Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danyww']Ja już filmiki obejrzałam bo u mnie działa. :lol:
Chciałaś dorzucić tego kota, którego Furia zaczepiała? ;)[/QUOTE]

tak :lol: ale na filmie nie jest sobą - gra grzecznego kotka :D

Posted

[quote name='malawaszka']nooo istne szaleństwo :D zmieniałam sieć z T-Mobile na Plusa to miałam fajną ofertę, a teraz nie wiem co ja mam robić z takim telefonem hahaha[/QUOTE]

Ja swój nowy sprzedałam, a zostawiłam sobie stary ha,ha,ha.Kocham go mimo, że do najmłodszych nie należy.Nie lubię udziwnionych.

Posted

no niestety ja nie miałam wyjścia bo rozwaliłam jakiś czas temu telefon i używałam takiego ledwo zipiącego, który dwóch lat na pewno by już nie pociągnął, jedyne co mnie zaskoczyło i przeszkadza to to, że jest duży :shake: nie wiem jak to w kieszeń wsadzić :D

Posted

No proszę :) Filmiki, wypasiona komóra. Chata jak sie patrzy do tego. Jeszcze wypasiona fura i będzie jak w piosence :evil_lol:
Batumi widzę tfu tfu bardzo fajnie po sterylce sie czuje :) Teraz tylko super domek i będzie jedynie lepiej :)
Przyjedź do mnie? Najlepiej z jakimś oszałałym zabawowo sznupem bo mi Luśka zaczyna mordować Bystrą. Jej zabawy są dość... taranowe i błyskawiczne. Mała nie ma szans w starciu z rozpędzonym mopem :mad:

Posted

nie mam żadnego sznupa, który tak od razu bawiłby się z fruwającymi sznurkami :shake: musieliby być ze sobą chyba kilka dni żeby te sznurki przestały być dziwne :D ale niewykluczone, że Batumi by się pobawiła

a furę wypasioną przecież też mam :diabloti: jeszcze jeździ :D

Posted

Batumi jka szczescliwa na filmiku;)

Furia kurcza jakas taka niewyrazna strasznie, za to Punia cudna!!!! I zauroczyła mnie na tym filmiku strasznie!!

A do rozmarów telefonu sie rpzyzwyczaisz;) najwyzej znajdziesz wieksza kieszen;)

Posted

Skór to ona ma nawet nadmiar. I to z futrami do tego :evil_lol:

Kiedyś w pracy romawiały dwie paniusie o swych zimowych strojach. Zamarzyły im się prawdziwe futra. Nie mogąc ich słuchać powiedziałam, że mam dwa najdroższe jakie kupić można. Jedno nowofundlandzie a drugie baaaardzo rzadkie- puli. W oczach była zazdrość :diabloti: