Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała ślicznotka. A te zdjęcia z Igą... :loveu:

A ten dyrektor co to za wychowawca jest? Może on się powinien wynosić ze stołka, skoro tak pięknie dzieci uczy wrażliwości.:angryy:

Posted

No przyznam, że bardzo się zawiodłam bo szanowałam tego faceta... ale tak niestety mają tu ludzie (zresztą nie tylko tu)...

Kurdupel prawie grzecznie przespał noc z dziećmi - poza kilkoma wybuchami jazgotu jak coś za ścianą pokoju szurnęło czy jak siostra wodę w łazience odkręciła :shake: to jest niewychowany piesek - myślę, że mogła być prezentem dla dziecka bo na 100% z dziećmi chowana i tylko z dziećmi - dziewczyny nasze pojechały do szkoły i mała miała być u mojej Mamy, ale NIE - ona nie będzie z dorosłymi siedziała i siedzi sama w pokoju dzieci - śpi grzecznie i czeka aż wrócą :mdleje: SZOK! Muszę jej znaleźć jakiś dom z dziećmi i mądrymi, cierpliwymi dorosłymi bo to to trzeba wychować! Ona może nawet nie ma roku więc mogła być prezentem gwiazdkowym na przykład...

Posted

no i już mam z powrotem rudego ratlerka... :shock:

odkrywa coraz to nowe karty... dziś była u Oliwii kolezanka i ona też nie mogła dotykać rzeczy dzieci naszych... bosko - mały niewychowany ratler :angryy: chce ktoś? :placz: :modla:

Posted

My robilismy Hippciowi nastepna powtorke badan i jestesmy na duzym plusie :multi: Trzustkowo juz okejos, zelazo nam sie znacznie zwiekszylo ... anemik nie jest juz anemikiem :loveu: Jedynie bialych plytek maly troche za duzo ale moze byc to tez osobnicze, bo reszta wynikow jest zadawalajaca.

Posted

[quote name='Pink']My robilismy Hippciowi nastepna powtorke badan i jestesmy na duzym plusie :multi: Trzustkowo juz okejos, zelazo nam sie znacznie zwiekszylo ... anemik nie jest juz anemikiem :loveu: Jedynie bialych plytek maly troche za duzo ale moze byc to tez osobnicze, bo reszta wynikow jest zadawalajaca.[/QUOTE]

o jak superrr :loveu:

Posted

Tak super, bo ten piesio przysparzal mi duzo zmartwien i siwych wlosow. Te jego zalamania zdrowotnie byly zalamujace :roll: co sie juz wygrzebal z czegos i myslalam, ze bedzie juz okejos, to po pewnym czasie ciach i znowu.
Teraz tez chodze i drze i wacham i ogladam, bo przestalam go systematycznie kapac i juz miesiac chodzi nie moczony. Niby siersc dalej odrasta taka sfilcowana ale mam nadzieje ze z czasem, po paru goleniach wroci do normy calkowicie.

Posted

Ja w piątek wybieram się z moimi starszymi paniami na badania krwi, bo mam różne obawy, co do stanu ich zdrowia, a wciąż nie było jak, bo tylko z młodą musiałam wciąż jeździć. U Tajgi walczymy z nadwagą, ma problemy z chodzeniem, a może przyczyna tego tycia jest jakaś hormonalna, bo je jak york. Grace z kolei wymiotuje od paru tygodni. Ostatnio nawet codziennie i zdarza jej się po kilka razy.

Aż się boję, jak to będzie (5 pawi po drodze), no i co wyjdzie u nich -oby nic poważnego! (i ile kasy zejdzie).

Posted

no mała ruda lisica zawieziona do Częstochowy - baaardzo fajni ludkowie i mam nadzieję, że ogarną ją na tyle, że będzie mogła zostać na stałe - na razie podpisaliśmy umowę o dom tymczasowy, mają 2,5 letniego synka i Lisia :evil_lol: od razu się z nim ganiała i bawiła wiec mam nadzieję, że będzie dobrze aczkolwiek nie wiemy co nam jeszcze pokaże :D nooo i jak wracałam to zadzwonił... właściciel :lol: ale jak sunia ma nowy dom to on jej już nie chce :roll: tzn był miły, ale widać jakoś niespecjalnie jej szukał jak mu nawiała z podwórka, a on ja jakiś czas temu znalazł w mieście, ale nie wiem gdzie bo prowadziłam samochód i tak nie bardzo mogłam rozmawiać długo i szczegółowo