malawaszka Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='wilczy zew']hhmhy.......:p[/QUOTE] znaczy co mam przez to rozumieć??? Quote
Margi Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='malawaszka']nie jeszcze, ale czeka go to już niebawem :D kurde mol jaki pech mówię Wam! przyjechała dziś z Warszawy Donna po tą starszą suczkę sznupkowatą z Chorzowa - odebrałam Ją zz dworca i pojechałyśmy do schroniska i już miałyśmy ją brać, a w biurze spotkałyśmy .... właścicielki :mdleje: wszystko byłoby super bo pies się ucieszył jak to pies - ucieszy się zawsze choćby nie wiem jaki był właściciel... cholera bardzo mi źle że ją zabrały... mówiły, że do schroniska zabrała ją od nich straż miejska albo pożarna, ale pewnie miejska... panie wyglądały dość... nieciekawie, pies zaniedbany był na pewno nie po dwóch tygodniach w schronisku tylko już taka trafiła, na nasze wywody, że o nią trzeba dbać panie patrzyły jak na kosmitów i w ogóle strasznie się dziwiły że Donna chciała adoptować starego psa... no i będzie żyła dalej w jakiejś melinie kurde... zostawiłam im kartkę z moim numerem telefonu że w razie jakby co to żeby zadzwoniła... ale wielkich nadziei nie mam... jedynie dobrze, że sunia się ucieszyła naprawdę ja ich widok, bo nam pokazywała ząbki ze strachu. ale kicha...[/QUOTE] Faktycznie pech.Starowinka napewno miałaby lepsze życie.:shake: Quote
Pysia Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='malawaszka']nie jeszcze, ale czeka go to już niebawem :D kurde mol jaki pech mówię Wam! przyjechała dziś z Warszawy Donna po tą starszą suczkę sznupkowatą z Chorzowa - odebrałam Ją zz dworca i pojechałyśmy do schroniska i już miałyśmy ją brać, a w biurze spotkałyśmy .... właścicielki :mdleje: wszystko byłoby super bo pies się ucieszył jak to pies - ucieszy się zawsze choćby nie wiem jaki był właściciel... cholera bardzo mi źle że ją zabrały... mówiły, że do schroniska zabrała ją od nich straż miejska albo pożarna, ale pewnie miejska... panie wyglądały dość... nieciekawie, pies zaniedbany był na pewno nie po dwóch tygodniach w schronisku tylko już taka trafiła, na nasze wywody, że o nią trzeba dbać panie patrzyły jak na kosmitów i w ogóle strasznie się dziwiły że Donna chciała adoptować starego psa... no i będzie żyła dalej w jakiejś melinie kurde... zostawiłam im kartkę z moim numerem telefonu że w razie jakby co to żeby zadzwoniła... ale wielkich nadziei nie mam... jedynie dobrze, że sunia się ucieszyła naprawdę ja ich widok, bo nam pokazywała ząbki ze strachu. ale kicha...[/QUOTE] Monika... Może Cię to pocieszy. Moi sasiedzi. Dwie nieciekawie wyglądajace istoty. Od razu zaklasyfikowałabym ich jako meliniarzy. Maja psa. Ma nieustannie egzemy skórne. Nie maja na leczenie tego, ale jak im daje Hexoderme i tabletki to rachu ciachu pies zdrowieje. Dbaja jak mogą. Oni nie zjedzą, ale pies żeber nie ma widocznych. A stary już jest. Możnaby rzec, ze najlepiej zabrac psa z takiego domu. Ale pies szczęśliwy, kochany, miziany i nie szlaja sie sam po dworze mimo braku ogrodzenia ;) Musimy wierzyc ze tu jest tak samo. Bo zwariujemy inaczej. Quote
malawaszka Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 no musimy wierzyć... tylko że następnym razem jak się wydarzy coś takiego jak 2 tyg temu ona może nie mieć szczęścia, że SM zawiezie ją do schroniska... z normalnych domów raczej się takie rzeczy nie dzieją... no ale pozostaje wierzyć bo nic innego nie zrobimy Quote
wilczy zew Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='malawaszka']znaczy co mam przez to rozumieć???[/QUOTE] że sytuacja taka patowa Quote
malawaszka Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='wilczy zew']że sytuacja taka patowa[/QUOTE] no... żebysmy były z godzinę wcześniej to babulka miałaby na starość raj, a tak będzie miała... to co miała :roll: dobrze, że jest nie świadomym tego psem... Quote
ania0112 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 kurcze.... faktycznie szkoda, a to Donnie trzeba było dać staruszka by nie cierpiała na za małą ilość piesków :) A lisica sie jakoś zwie czy będzie zołzikiewicz? no i staruszek też musi mieć jakieś zacne imię.. np gandalf szary:eviltong: masz jakieś zdjęcia dziadeczka po ogarnięciu?? Quote
malawaszka Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='ania0112']kurcze.... faktycznie szkoda, a to Donnie trzeba było dać staruszka by nie cierpiała na za małą ilość piesków :) A lisica sie jakoś zwie czy będzie zołzikiewicz? no i staruszek też musi mieć jakieś zacne imię.. np gandalf szary:eviltong: masz jakieś zdjęcia dziadeczka po ogarnięciu??[/QUOTE] nie mam bo nie jest ogarnięty jeszcze... nie było casu :shake: Lisica zwie się Lilka - tak ją nazwali ci w Częstochowie ale ja nie mam przekonania; póki co nadal jest grzeczna :D nazwiemy ją meLisa :D Donna nie może wziąć chłopaczka bo ma dwóch kawalerów - sunię staruszkę Quote
WATACHA Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='malawaszka']nie mam bo nie jest ogarnięty jeszcze... nie było casu :shake: Lisica zwie się [B]Lilka[/B] - tak ją nazwali ci w Częstochowie ale ja nie mam przekonania; póki co nadal jest grzeczna :D nazwiemy ją meLisa :D Donna nie może wziąć chłopaczka bo ma dwóch kawalerów - sunię staruszkę[/QUOTE] :icon_roc:....... Quote
zerduszko Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='wilczy zew']Mordziasta też golona :eviltong:[/QUOTE] I jaki z tego wniosek w odnośnieniu do spaniela? :razz: [quote name='malawaszka']kurde mol jaki pech mówię Wam! przyjechała dziś z Warszawy Donna po tą starszą suczkę sznupkowatą z Chorzowa - odebrałam Ją zz dworca i pojechałyśmy do schroniska i już miałyśmy ją brać, a w biurze spotkałyśmy .... właścicielki :mdleje: wszystko byłoby super bo pies się ucieszył jak to pies - ucieszy się zawsze choćby nie wiem jaki był właściciel... cholera bardzo mi źle że ją zabrały... mówiły, że do schroniska zabrała ją od nich straż miejska albo pożarna, ale pewnie miejska... panie wyglądały dość... nieciekawie, pies zaniedbany był na pewno nie po dwóch tygodniach w schronisku tylko już taka trafiła, na nasze wywody, że o nią trzeba dbać panie patrzyły jak na kosmitów i w ogóle strasznie się dziwiły że Donna chciała adoptować starego psa... no i będzie żyła dalej w jakiejś melinie kurde... zostawiłam im kartkę z moim numerem telefonu że w razie jakby co to żeby zadzwoniła... ale wielkich nadziei nie mam... jedynie dobrze, że sunia się ucieszyła naprawdę ja ich widok, bo nam pokazywała ząbki ze strachu. ale kicha...[/QUOTE] Ale doopa wielka :shake: Quote
malawaszka Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='WATACHA']:icon_roc:.......[/QUOTE] no i właśnie dlatego mi to imię nie pasi :lol: a poza tym to nadal tfu tfu jest grzeczna... nadal żre suchą karmę... chyba dobrze jej robi psie towarzystwo bo przy byciu jedynaczką w dupce się przewracało temu piesku... Quote
ania0112 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 podoba mi się hasło z fb, ze rudej nie można pozwolić się rządzić bo inaczej korona jej mózg uciska :p Quote
malawaszka Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='ania0112']podoba mi się hasło z fb, ze rudej nie można pozwolić się rządzić bo inaczej korona jej mózg uciska :p[/QUOTE] "Zdecydowanie nie można jej pozwolić na królowanie bo wtedy korona jej mózg uciska" :grins: też mi się podoba hahaha patrzcie jakie to licho jest :lol: moje zgredy nie dają rady :evil_lol: <span class="userContent">[video=youtube_share;2g0Sh5bCFKc]http://youtu.be/2g0Sh5bCFKc[/video] Quote
ania0112 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 haha no boski filmik :) a ile ma Drop lat? a ona lata i wpada w niego czy go podgryza? Quote
JankaBezZiemii Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 aaaaaaaaaa jaki prędki zajczyk :loveu: to ona tak jazgocze w locie? Quote
Margi Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Rzeczywiście ruda ma energii na dziesięciu,ale fajna z niej psina. Quote
zerduszko Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Zajebiaszcza jest, z Boltosławem by poszalała :p Quote
wilczy zew Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Daj link,bo filmu nie mogę otworzyć. Quote
ania0112 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [url]http://www.youtube.com/watch?v=2g0Sh5bCFKc[/url] Quote
wilczy zew Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='ania0112'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=2g0Sh5bCFKc[/URL][/QUOTE] Dzięki! Malawaszka,dajesz jej jakieś dopalacze? Ciekawe jak by dała sobie radę z goniącą ją Mordziastą z okrzykiem:"Uciekaj,bo cie zagryze!''? :-) Quote
danyww Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Ta ruda sznupka jest POWALAJĄCA !!!! :evil_lol: Quote
Saththa Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='zerduszko']Zajebiaszcza jest, z Boltosławem by poszalała :p[/QUOTE] Fixa też dorzucę :) Po co iść jak mozna biec, zajączkować, szczekać i zaczepiać?? :loveu: Quote
Pysia Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Jest obłędna :) Mówiłam ze to fajny pies :) Quote
malawaszka Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='ania0112']haha no boski filmik :) a ile ma Drop lat? a ona lata i wpada w niego czy go podgryza?[/QUOTE] Drops nie wiem ile ma - z 9 na pewno już, a Pysia to w ogóle powiedziała mi, że wg niej on jest starszy niż Luna :shake: a ruda i wpada i podgryza i cały czas pełny garnitur śnieżnobiałych pereł na wierzchu :D [quote name='JankaBezZiemii']aaaaaaaaaa jaki prędki zajczyk :loveu: to ona tak jazgocze w locie?[/QUOTE] to Furia :lol: [quote name='Margi']Rzeczywiście ruda ma energii na dziesięciu,ale fajna z niej psina.[/QUOTE] łobuzica straszna i kochana [quote name='zerduszko']Zajebiaszcza jest, z Boltosławem by poszalała :p[/QUOTE] przyjezdżajcie!!!! [quote name='wilczy zew'] Malawaszka,dajesz jej jakieś dopalacze? Ciekawe jak by dała sobie radę z goniącą ją Mordziastą z okrzykiem:"Uciekaj,bo cie zagryze!''? :-)[/QUOTE] daję jej - karmę dla seniorów :D nic a nic by się nie przejęła bo ona wie, że staruchy jej nie dogonią :lol: [quote name='danyww']Ta ruda sznupka jest POWALAJĄCA !!!! :evil_lol:[/QUOTE] koniec świata co ona wyczynia :lol: [quote name='Saththa']Fixa też dorzucę :) Po co iść jak mozna biec, zajączkować, szczekać i zaczepiać?? :loveu:[/QUOTE] o tak! i skakać po głowie Quote
Saththa Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Ale jak ona się łądnie wybieguje :) I sie trzyma blisko ;) Quote
Recommended Posts