic poprzedni pies też uciekał - to był wolny pies... kurtyna :shock:

Posted

Nie :) Ale Monduś nie ucieka. To może być dobry dom dla psa, który nie ma tendencji do włóczęgostwa. Być może.
Chyba że skreśliłaś go po rozmowie bo ja przy tym nie byłam ;)

Posted

ofc, że go skreśliłam - Mondy jak dostanie "wolność" to nawieje i ani się nie obejrzy i to gorzej niż Dżeki bo Dżeki wróci, a Mondy - nie wiem bo nie dałam mu takiej możliwości
a facet po prostu miał w d-pie gdzie pies sie podziewa i pewnie non stop była otwarta brama

Posted

[quote name='wilczy zew']Tak sie zastanawiam,ktora z nas by dostala psa z adopcji :evil_lol:[/QUOTE]

co pitolisz? dostałaś? i to trzy już! przy ostatniej osobiście ręczyłam za Ciebie więc o co kaman?

Posted

[quote name='malawaszka']co pitolisz? dostałaś? i to trzy już! przy ostatniej osobiście ręczyłam za Ciebie więc o co kaman?[/QUOTE]

No wlaśnie,bo Ty reczylas ale tak calkiem od obcych.
Pierwszy(Kocyk) to schroniskowa adopcja i o nic nie pytali :razz:

Posted

Gdyby nie kontakty psie to bym w życiu nie dostała :evil_lol:

Przypominam że furtki nie mam ;)
Pracuje.
Jestem nieustannie zajęta.
Nie mam kasy.
Nie mam prawa jazdy.
Mam w domu niepełnosprawną osobę.
Mam własne poglądy na wiele spraw psich ;)
W życiu bym sobie psa nie wyadoptowała ;)