marako Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Niezły wycisk musiała dostać, że nie daje znaku życia... Quote
Margi Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Albo przyjechali o 4 rano i Malawaszka czekała. Quote
Pysia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 No przecież sie psiakiem dziewczyna musi zająć ;) Nie pali się ;) Quote
Margi Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 A ja myślę,że nie ma netu,bo do tej pory by się odezwała.No chyba żeby do weta pojechała. Quote
Margi Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Nie wytrzymałam i zadzwoniłam.Niestety włączyła się poczta głosowa. Na pewno jest jakiś powód tego milczenia.Mam tylko nadzieje że nic złego. Quote
Saththa Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 :shake: nie dobrze nie dobrze... Od razu poczta czy normalny sygnał tez był? Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 hahhah uspokójcie się! nie nakręcajcie! u moni często włącza się poczta np jak z kims inny pepla, pewnie musiała odespać a teraz ogarnąć kramik, zapoznać psy pewnie wylatac absurda, na pewno będzie później i wszystko jest ok! Quote
Pysia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Rozmawiałam z Moniką. Była w lecznicy z Silverem i Bryzą. Telefon jej ciągle dzwonił hahaha Mam napisać że zyją i napisze o wszystkim jak wróci i ogarnie psy :) Proszę o cierpliwość :) Quote
marako Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 A ja skorzystam z tego, że malawaszka tu zajrzy wkrótce i zadam małe pytanko. Będę zamawiała dla moich szczeniąt książeczki zdrowia psa z okładką projektowaną indywidualnie. Czy mogę w takim razie oprócz reklamy moich olbrzymów zamieścić na okładce info o sznaucerach w potrzebie? Np. banerek? (zobaczę, jak najlepiej to skomponować z całością). W przyszłości zamierzam z takimi książeczkami wydawać też psy do adopcji. Quote
wilczy zew Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Myślę,że to swietny pomysł. Masz tę swoja stronę? Quote
marako Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [url]www.blackbuddhakennel.pl[/url] (ale żadnych fotek szczeniorów nie zdążyłam wrzucić). W niedzielę nadrobię, no i jakiś filmik też się zmieści, bo mam na razie duuużo wolnego miejsca na serwerze. Quote
Margi Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Marako bardzo fajna strona.Z dużą przyjemnością ją obejrzałam. Myślę,że Malawaszka będzie zadowolona z inf. o sznaucerach w potrzebie na książeczkach. Quote
malawaszka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='marako']A ja skorzystam z tego, że malawaszka tu zajrzy wkrótce i zadam małe pytanko. Będę zamawiała dla moich szczeniąt książeczki zdrowia psa z okładką projektowaną indywidualnie. Czy mogę w takim razie oprócz reklamy moich olbrzymów zamieścić na okładce info o sznaucerach w potrzebie? Np. banerek? (zobaczę, jak najlepiej to skomponować z całością). W przyszłości zamierzam z takimi książeczkami wydawać też psy do adopcji.[/QUOTE] bajer!!! świetny pomysł :klacz: Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 my z mamą też myslałysmy o tym by monia dała ulotki z tym 1% i zawsze gdy wydajemy tymczasa to taka ulotka w tej książeczce wpięta powinna być. Fajny pomysł marako :) oglądałam strone, kurde boskie szczeniorki gdy hondzia była jedym z nich:loveu: najbardziej podobają nam się zdjęcia z jedzenia - raz pięknie w rządku a wcześniej każdy gdzieś, uciaprany... fajne! Quote
Pysia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Dziewczyny pomocy bo dostałam pomroczności jasnej.... Moja Emka jedzie do nowego domu a ja nie wiem gdzie zapisałam w pliku umowy adopcyjne. Na dogo też jakoś nie mogę odszukać. Chyba oślepłam... Linki proszę buuuuuuuu Quote
malawaszka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Dziewczyny sorki że nie odbierałam ,ale jak zawsze spędziłyśmy w lecznicy chyba ze 3 godziny, a 2 to na pewno... i nie miałam jak rozmawiać bo to nie w poczekalni tylko cały czas czacha dymiła od nadmiaru informacji :mdleje: pojechałyśmy dziś z Ulą do Dr Olender z Bryzą i Silverem bo Bryzusia źle się czuje - nie chciała jeść, wymiotów nie było, ale czym miała wymiotować jak nie jadła... a Silver pojechał bo mimo tego, że kupiłam dla niego karmę energetyczną to nie przybiera na wadze. Bryzusia ma podwyższony mocznik - to już czułam w domu, że amoniakiem zalatuje więc bałam się o nerki :( ale kreatynina jest w normie więc nie nerki - mocznik musimy płukać kroplówkami, masa leków, gdzieś coś podkrwawia do przewodu pokarmowego (zaraz mi się Grace marako przypomniała...) ale brzuch nie jest napięty - prawdopodobnie to od leków przeciwbólowych i sterydu jakie dostała tydzień temu żeby wstała na łapy - w wymiotach krwi nie było, ale kupa zrobiła się ciemniejsza i pani Dr też badała od zadka strony i tam stwierdziła powyższe - nie było krwi żywej tylko taka przetrawiona... nie opiszę wszystkiego bo padam na twarz i coś namieszam - leki mamy, kroplówki mamy i zaraz jej muszę podłączyć; Silver... dostał leki, zalecenia karmy wątrobowej, mocz już ok bo poprzednie badanie było z bakteriami i białkiem, więc tu leczenie poprzednie poskutkowało na zapalenie pęcherza, tylko dalej nie przybierał... i w tej chwili nie potrafię sobie przypomnieć czemu :splat: ale też dostał litanię leków. Absurd dotarł do nas po 2 w nocy, ja się wcześniej zdrzemnęłam i wyłączyłam kompa, więc jak przyjechał to przeszłam się z nim, zamknęłam go i poszłam spać - trochę piszczał, podarł plandeki i zrobił sobie okienko - wcale mu się nie dziwię - przywieźli psa w obce miejsce, zamkneli w klatce okutanej plandekami i zostawili samego :shake: i tak był grzeczny! rozdarł się dopiero rano jak zobaczyła moją siostrę z psem - oj jakie gorzkie żale się zaczęły, a za nim cała wieś się rozszczekała bo pudło rezonansowe to on ma że hejj :lol: jest cudowny, kochany, wcale nie ma ADHD! pierwszy spacer z Reszką był dużo gorszy niż z nim! nie wyrywa tak ręki, nie marznie i oczywiście też wywleka z budy wszystko co powkładam wiec Ula mi dziś przywiozła kostkę słomy i wypchałam mu obie budy tym bleee ale mam nadzieję, że to tam zostanie i będzie się w tym chował - póki co to on na spacerach z jęzorem na wierzchu i nic mu zimno nie jest, a ja jak sopelek :D Absurd cały dzień na dworze i sobie leżał na śniegu :mdleje: futro ma boskie, grube, chyba po jakimś innym przodku niż sznaucer :D jest piękny, duży ślicznie zbudowany, mordę ma bajeczną, wielką głowę - no świetny pies - kolejny który mógłby być mój :evil_lol: Zdjęć nie mam bo rano było mi za zimno, a na spacerze po powrocie od weta było za ciemno... może jutro będzie łaskawsza pogoda Dziś z apteki wyszłam z pudłem leków :lol: już mi nie pakują do reklamóweczek - teraz dostałam pudło :D Quote
malawaszka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='ania0112']my z mamą też myslałysmy o tym by monia dała ulotki z tym 1% i zawsze gdy wydajemy tymczasa to taka ulotka w tej książeczce wpięta powinna być. Fajny pomysł marako :) [/QUOTE] daję ulotki - Reszka pojechała z całym plikiem i mają też trochę porozdawać :) i do Nari też już spakowane z ulotkami Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Oh to trzymam kciuki by się polepszyło dziadeczkom! Fajnie, ze absurd taki fajny, skoro gorzkie żale wylewał na widok psa to rozumiem ze w pełni łagodny i przyjazny.. to rude zuo będzie znowu miało z kim szaleć :) Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Pysia']Dziewczyny pomocy bo dostałam pomroczności jasnej.... Moja Emka jedzie do nowego domu a ja nie wiem gdzie zapisałam w pliku umowy adopcyjne. Na dogo też jakoś nie mogę odszukać. Chyba oślepłam... Linki proszę buuuuuuuu[/QUOTE] super dla małej emki:multi: Quote
malawaszka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 aha - zapomniałam jeszcze o czymś :D będąc u weta dostałam od missieek mmsa ze zdjęciem z Olkusza... [URL=http://img841.imageshack.us/i/av5f.jpg/][IMG]http://img841.imageshack.us/img841/8939/av5f.jpg[/IMG][/URL] no i .... mamy nową podopieczną:cool3: Ania, Danusia??? :scared: Quote
Recommended Posts