ulana Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Mała ślicznotka. A te zdjęcia z Igą... :loveu: A ten dyrektor co to za wychowawca jest? Może on się powinien wynosić ze stołka, skoro tak pięknie dzieci uczy wrażliwości.:angryy: Quote
malawaszka Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 No przyznam, że bardzo się zawiodłam bo szanowałam tego faceta... ale tak niestety mają tu ludzie (zresztą nie tylko tu)... Kurdupel prawie grzecznie przespał noc z dziećmi - poza kilkoma wybuchami jazgotu jak coś za ścianą pokoju szurnęło czy jak siostra wodę w łazience odkręciła :shake: to jest niewychowany piesek - myślę, że mogła być prezentem dla dziecka bo na 100% z dziećmi chowana i tylko z dziećmi - dziewczyny nasze pojechały do szkoły i mała miała być u mojej Mamy, ale NIE - ona nie będzie z dorosłymi siedziała i siedzi sama w pokoju dzieci - śpi grzecznie i czeka aż wrócą :mdleje: SZOK! Muszę jej znaleźć jakiś dom z dziećmi i mądrymi, cierpliwymi dorosłymi bo to to trzeba wychować! Ona może nawet nie ma roku więc mogła być prezentem gwiazdkowym na przykład... Quote
malawaszka Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 no i już mam z powrotem rudego ratlerka... :shock: odkrywa coraz to nowe karty... dziś była u Oliwii kolezanka i ona też nie mogła dotykać rzeczy dzieci naszych... bosko - mały niewychowany ratler :angryy: chce ktoś? :placz: :modla: Quote
AnkaG Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Wasze dzieci to jej dzieci i pilnuje ... A takie ma ładne sarnie oczęta :) Są wyniki Vikusi? Quote
malawaszka Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 jeny trzymajcie kciuki - zawożę ją jutro do Częstochowy - na tymczas póki co... Quote
malawaszka Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 aa żeby było weselej to Silver ma złe wyniki krwi - trzustkowe złe... Quote
brokatka Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Oooooooooo to źle! :(( Może jakieś leki pomogą! Brokat też jak się rozchorował miał koszmarne wyniki i wszystko się unormowało. Quote
malawaszka Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 jeszcze nie widziałam wyników więc nie wiem jak bardzo źle to wygląda, zobaczę jutro - biedny jak on musiał cierpieć tam na tym tłustym ochłapowym żarciu... Quote
Pink Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 My robilismy Hippciowi nastepna powtorke badan i jestesmy na duzym plusie :multi: Trzustkowo juz okejos, zelazo nam sie znacznie zwiekszylo ... anemik nie jest juz anemikiem :loveu: Jedynie bialych plytek maly troche za duzo ale moze byc to tez osobnicze, bo reszta wynikow jest zadawalajaca. Quote
malawaszka Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [quote name='Pink']My robilismy Hippciowi nastepna powtorke badan i jestesmy na duzym plusie :multi: Trzustkowo juz okejos, zelazo nam sie znacznie zwiekszylo ... anemik nie jest juz anemikiem :loveu: Jedynie bialych plytek maly troche za duzo ale moze byc to tez osobnicze, bo reszta wynikow jest zadawalajaca.[/QUOTE] o jak superrr :loveu: Quote
Pink Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Tak super, bo ten piesio przysparzal mi duzo zmartwien i siwych wlosow. Te jego zalamania zdrowotnie byly zalamujace :roll: co sie juz wygrzebal z czegos i myslalam, ze bedzie juz okejos, to po pewnym czasie ciach i znowu. Teraz tez chodze i drze i wacham i ogladam, bo przestalam go systematycznie kapac i juz miesiac chodzi nie moczony. Niby siersc dalej odrasta taka sfilcowana ale mam nadzieje ze z czasem, po paru goleniach wroci do normy calkowicie. Quote
Saththa Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='malawaszka']aa żeby było weselej to Silver ma złe wyniki krwi - trzustkowe złe...[/QUOTE] noż kurde blaszka no. Quote
marako Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ja w piątek wybieram się z moimi starszymi paniami na badania krwi, bo mam różne obawy, co do stanu ich zdrowia, a wciąż nie było jak, bo tylko z młodą musiałam wciąż jeździć. U Tajgi walczymy z nadwagą, ma problemy z chodzeniem, a może przyczyna tego tycia jest jakaś hormonalna, bo je jak york. Grace z kolei wymiotuje od paru tygodni. Ostatnio nawet codziennie i zdarza jej się po kilka razy. Aż się boję, jak to będzie (5 pawi po drodze), no i co wyjdzie u nich -oby nic poważnego! (i ile kasy zejdzie). Quote
wilczy zew Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Biedna Grace :-( Leczenie koooosztuje. Mordziasta znowu ma zapalenie pochwy :shake: Quote
ania0112 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 matko! ale się szpital rozpętał! Trzymam kciuki za zdrowie wszystkich potrzebujących a jak widać jest ich masa! Trzymajcie się dziewczyny! Quote
Saththa Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='wilczy zew'] Leczenie koooosztuje. [/QUOTE] Psy kosztuja skubane myszy :razz: 3mam kciuki!! Quote
malawaszka Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 no mała ruda lisica zawieziona do Częstochowy - baaardzo fajni ludkowie i mam nadzieję, że ogarną ją na tyle, że będzie mogła zostać na stałe - na razie podpisaliśmy umowę o dom tymczasowy, mają 2,5 letniego synka i Lisia :evil_lol: od razu się z nim ganiała i bawiła wiec mam nadzieję, że będzie dobrze aczkolwiek nie wiemy co nam jeszcze pokaże :D nooo i jak wracałam to zadzwonił... właściciel :lol: ale jak sunia ma nowy dom to on jej już nie chce :roll: tzn był miły, ale widać jakoś niespecjalnie jej szukał jak mu nawiała z podwórka, a on ja jakiś czas temu znalazł w mieście, ale nie wiem gdzie bo prowadziłam samochód i tak nie bardzo mogłam rozmawiać długo i szczegółowo Quote
Recommended Posts