wilczy zew Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 z boku pod żuchwą można psa zablokować i nie użre,robię tak przy wycieraniu przednich łap u Mordziastej,wczoraj przy prawej by mnie uzarła ale ta blokada nie pozwoliła Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='WATACHA']A ja nie wiem:roll: to Wasze sposoby ja podduszam[B] i nigdy nie gryzą[/B]:multi:[/QUOTE] masz kiepskich zawodników :evil_lol: Quote
ulana Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [QUOTE]jak się to robi psu[/QUOTE] Ostateczny i głęboki sens tego chwytu polega na przesłaniu zdrowych wibracji wywołanych leczniczymi uderzeniami czołem delikwenta o naturalną powierzchnię np. drewnianą podłogi i tym samym zawrócenie jego myśli na właściwe tory. Co do techniki wykonania chwytu - wierzę w inwencję twórczą innych. Sama nie próbowałam. :eviltong: Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='ulana']Ostateczny i głęboki sens tego chwytu polega na przesłaniu zdrowych wibracji wywołanych leczniczymi uderzeniami czołem delikwenta o naturalną powierzchnię np. drewnianą podłogi i tym samym zawrócenie jego myśli na właściwe tory. Co do techniki wykonania chwytu - wierzę w inwencję twórczą innych. :eviltong:[/QUOTE] jak to mądrze brzmi :PROXY5: Quote
malawaszka Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='wilczy zew']z boku pod żuchwą można psa zablokować i nie użre,robię tak przy wycieraniu przednich łap u Mordziastej,wczoraj przy prawej by mnie uzarła ale ta blokada nie pozwoliła[/QUOTE] ale ja nie chcę walczyć z Furią - nie tędy droga.... z tym małym goowienkiem nie da się walczyć i ja nie będę tego robić - blokować jej - ja bym jednak wolała odblokować jej zaufanie do ludzi, a nie siłowo trzymać żeby nie ugryzła - bo to możesz sobie robić ze swoim psem jak wiesz, że ma taki moment, którego nie lubi i że wtedy może ugryźć, ale rozumiesz sytuację którą opisałam - NIE SPODZIEWAŁAM się że ona przeniesie złość na mnie, ba - nawet nie sądziłam, że aż tak się wkurzyła Quote
WATACHA Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='wilczy zew']z boku pod żuchwą można psa zablokować i nie użre,robię tak przy wycieraniu przednich łap u Mordziastej,wczoraj przy prawej by mnie uzarła ale ta blokada nie pozwoliła[/QUOTE] A jakbyś mogła to jakoś nagrać, bo mi wyobraźnia szwankuje:placz: [quote name='wilczy zew']masz kiepskich zawodników :evil_lol:[/QUOTE] Hmmmm nie pomyślałam o tym , postaram się skombinować jakiegoś równego sobie i będziemy walczyć :p [quote name='ulana']Ostateczny i głęboki sens tego chwytu polega na przesłaniu zdrowych wibracji wywołanych leczniczymi uderzeniami czołem delikwenta o naturalną powierzchnię np. drewnianą podłogi i tym samym zawrócenie jego myśli na właściwe tory. Co do techniki wykonania chwytu - wierzę w inwencję twórczą innych. Sama nie próbowałam. :eviltong:[/QUOTE] Woooooooow to jest to:loveu:, muszę spróbować:multi: Quote
WATACHA Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='malawaszka']ale ja nie chcę walczyć z Furią - nie tędy droga.... z tym małym goowienkiem nie da się walczyć i ja nie będę tego robić - blokować jej - ja bym jednak wolała odblokować jej zaufanie do ludzi, a nie siłowo trzymać żeby nie ugryzła - bo to możesz sobie robić ze swoim psem jak wiesz, że ma taki moment, którego nie lubi i że wtedy może ugryźć, ale rozumiesz sytuację którą opisałam - NIE SPODZIEWAŁAM się że ona przeniesie złość na mnie, ba - nawet nie sądziłam, że aż tak się wkurzyła[/QUOTE] To wszystko przez Jarka, po co na nią paczał ? Quote
malawaszka Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='WATACHA']To wszystko przez Jarka, po co na nią paczał ?[/QUOTE] też mu to powiedziałam :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='WATACHA']To wszystko przez Jarka, po co na nią paczał ?[/QUOTE] słusznie,ugryź Jarka :evil_lol: Quote
WATACHA Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='wilczy zew']słusznie,ugryź Jarka :evil_lol:[/QUOTE] Monika w palec go ugryź w palec i to dwa razy Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='WATACHA']Monika w palec go ugryź w palec i to dwa razy[/QUOTE] dlaczego 2 razy?? Quote
WATACHA Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='wilczy zew']dlaczego 2 razy??[/QUOTE] Żeby to bardziej odczuł niż Monika, dwa razy to zawsze gorzej niż raz.Może się nauczy, że tak paczać nie wolno Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 tylko aby Monika w rozpędzie nie odgryzła tego palca :evil_lol: my zaraz będziemy mieć łapecki do wycierania... Quote
malawaszka Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='wilczy zew'] my zaraz będziemy mieć łapecki do wycierania...[/QUOTE] to obok ręczniczka przygotuj blokadę żuchwy :roll: Quote
WATACHA Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='wilczy zew']tylko aby Monika w rozpędzie nie odgryzła tego palca :evil_lol: my zaraz będziemy mieć łapecki do wycierania...[/QUOTE] Trzymam kciuki za Mordziastą, może uda jej się zrobić unik [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [quote name='malawaszka']to obok ręczniczka przygotuj blokadę żuchwy :roll:[/QUOTE] A to jest jakiś sprzęt do tego ? Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='WATACHA']Trzymam kciuki za Mordziastą, może uda jej się zrobić unik :smile:[/QUOTE] :olympic: [quote name='Watacha']A to jest jakiś sprzęt do tego ?[/QUOTE] taaa palec wskazujący i serdeczny Quote
WATACHA Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='wilczy zew']:olympic: [B]Strasznie jesteś agresywna, pewnie pieseczk nauczył się od Ciebie [/B] taaa palec wskazujący i serdeczny[/QUOTE] Mam takie :), czyli posiadam pełne wyposażenie ;) Quote
malawaszka Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='WATACHA']Mam takie :), czyli posiadam pełne wyposażenie ;)[/QUOTE] tylko nie zapomnij położyć koło ręczniczka :grins: Quote
WATACHA Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='malawaszka']tylko nie zapomnij położyć koło ręczniczka :grins:[/QUOTE] Spoko, tylko muszę je ukręcić Quote
AniaGucio Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Cioteczki, zapraszam: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234300-MISZ-MASZ-na-sznaucery-Foczk%C4%99-i-inne-do-12-11-g-22-00-Zapraszam%21%21?p=19877438#post19877438"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234300-MISZ-MASZ-na-sznaucery-Foczk%C4%99-i-inne-do-12-11-g-22-00-Zapraszam%21%21?p=19877438#post19877438[/URL] Quote
wilczy zew Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='malawaszka']koło południa[/QUOTE] [quote name='funia']Malawaszko jak Punia po sterylizacji ??[/QUOTE] chyba za wcześnie na to pytanie Quote
wilczy zew Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 pomyliłam się palec wskazujący i środkowy nie było wycierania lapecków bo sporo śniegu było Quote
malawaszka Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 jesteśmy - poszło dobrze, przy okazji usunęliśmy 2 zęby i usunięty ten masakryczny kamień, teraz niech się ładnie goi! Quote
Margi Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 No i super,że wszystko poszło dobrze.:lol: Quote
Recommended Posts