ania0112 Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 jak miło popatrzeć na uśmiechniętego Mondusia! Quote
merryjanee Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252097-Pr%C3%B3bki-psie-i-kocie-na-sznupki-a-do-tego-puszka-smacznego-i-cos-przeciwko-krwiopijcom?p=22019360#post22019360[/url] Bazarek na Waszkowe sznupki :) Quote
Margi Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [url]http://img22.imageshack.us/img22/8346/ln0e.jpg[/url] świetne to zdjęcie.:lol: Quote
ulana Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='Pysia']Czarne jest piękne :loveu:[/QUOTE] O tak, tak! :loveu: Quote
Saththa Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Sznupy, niufy i puli sa piekne :iloveyou: :B-fly: Quote
malawaszka Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 [quote name='Saththa']Sznupy, niufy i puli sa piekne :iloveyou: :B-fly:[/QUOTE] co Ty????!!! tylko sznupy :megagrin: Quote
wilczy zew Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='malawaszka']co Ty????!!! tylko sznupy :megagrin:[/QUOTE] :roflt: ....... Quote
Pysia Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Możemy się licytować, ale to dla zartu :) Tak naprawde to wszystkie psy są piękne i wspaniałe. Doszłam do tego kilka lat temu ;) Myślałam mając dwa niufy że są one najwspanialsze i żadna rasa mi nie dogodzi tak mocno jak one. Idealnie dopasowane do nas, idealne w charakterze itd. Do czasu.... Dosłownie " wciśnięto" mi Luśkę. I się zakochałam w puli w takim samym stopniu jak w niufach. Dłuigo się do tego nie przyznawałam i trwałam w zdaniu, że niufy są najlepsze. Aż do fotek Moniki na Pogorii. Na nich zobaczyłam siebie wpatrzona w puliczke . Obie miałyśmy uśmiechy dookoła głowy. Wtedy sie popukałam i przestałam oszukiwać. Były też tymczasy. Kazdy z wyjatkiem ślicznego szczeniaka Berka idealny. Kazdy by mi pasował. I ups. I juz wiem że JA pokocham każdego psa. Bez względu na rase, wygląd i wielkość. Nawet bez względu na charakter, chociaż to co trafiało tutaj charakter miało super ( oprócz Berka , ale to może dlatego że samiec? ) . Mój TZ nie znosi dziamaczy bezsensownych. Ja nie znoszę igiełek wbijajacych sie w ubrania- a taką sierść maja krótkowłose. Linieją non stop i wszędzie są te igiełki sierści- bleah. Ale i to bym zniosła ;) Z dziamaczem ciut inaczej bo ja bym znosła, ale TZ juz nie. No i mieszkamy w scisłej zabudowie- sąsiedzi mogliby okazać się nie tak fajni jak teraz.... A to wieś. Wszystkie psy są cudne. Kilka dni mojego strachu na początku a potem radośc z psa. Kazdego :) Quote
Saththa Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 A ja nie cierpie załatwiania się w domu paranoja jakas.... :splat: Quote
malawaszka Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 [quote name='Saththa']A ja nie cierpie załatwiania się w domu paranoja jakas.... :splat:[/QUOTE] nawet mi nie mów... a właściwie nie mówcie :splat: bo ja mam nie dość, że wrzaskuny to jeszcze sraluchy.... Quote
ania0112 Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 a mi dziamanie nie przeszkadza... chyba ze to furka :eviltong: Quote
Pysia Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='Saththa']A ja nie cierpie załatwiania się w domu paranoja jakas.... :splat:[/QUOTE] Z tym to radzimy sobie szybko ;) A jak psiak chory i się załatwia to patrzy sie na to zupełnie inaczej. Wtedy nie przeszkadza.... Wtedy człowiek sobie mowi że może psiak lać non stop byleby wyzdrowiał.... [quote name='malawaszka']nawet mi nie mów... a właściwie nie mówcie :splat: bo ja mam nie dość, że wrzaskuny to jeszcze sraluchy....[/QUOTE] U Ciebie kochana to insza inszość :) Wrzeszczeć mogą bo mieszkasz tak że ok. A jak jeden wrzeszczy to inne też będą- normalka. Wystarczy jedna sztuka i drze jape całe stado. Jak Cherry była u nas to obie darły ryja ze Zdzirą. Juz sie bałam, że Zdzirskowi to zostanie. Na szczęście nie :) Quote
Saththa Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='malawaszka']nawet mi nie mów... a właściwie nie mówcie :splat: bo ja mam nie dość, że wrzaskuny to jeszcze sraluchy....[/QUOTE] Wrzaskuna tez mam... ten sam co szcza i sra to jeszcze sie drze sie ... :eek2: Quote
Pysia Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='ania0112']a mi dziamanie nie przeszkadza... chyba ze to furka :eviltong:[/QUOTE] Piździa dziamie? Nie zauwazyłam :-o Wydaje mi się że ona jest w normie. Szczeka, ale nie dziamie bez sensu. Quote
malawaszka Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 [quote name='Pysia'] U Ciebie kochana to insza inszość :) Wrzeszczeć mogą bo mieszkasz tak że ok.[/QUOTE] A JA????? tęsknię za ciszą :lol: Quote
ania0112 Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 pysia dobry żart:eviltong: jak byłam u moniki to szczekanie ze cos za oknem było ok dopóki nie usłyszałam głosu furki, jak ona sie odezwała to podskoczyłam na kanapie ze strachu i chyba nawet coś krzyknęłam.... Quote
Pysia Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='malawaszka']A JA????? tęsknię za ciszą :lol:[/QUOTE] Chciałoby się zanicić : " Sama tego chciałaś" :evil_lol: [quote name='ania0112']pysia dobry żart:eviltong: jak byłam u moniki to szczekanie ze cos za oknem było ok dopóki nie usłyszałam głosu furki, jak ona sie odezwała to podskoczyłam na kanapie ze strachu i chyba nawet coś krzyknęłam....[/QUOTE] Ale to nie był żart :) Nie zauwazyłam specjalnego ujadania bez sensu u Furki :) Ruda drze ryja więcej ;) Quote
ania0112 Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 ale ruda ma normalny głos a furka jak ... syreny policyjne pomieszane z zawodzeniem psa obdzieranego ze skóry! w życiu czegoś takiego nie słyszałam :crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 [quote name='Pysia']Nie zauwazyłam specjalnego ujadania bez sensu u Furki :) Ruda drze ryja więcej ;)[/QUOTE] nie siedzieliśmy w domu, a Piździa na dworze tak nie wrzeszczy poza "witaniem", jak była u nas Danka z Anią to siedziałyśmy w domu i wtedy Furia dała popis... Quote
wilczy zew Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='malawaszka']A JA????? tęsknię za ciszą :lol:[/QUOTE] wywieź je do lasu Quote
JankaBezZiemii Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='wilczy zew']wywieź je do lasu[/QUOTE] i porzuć uwiązane mocno ;) Quote
Pysia Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='malawaszka']nie siedzieliśmy w domu, a Piździa na dworze tak nie wrzeszczy poza "witaniem", jak była u nas Danka z Anią to siedziałyśmy w domu i wtedy Furia dała popis...[/QUOTE] No fakt. My spacerujemy z burkami. No i ja jakoś zapomniałam, że Twoje w domu też dziamią :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 głównie w domu :lol: bo niestety oni samopas po podwórku nie mogą Quote
Recommended Posts