Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie dostałam mmsa Bajeczki z trasy :) bardzo się cieszę i im zazdroszczę takiego fajnego psa :lol:

a Reszka trafiła super ekstra też! Spała dziś w sypialni koło łóżka, a pani Ewa żeby pies się nie przegrzewał zanim się przestawi na domowe temperatury otworzyła okno i sama spała pod dwiema kołdrami :loveu: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']właśnie dostałam mmsa Bajeczki z trasy :) bardzo się cieszę i im zazdroszczę takiego fajnego psa :lol:

a Reszka trafiła super ekstra też! Spała dziś w sypialni koło łóżka, a pani Ewa żeby pies się nie przegrzewał zanim się przestawi na domowe temperatury otworzyła okno i sama spała pod dwiema kołdrami :loveu: :lol:[/QUOTE]

Pamiętam, że wszystkie moje tymczasy przez pewien czas po przyjeździe piły dużo wody.Też pewnie musiały się przyzwyczaić.

Posted

[quote name='ania0112']o dupka. znowu koszty i problem co zrobic z psem po zabiegu...:shake: ale jakos to bedzie:happy1:[/QUOTE]

no właśnie najgorzej z tym po zabiegu, ale będę myśleć potem...

Posted

Rozumiem, że Absurd zamieszka u Ciebie?
A jak Absurd, to przydałaby się Bzdurka ;) To ostatnie to tak gwoli tego, że Askarys i Behemot mają koty o imieniach Absurd i Bzdurka :)

Posted

[quote name='zerduszko']Ostatnio to ja myślę, ze lepiej zrobić samemu zabieg. Znaczy u swojego weta. Diabli wiedza kto, jak i jakie warunki ma pies po :roll:[/QUOTE]

ja to już od dawna myślę... odkąd słyszałam kilka historii smutnych nt sterylizacji w róznych schroniskach...

Posted

[quote name='malawaszka']ja to już od dawna myślę... odkąd słyszałam kilka historii smutnych nt sterylizacji w róznych schroniskach...[/QUOTE]

**** ... muszę Myszora na usg wziąc .. wstyd mi ale nie miałam jeszcze jak i kiedy ...

może w tym tygodniu jakoś :angryy: kopajcie mnie w zad co jakiś czas - muszę to ogarnąć przecież

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']**** ... muszę Myszora na usg wziąc .. wstyd mi ale nie miałam jeszcze jak i kiedy ...

może w tym tygodniu jakoś :angryy: kopajcie mnie w zad co jakiś czas - muszę to ogarnąć przecież[/QUOTE]
Mysz to kto? A w ogóle, jakiego zwierza masz od Waszki? :razz:

Posted

[quote name='ania0112']a pokaz myszorka :) a czemu na usg? co sie dzieje?[/QUOTE]

myszorek jest starym bezradnym pieskiem ;) - to takie zaklęcie które trwa już całe lata a on chyba o tym nie wie :evil_lol:

usg - miał ostatnio operację wycięcia nowotworu i lekarze nie wiedzą czy ma nie wycięte jajko czy jakiś inny szit ...

Posted

[quote name='AnkaG']Nie ma wieści jak tam Reszka i Bajeczka?

No idź Janka z myszorkiem, kopka w pupkę masz :)[/QUOTE]

kopek tak - należy mi się
a poza tym co? nie jest stary i bezradny co? nie mów tego głośno bo usłyszy i może się załamać albo cóś ;)

Posted

ejj ale my nie znamy myszorka wiec jak mówisz ze stary to powiedz ile ma lat, jakie umaszczenie, od kiedy jest u ciebie, skad go monia znalazła, jaka jest jego historia, jaki ma charakter i pokaz foty... tyle na wstępie :lol: