Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam.Niestety włączyła się poczta głosowa.
Na pewno jest jakiś powód tego milczenia.Mam tylko nadzieje że nic złego.

Posted

hahhah uspokójcie się! nie nakręcajcie! u moni często włącza się poczta np jak z kims inny pepla, pewnie musiała odespać a teraz ogarnąć kramik, zapoznać psy pewnie wylatac absurda, na pewno będzie później i wszystko jest ok!

Posted

Rozmawiałam z Moniką. Była w lecznicy z Silverem i Bryzą. Telefon jej ciągle dzwonił hahaha
Mam napisać że zyją i napisze o wszystkim jak wróci i ogarnie psy :) Proszę o cierpliwość :)

Posted

A ja skorzystam z tego, że malawaszka tu zajrzy wkrótce i zadam małe pytanko.

Będę zamawiała dla moich szczeniąt książeczki zdrowia psa z okładką projektowaną indywidualnie. Czy mogę w takim razie oprócz reklamy moich olbrzymów zamieścić na okładce info o sznaucerach w potrzebie? Np. banerek? (zobaczę, jak najlepiej to skomponować z całością). W przyszłości zamierzam z takimi książeczkami wydawać też psy do adopcji.

Posted

[url]www.blackbuddhakennel.pl[/url] (ale żadnych fotek szczeniorów nie zdążyłam wrzucić). W niedzielę nadrobię, no i jakiś filmik też się zmieści, bo mam na razie duuużo wolnego miejsca na serwerze.

Posted

Marako bardzo fajna strona.Z dużą przyjemnością ją obejrzałam.
Myślę,że Malawaszka będzie zadowolona z inf. o sznaucerach w potrzebie na książeczkach.

Posted

[quote name='marako']A ja skorzystam z tego, że malawaszka tu zajrzy wkrótce i zadam małe pytanko.

Będę zamawiała dla moich szczeniąt książeczki zdrowia psa z okładką projektowaną indywidualnie. Czy mogę w takim razie oprócz reklamy moich olbrzymów zamieścić na okładce info o sznaucerach w potrzebie? Np. banerek? (zobaczę, jak najlepiej to skomponować z całością). W przyszłości zamierzam z takimi książeczkami wydawać też psy do adopcji.[/QUOTE]

bajer!!! świetny pomysł :klacz:

Posted

my z mamą też myslałysmy o tym by monia dała ulotki z tym 1% i zawsze gdy wydajemy tymczasa to taka ulotka w tej książeczce wpięta powinna być. Fajny pomysł marako :) oglądałam strone, kurde boskie szczeniorki gdy hondzia była jedym z nich:loveu: najbardziej podobają nam się zdjęcia z jedzenia - raz pięknie w rządku a wcześniej każdy gdzieś, uciaprany... fajne!

Posted

Dziewczyny pomocy bo dostałam pomroczności jasnej.... Moja Emka jedzie do nowego domu a ja nie wiem gdzie zapisałam w pliku umowy adopcyjne. Na dogo też jakoś nie mogę odszukać. Chyba oślepłam... Linki proszę buuuuuuuu

Posted

Dziewczyny sorki że nie odbierałam ,ale jak zawsze spędziłyśmy w lecznicy chyba ze 3 godziny, a 2 to na pewno... i nie miałam jak rozmawiać bo to nie w poczekalni tylko cały czas czacha dymiła od nadmiaru informacji :mdleje: pojechałyśmy dziś z Ulą do Dr Olender z Bryzą i Silverem bo Bryzusia źle się czuje - nie chciała jeść, wymiotów nie było, ale czym miała wymiotować jak nie jadła... a Silver pojechał bo mimo tego, że kupiłam dla niego karmę energetyczną to nie przybiera na wadze.
Bryzusia ma podwyższony mocznik - to już czułam w domu, że amoniakiem zalatuje więc bałam się o nerki :( ale kreatynina jest w normie więc nie nerki - mocznik musimy płukać kroplówkami, masa leków, gdzieś coś podkrwawia do przewodu pokarmowego (zaraz mi się Grace marako przypomniała...) ale brzuch nie jest napięty - prawdopodobnie to od leków przeciwbólowych i sterydu jakie dostała tydzień temu żeby wstała na łapy - w wymiotach krwi nie było, ale kupa zrobiła się ciemniejsza i pani Dr też badała od zadka strony i tam stwierdziła powyższe - nie było krwi żywej tylko taka przetrawiona... nie opiszę wszystkiego bo padam na twarz i coś namieszam - leki mamy, kroplówki mamy i zaraz jej muszę podłączyć;
Silver... dostał leki, zalecenia karmy wątrobowej, mocz już ok bo poprzednie badanie było z bakteriami i białkiem, więc tu leczenie poprzednie poskutkowało na zapalenie pęcherza, tylko dalej nie przybierał... i w tej chwili nie potrafię sobie przypomnieć czemu :splat: ale też dostał litanię leków.

Absurd dotarł do nas po 2 w nocy, ja się wcześniej zdrzemnęłam i wyłączyłam kompa, więc jak przyjechał to przeszłam się z nim, zamknęłam go i poszłam spać - trochę piszczał, podarł plandeki i zrobił sobie okienko - wcale mu się nie dziwię - przywieźli psa w obce miejsce, zamkneli w klatce okutanej plandekami i zostawili samego :shake: i tak był grzeczny! rozdarł się dopiero rano jak zobaczyła moją siostrę z psem - oj jakie gorzkie żale się zaczęły, a za nim cała wieś się rozszczekała bo pudło rezonansowe to on ma że hejj :lol: jest cudowny, kochany, wcale nie ma ADHD! pierwszy spacer z Reszką był dużo gorszy niż z nim! nie wyrywa tak ręki, nie marznie i oczywiście też wywleka z budy wszystko co powkładam wiec Ula mi dziś przywiozła kostkę słomy i wypchałam mu obie budy tym bleee ale mam nadzieję, że to tam zostanie i będzie się w tym chował - póki co to on na spacerach z jęzorem na wierzchu i nic mu zimno nie jest, a ja jak sopelek :D Absurd cały dzień na dworze i sobie leżał na śniegu :mdleje: futro ma boskie, grube, chyba po jakimś innym przodku niż sznaucer :D jest piękny, duży ślicznie zbudowany, mordę ma bajeczną, wielką głowę - no świetny pies - kolejny który mógłby być mój :evil_lol: Zdjęć nie mam bo rano było mi za zimno, a na spacerze po powrocie od weta było za ciemno... może jutro będzie łaskawsza pogoda

Dziś z apteki wyszłam z pudłem leków :lol: już mi nie pakują do reklamóweczek - teraz dostałam pudło :D

Posted

[quote name='ania0112']my z mamą też myslałysmy o tym by monia dała ulotki z tym 1% i zawsze gdy wydajemy tymczasa to taka ulotka w tej książeczce wpięta powinna być. Fajny pomysł marako :) [/QUOTE]

daję ulotki - Reszka pojechała z całym plikiem i mają też trochę porozdawać :) i do Nari też już spakowane z ulotkami

Posted

Oh to trzymam kciuki by się polepszyło dziadeczkom!
Fajnie, ze absurd taki fajny, skoro gorzkie żale wylewał na widok psa to rozumiem ze w pełni łagodny i przyjazny.. to rude zuo będzie znowu miało z kim szaleć :)

Posted

[quote name='Pysia']Dziewczyny pomocy bo dostałam pomroczności jasnej.... Moja Emka jedzie do nowego domu a ja nie wiem gdzie zapisałam w pliku umowy adopcyjne. Na dogo też jakoś nie mogę odszukać. Chyba oślepłam... Linki proszę buuuuuuuu[/QUOTE]

super dla małej emki:multi:

Posted

aha - zapomniałam jeszcze o czymś :D będąc u weta dostałam od missieek mmsa ze zdjęciem z Olkusza...
[URL=http://img841.imageshack.us/i/av5f.jpg/][IMG]http://img841.imageshack.us/img841/8939/av5f.jpg[/IMG][/URL]

no i .... mamy nową podopieczną:cool3: Ania, Danusia??? :scared: