Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]jak się to robi psu[/QUOTE]
Ostateczny i głęboki sens tego chwytu polega na przesłaniu zdrowych wibracji wywołanych leczniczymi uderzeniami czołem delikwenta o naturalną powierzchnię np. drewnianą podłogi i tym samym zawrócenie jego myśli na właściwe tory. Co do techniki wykonania chwytu - wierzę w inwencję twórczą innych. Sama nie próbowałam. :eviltong:

Posted

[quote name='ulana']Ostateczny i głęboki sens tego chwytu polega na przesłaniu zdrowych wibracji wywołanych leczniczymi uderzeniami czołem delikwenta o naturalną powierzchnię np. drewnianą podłogi i tym samym zawrócenie jego myśli na właściwe tory. Co do techniki wykonania chwytu - wierzę w inwencję twórczą innych. :eviltong:[/QUOTE]

jak to mądrze brzmi :PROXY5:

Posted

[quote name='wilczy zew']z boku pod żuchwą można psa zablokować i nie użre,robię tak przy wycieraniu przednich łap u Mordziastej,wczoraj przy prawej by mnie uzarła ale ta blokada nie pozwoliła[/QUOTE]

ale ja nie chcę walczyć z Furią - nie tędy droga.... z tym małym goowienkiem nie da się walczyć i ja nie będę tego robić - blokować jej - ja bym jednak wolała odblokować jej zaufanie do ludzi, a nie siłowo trzymać żeby nie ugryzła - bo to możesz sobie robić ze swoim psem jak wiesz, że ma taki moment, którego nie lubi i że wtedy może ugryźć, ale rozumiesz sytuację którą opisałam - NIE SPODZIEWAŁAM się że ona przeniesie złość na mnie, ba - nawet nie sądziłam, że aż tak się wkurzyła

Posted

[quote name='wilczy zew']z boku pod żuchwą można psa zablokować i nie użre,robię tak przy wycieraniu przednich łap u Mordziastej,wczoraj przy prawej by mnie uzarła ale ta blokada nie pozwoliła[/QUOTE]
A jakbyś mogła to jakoś nagrać, bo mi wyobraźnia szwankuje:placz:
[quote name='wilczy zew']masz kiepskich zawodników :evil_lol:[/QUOTE]

Hmmmm nie pomyślałam o tym , postaram się skombinować jakiegoś równego sobie i będziemy walczyć :p

[quote name='ulana']Ostateczny i głęboki sens tego chwytu polega na przesłaniu zdrowych wibracji wywołanych leczniczymi uderzeniami czołem delikwenta o naturalną powierzchnię np. drewnianą podłogi i tym samym zawrócenie jego myśli na właściwe tory. Co do techniki wykonania chwytu - wierzę w inwencję twórczą innych. Sama nie próbowałam. :eviltong:[/QUOTE]

Woooooooow to jest to:loveu:, muszę spróbować:multi:

Posted

[quote name='malawaszka']ale ja nie chcę walczyć z Furią - nie tędy droga.... z tym małym goowienkiem nie da się walczyć i ja nie będę tego robić - blokować jej - ja bym jednak wolała odblokować jej zaufanie do ludzi, a nie siłowo trzymać żeby nie ugryzła - bo to możesz sobie robić ze swoim psem jak wiesz, że ma taki moment, którego nie lubi i że wtedy może ugryźć, ale rozumiesz sytuację którą opisałam - NIE SPODZIEWAŁAM się że ona przeniesie złość na mnie, ba - nawet nie sądziłam, że aż tak się wkurzyła[/QUOTE]

To wszystko przez Jarka, po co na nią paczał ?

Posted

[quote name='wilczy zew']dlaczego 2 razy??[/QUOTE]

Żeby to bardziej odczuł niż Monika, dwa razy to zawsze gorzej niż raz.Może się nauczy, że tak paczać nie wolno

Posted

[quote name='wilczy zew']tylko aby Monika w rozpędzie nie odgryzła tego palca :evil_lol:

my zaraz będziemy mieć łapecki do wycierania...[/QUOTE]
Trzymam kciuki za Mordziastą, może uda jej się zrobić unik [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]
[quote name='malawaszka']to obok ręczniczka przygotuj blokadę żuchwy :roll:[/QUOTE]

A to jest jakiś sprzęt do tego ?

Posted

[quote name='WATACHA']Trzymam kciuki za Mordziastą, może uda jej się zrobić unik :smile:[/QUOTE]

:olympic:

[quote name='Watacha']A to jest jakiś sprzęt do tego ?[/QUOTE]

taaa palec wskazujący i serdeczny

Posted

[quote name='wilczy zew']:olympic:

[B]Strasznie jesteś agresywna, pewnie pieseczk nauczył się od Ciebie [/B]

taaa palec wskazujący i serdeczny[/QUOTE]

Mam takie :), czyli posiadam pełne wyposażenie ;)

Posted

Cioteczki, zapraszam: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234300-MISZ-MASZ-na-sznaucery-Foczk%C4%99-i-inne-do-12-11-g-22-00-Zapraszam%21%21?p=19877438#post19877438"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234300-MISZ-MASZ-na-sznaucery-Foczk%C4%99-i-inne-do-12-11-g-22-00-Zapraszam%21%21?p=19877438#post19877438[/URL]