Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zi mną obecnie śpi Zmorka, Luśka i Bystra.... I uwierz, że dychać nie mogę bo obie czarne damy uwielbiają być jak najbliżej mnie :mad: Szans na przesuniecie sie nie mam i budzę sie jako kartka papieru....

Posted

Obawiam się ze w tym kontekscie spania każde łóżko byłoby za małe :diabloti: Po prostu Luśka śpi z lewej wpychajac sie we mnie ile się da a Zmorka z prawej robiąc to samo.... Do tego w nogach lub na poduszce nad moja głową śpi dziki pies :evil_lol:

Posted

Ale faux pas popełniłam :oops:
Ja mam łóżko 2x2 metry (na zamówienie) i 3 mini. I ostatniej nocy spałam na brzegu (mąż w morzu) spadając z kanapy a kundle rozwalone na reszcie kanapy. :evil_lol:

Posted

noo przydałoby mi się takie 2x2 chociaż i tak by się Drops z Furiatem pchali bo oni się tulą na maxa, Luna jak śpi z nami to na poduszce, ale ona się nie wtula tak, i Fifka też najchętniej śpi na mnie

Posted

[quote name='Pysia']Obawiam się ze w tym kontekscie spania każde łóżko byłoby za małe :diabloti: Po prostu Luśka śpi z lewej wpychajac sie we mnie ile się da a Zmorka z prawej robiąc to samo.... Do tego w nogach lub na poduszce nad moja głową śpi dziki pies :evil_lol:[/QUOTE]

Też tak myślę - im większe łóżko tym bardziej się nasze kundle rozpychają ;)

Posted

aaa co jeszcze miałam pisac - Batumi nie je smakołyków - tzn je takie zwykłe psie ciastka, ale nie chce wędzonej kości, nie chce penisa, nie chce wędzonych kurzych rapek, które dziś przyszły świeżutkie i maluchy się rzuciły na to jak nie wiem co, a Batumi nic z tego nie je... ja rozumiem, że może nie znać bo niue dostawała takich rzeczy ale nie widziałam jeszcze psa, który by nie pokusił się na wędzone rapy :mdleje: a np taką sztuczną kość co to niby zęby miała czyścić to poogryzała :niewiem:

Posted

[quote name='malawaszka']aaa co jeszcze miałam pisac - Batumi nie je smakołyków - tzn je takie zwykłe psie ciastka, ale nie chce wędzonej kości, nie chce penisa, nie chce wędzonych kurzych rapek, które dziś przyszły świeżutkie i maluchy się rzuciły na to jak nie wiem co, a Batumi nic z tego nie je... ja rozumiem, że może nie znać bo niue dostawała takich rzeczy ale nie widziałam jeszcze psa, który by nie pokusił się na wędzone rapy :mdleje: a np taką sztuczną kość co to niby zęby miała czyścić to poogryzała :niewiem:[/QUOTE]
Bystra też musiała najpierw powąchać co gryzie Zmorka, potem popatrzec czy to samo robi Luska i dopiero do wędzonego peniska poszła. Na dodatek pociumkała i zostawiła :crazyeye: A Zmorce nagle ubyło lat i lekko jak piórko pieseczek przemieścił sie do tego co zostawila mała....

Posted

O ja bym tak chciała, żeby Zibulec sie porozpychał, ale on woli ulożyć się koło mych stópek i to tak delikatniusio... Chyba że na łódce chłodna noc się zdarzy to pcha się do śpiwora. :)

Posted (edited)

Czy ktoś z Was nie słyszał, że komuś zaginął czarny piesek/suczka w typie pudelka?
Siedzi na parkingu Sosnowiec -Niwka na ul Konstytucji 70 od dzisiaj rana...:-(:-(:-(

Edited by AgusiaP
Posted

[quote name='malawaszka']no to jak na parkingu siedzi to pewnie porządki świateczne .... polaczki sprzątają aż huczy :angryy:[/QUOTE]

Też tak myślę:-(
Edytowałam mój post odnośnie tego pudelka jest czarny a nie biały

Posted

chyba Batumi jutro pojedzie do domu :placz: powiem Wam, że mam problem bo domów chętnych jest kilka, każdy fajnie się zapowiada, bardzo trudno zdecydować, bardzo... ale nie mogę jej u siebie trzymać w nieskończoność bo nie potrafię podjąć decyzji - masakra jakaś, jednak wolę jak dzwoni jeden dom co do którego mam do razu przeczucie że jest fajny - tak jak było z Klementynką... cała chora jestem bo Batusia jest taka cudna, że ech... no ale zobaczymy jutro - pojadę z nią, jeśli cos mi się nie będzie podobało to nie zostawię