malawaszka Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 właśnie dostałam mmsa Bajeczki z trasy :) bardzo się cieszę i im zazdroszczę takiego fajnego psa :lol: a Reszka trafiła super ekstra też! Spała dziś w sypialni koło łóżka, a pani Ewa żeby pies się nie przegrzewał zanim się przestawi na domowe temperatury otworzyła okno i sama spała pod dwiema kołdrami :loveu: :lol: Quote
Margi Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 No to Reszka lepiej trafić nie mogła. Cieszę się,że aż trzy dziewczynki pojechały do swoich domków.:multi: Quote
malawaszka Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 Bajka dotarła :multi: zwiedza mieszkanko i jest dobrze :) Quote
WATACHA Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='malawaszka']właśnie dostałam mmsa Bajeczki z trasy :) bardzo się cieszę i im zazdroszczę takiego fajnego psa :lol: a Reszka trafiła super ekstra też! Spała dziś w sypialni koło łóżka, a pani Ewa żeby pies się nie przegrzewał zanim się przestawi na domowe temperatury otworzyła okno i sama spała pod dwiema kołdrami :loveu: :lol:[/QUOTE] Pamiętam, że wszystkie moje tymczasy przez pewien czas po przyjeździe piły dużo wody.Też pewnie musiały się przyzwyczaić. Quote
Saththa Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 UUUUa ale to czapke jakąs załozyc tez trzeba coby sięPani Ewa nie przeziębiła :) Quote
malawaszka Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 tak, jadą do Wawy teraz, jest kochany i grzeczny :) Quote
ania0112 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 to super!:multi: a wiadomo czy on wykastrowany jest? młody, kochany - miejmy nadzieje ze domek szybko sie znajdzie :) Quote
malawaszka Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 na 90% niestety nie jest wykastrowany... Quote
ania0112 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='malawaszka']na 90% niestety nie jest wykastrowany...[/QUOTE] o dupka. znowu koszty i problem co zrobic z psem po zabiegu...:shake: ale jakos to bedzie:happy1: Quote
malawaszka Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='ania0112']o dupka. znowu koszty i problem co zrobic z psem po zabiegu...:shake: ale jakos to bedzie:happy1:[/QUOTE] no właśnie najgorzej z tym po zabiegu, ale będę myśleć potem... Quote
zerduszko Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Ostatnio to ja myślę, ze lepiej zrobić samemu zabieg. Znaczy u swojego weta. Diabli wiedza kto, jak i jakie warunki ma pies po :roll: Quote
Pysia Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Rozumiem, że Absurd zamieszka u Ciebie? A jak Absurd, to przydałaby się Bzdurka ;) To ostatnie to tak gwoli tego, że Askarys i Behemot mają koty o imieniach Absurd i Bzdurka :) Quote
malawaszka Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='zerduszko']Ostatnio to ja myślę, ze lepiej zrobić samemu zabieg. Znaczy u swojego weta. Diabli wiedza kto, jak i jakie warunki ma pies po :roll:[/QUOTE] ja to już od dawna myślę... odkąd słyszałam kilka historii smutnych nt sterylizacji w róznych schroniskach... Quote
JankaBezZiemii Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='malawaszka']ja to już od dawna myślę... odkąd słyszałam kilka historii smutnych nt sterylizacji w róznych schroniskach...[/QUOTE] **** ... muszę Myszora na usg wziąc .. wstyd mi ale nie miałam jeszcze jak i kiedy ... może w tym tygodniu jakoś :angryy: kopajcie mnie w zad co jakiś czas - muszę to ogarnąć przecież Quote
zerduszko Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']**** ... muszę Myszora na usg wziąc .. wstyd mi ale nie miałam jeszcze jak i kiedy ... może w tym tygodniu jakoś :angryy: kopajcie mnie w zad co jakiś czas - muszę to ogarnąć przecież[/QUOTE] Mysz to kto? A w ogóle, jakiego zwierza masz od Waszki? :razz: Quote
JankaBezZiemii Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='zerduszko']Mysz to kto? A w ogóle, jakiego zwierza masz od Waszki? :razz:[/QUOTE] od waszki mam myszorka właśnie :cool3: ale to już stare dzieje ;) Quote
ania0112 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 a pokaz myszorka :) a czemu na usg? co sie dzieje? Quote
JankaBezZiemii Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='ania0112']a pokaz myszorka :) a czemu na usg? co sie dzieje?[/QUOTE] myszorek jest starym bezradnym pieskiem ;) - to takie zaklęcie które trwa już całe lata a on chyba o tym nie wie :evil_lol: usg - miał ostatnio operację wycięcia nowotworu i lekarze nie wiedzą czy ma nie wycięte jajko czy jakiś inny szit ... Quote
AnkaG Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Nie ma wieści jak tam Reszka i Bajeczka? No idź Janka z myszorkiem, kopka w pupkę masz :) Quote
JankaBezZiemii Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='AnkaG']Nie ma wieści jak tam Reszka i Bajeczka? No idź Janka z myszorkiem, kopka w pupkę masz :)[/QUOTE] kopek tak - należy mi się a poza tym co? nie jest stary i bezradny co? nie mów tego głośno bo usłyszy i może się załamać albo cóś ;) Quote
ania0112 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 ejj ale my nie znamy myszorka wiec jak mówisz ze stary to powiedz ile ma lat, jakie umaszczenie, od kiedy jest u ciebie, skad go monia znalazła, jaka jest jego historia, jaki ma charakter i pokaz foty... tyle na wstępie :lol: Quote
Pysia Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Nie drąż kochana :) Myszorek to Myszorek i już ;) Quote
Recommended Posts