Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']

znaczy ze kwiatki do kupienia??[/QUOTE]L
istki fiołkowe do ukorzenienia i hodowli sadzonek ;) Ostatnie bazarki przyniosły ponad 600 zł., więc warto spróbować znowu.

Posted

[quote name='Pysia']L
istki fiołkowe do ukorzenienia i hodowli sadzonek ;) Ostatnie bazarki przyniosły ponad 600 zł., więc warto spróbować znowu.[/QUOTE]

ja kiedys kupiła fiołka na bazarku ale 4 listki miał :) po półtora roku sie wziął i zepsuł nie wiem oco mu chodzi ;) a takie wielki się zrobił piekny z tych 4 listków... podrzucisz linka mam nadzieję;)

Posted

[quote name='Margi']Dużo,dużo wcześniej i pewnie czytałaś tylko Ci się zapomniało.[/QUOTE]
Toś mnie podsumowała :evil_lol:
[quote name='wilczy zew']cofnij się od postu 4441 :-)[/QUOTE]
Ale tam mowa o wybiegu, a nie o domku. Chyba, ze to o to chodzi :lol:

Posted

Ciocie drogie pilnie potrzeba zawiadomić malawasze by fona właczyła !!!! Do Kenzunia chce jechać na zapoznanie a nie wiem czy na pewno moge no i dokladny adres mi potrzebny ;)

Posted

czekam jak na szpilkach czy jak tam się to mówi :lol:

a z Viki znowu kiepsko... czuję się dziś fatalnie bo wczoraj wyrwałam się na piwko z kolezankami Matkami Polkami - one tak jak i ja pierwszy raz od x czasu :D wróciłam dość późno, poszłam do Viki - spała, obudziła się i natychmiast zaczął się atak... no jakiś horror - pierwszy raz widziałam atak od początku, przerwałam go od razu czopkiem z luminalu - zużyłam ostatni czopek... jak dziś coś się będzie działo to nie wiem co zrobię... nie wiem czy to o pogodę chodzi czy o co kurcze, ale za często - 3 ataki w ciągu 4 dni

a przed chwilą wszedł mi do domu obcy kot :crazyeye: myślałam, ze to moja Dzikus bo oczka identyczne, tez taki biało-bury, ale coś takie za małe i za chude mi się wydawało! Psy ofuczał i zdębiały :lol: kurde ja nie chcę i nie mogę mieć kolejnego zwierza w domu! Wystawiłam go na taras, dałam jeść wbrew rozsądkowi bo pewnie się tu zadomowi teraz, ale chudy taki bidoczek jest, no i pcha się do domu strasznie!

Posted

No to masz towarzystwo do odpchlenia jak dawno to robiłaś ;)

Co do licha z tą Viki jest.... Normalnie rozszarpałabym ludzi, którzy dopuścili do tego że teraz z nią tak jest ! Ona taka sliczna, taka biedna... Taka roztkliwiajaca....

Posted

[quote name='wiewoira']Ciocie drogie pilnie potrzeba zawiadomić malawasze by fona właczyła !!!! Do Kenzunia chce jechać na zapoznanie a nie wiem czy na pewno moge no i dokladny adres mi potrzebny ;)[/QUOTE]

:o Nic mi nie powiedziałaś!!! :-x No wiesz? :obrazic:

Posted

Biedna Vikunia.Jej pewnie trzeba zwiększyć dawkę leku lub zmienić go.Nie wiem jakie są możliwości u psiaków.
Kurcze mam nadzieję,że wet coś wymyśli rozsądnego.

Posted

Wydaje mi się, że z Vikunią to też jest zależne od pogody i ciśnienia. W górach ostatnio był halny. Kruszynka tyle już wycierpiała :-(
Ja to już chodzę do tyłu :shake:

Posted

Oj wybacz kochana :loveu:
Sama do końca nie wiedziałam czy uda mi się ogarnąć i zebrać sie do wyjazdu ale sie udało :multi:
No i zakochana jestem jeszcze bardziej :iloveyou: tylko moja ruda zołza jest zazdrosna ale nie ma źle jak na pierwsze spotkanie :cool3:

Posted

[quote name='wiewoira']Oj wybacz kochana :loveu:
Sama do końca nie wiedziałam czy uda mi się ogarnąć i zebrać sie do wyjazdu ale sie udało :multi:
No i zakochana jestem jeszcze bardziej :iloveyou: tylko moja ruda zołza jest zazdrosna ale nie ma źle jak na pierwsze spotkanie :cool3:[/QUOTE]

Dzięki za odwiedzinki :) chciałabym, żeby to się udało naprawdę; ja nie mam teraz siły siedzieć ani nic robić - mam taki ból głowy, że... głowa mała :D idę spać i oby jutro było lepiej...

Posted

[quote name='malawaszka']Dzięki za odwiedzinki :) chciałabym, żeby to się udało naprawdę; ja nie mam teraz siły siedzieć ani nic robić - mam taki ból głowy, że... głowa mała :D idę spać i oby jutro było lepiej...[/QUOTE]
To pewnie przez ta zmiane pogody i wiatrzysko... No i ja nie pragne niczego bardziej niz zeby wszystko poukladalo sie jak należy :)
Dziś śniły mi sie dwa bursztyny oprawione w czerń ... kolejne wizyty masz pewne i juz bez moich diablątek ;)