AnkaG Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 No ale twój J to też chyba kocha psiaki :) Quote
malawaszka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 nie ma wyjścia :D zainfekowany już jest sznaucerowirozą :D Quote
Margi Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [url]http://img835.imageshack.us/img835/2961/dsc0060pb.jpg[/url] świetne zdjęcie Batumi ma u was raj. Quote
malawaszka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='zerduszko']Nie widzę filmiku z Furia :([/QUOTE] wrr ja tu teraz żadnego nie widzę... Quote
wilczy zew Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 filmiki działają fajnie Furiatka pochodzi do kota :) Quote
danyww Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Ja już filmiki obejrzałam bo u mnie działa. :lol: Chciałaś dorzucić tego kota, którego Furia zaczepiała? ;) Quote
malawaszka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='danyww']Ja już filmiki obejrzałam bo u mnie działa. :lol: Chciałaś dorzucić tego kota, którego Furia zaczepiała? ;)[/QUOTE] tak :lol: ale na filmie nie jest sobą - gra grzecznego kotka :D Quote
AniaGucio Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Jak dla mnie, możesz nas "zamęczać" filmikami :). Mikołaj był w tym roku hojny ?! ;). Wreszcie pokazałaś KOTA ;) Quote
malawaszka Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 taaaa Mikołaj to chyba nie zapuszcza się w te rejony świata :shake: przedłużałam umowę na telefon :D więc sama sobie zrobiłam mikołajki :D Quote
malawaszka Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 nooo istne szaleństwo :D zmieniałam sieć z T-Mobile na Plusa to miałam fajną ofertę, a teraz nie wiem co ja mam robić z takim telefonem hahaha Quote
WATACHA Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='malawaszka']nooo istne szaleństwo :D zmieniałam sieć z T-Mobile na Plusa to miałam fajną ofertę, a teraz nie wiem co ja mam robić z takim telefonem hahaha[/QUOTE] Ja swój nowy sprzedałam, a zostawiłam sobie stary ha,ha,ha.Kocham go mimo, że do najmłodszych nie należy.Nie lubię udziwnionych. Quote
malawaszka Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 no niestety ja nie miałam wyjścia bo rozwaliłam jakiś czas temu telefon i używałam takiego ledwo zipiącego, który dwóch lat na pewno by już nie pociągnął, jedyne co mnie zaskoczyło i przeszkadza to to, że jest duży :shake: nie wiem jak to w kieszeń wsadzić :D Quote
Pysia Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 No proszę :) Filmiki, wypasiona komóra. Chata jak sie patrzy do tego. Jeszcze wypasiona fura i będzie jak w piosence :evil_lol: Batumi widzę tfu tfu bardzo fajnie po sterylce sie czuje :) Teraz tylko super domek i będzie jedynie lepiej :) Przyjedź do mnie? Najlepiej z jakimś oszałałym zabawowo sznupem bo mi Luśka zaczyna mordować Bystrą. Jej zabawy są dość... taranowe i błyskawiczne. Mała nie ma szans w starciu z rozpędzonym mopem :mad: Quote
malawaszka Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 nie mam żadnego sznupa, który tak od razu bawiłby się z fruwającymi sznurkami :shake: musieliby być ze sobą chyba kilka dni żeby te sznurki przestały być dziwne :D ale niewykluczone, że Batumi by się pobawiła a furę wypasioną przecież też mam :diabloti: jeszcze jeździ :D Quote
Saththa Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Batumi jka szczescliwa na filmiku;) Furia kurcza jakas taka niewyrazna strasznie, za to Punia cudna!!!! I zauroczyła mnie na tym filmiku strasznie!! A do rozmarów telefonu sie rpzyzwyczaisz;) najwyzej znajdziesz wieksza kieszen;) Quote
malawaszka Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 no ostrość mi uciekła nie wiedzieć czemu :errrr: może za blisko trzymałam aparat Quote
wilczy zew Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Pysia']No proszę :) Filmiki, wypasiona komóra. Chata jak sie patrzy do tego. Jeszcze wypasiona fura i będzie jak w piosence :evil_lol:[/QUOTE] jeszcze skóra :D Quote
Pysia Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Skór to ona ma nawet nadmiar. I to z futrami do tego :evil_lol: Kiedyś w pracy romawiały dwie paniusie o swych zimowych strojach. Zamarzyły im się prawdziwe futra. Nie mogąc ich słuchać powiedziałam, że mam dwa najdroższe jakie kupić można. Jedno nowofundlandzie a drugie baaaardzo rzadkie- puli. W oczach była zazdrość :diabloti: Quote
Recommended Posts