Pysia Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='Saththa'] znaczy ze kwiatki do kupienia??[/QUOTE]L istki fiołkowe do ukorzenienia i hodowli sadzonek ;) Ostatnie bazarki przyniosły ponad 600 zł., więc warto spróbować znowu. Quote
Saththa Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='Pysia']L istki fiołkowe do ukorzenienia i hodowli sadzonek ;) Ostatnie bazarki przyniosły ponad 600 zł., więc warto spróbować znowu.[/QUOTE] ja kiedys kupiła fiołka na bazarku ale 4 listki miał :) po półtora roku sie wziął i zepsuł nie wiem oco mu chodzi ;) a takie wielki się zrobił piekny z tych 4 listków... podrzucisz linka mam nadzieję;) Quote
zerduszko Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 A o so chodzi z tym domkiem? Viki bidula :( Quote
wilczy zew Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='zerduszko']A o so chodzi z tym domkiem? Viki bidula :([/QUOTE] Malawaszka buduje zimowy domek dla psiaków. Quote
zerduszko Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 A gdzie była o tym mowa? Przegapiłam. Quote
Margi Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='zerduszko']A gdzie była o tym mowa? Przegapiłam.[/QUOTE] Dużo,dużo wcześniej i pewnie czytałaś tylko Ci się zapomniało. Quote
wilczy zew Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='zerduszko']A gdzie była o tym mowa? Przegapiłam.[/QUOTE] cofnij się od postu 4441 :-) Quote
zerduszko Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='Margi']Dużo,dużo wcześniej i pewnie czytałaś tylko Ci się zapomniało.[/QUOTE] Toś mnie podsumowała :evil_lol: [quote name='wilczy zew']cofnij się od postu 4441 :-)[/QUOTE] Ale tam mowa o wybiegu, a nie o domku. Chyba, ze to o to chodzi :lol: Quote
wilczy zew Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='zerduszko']Toś mnie podsumowała :evil_lol: Ale tam mowa o wybiegu, a nie o domku. Chyba, ze to o to chodzi :lol:[/QUOTE] postg: 4361-4364 Quote
wiewoira Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ciocie drogie pilnie potrzeba zawiadomić malawasze by fona właczyła !!!! Do Kenzunia chce jechać na zapoznanie a nie wiem czy na pewno moge no i dokladny adres mi potrzebny ;) Quote
Pysia Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ja nie ciocia , ale juz dzwoń- odbierze ;) Quote
Saththa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 ale ale ale ale coś się szykuje ewidentnie :lol: Quote
wiewoira Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Dzięki Pysiu :loveu: Nie zapeszać proszę ... mam jednak szczerą nadzieje że wszystko będzie jak należy ... Quote
malawaszka Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 czekam jak na szpilkach czy jak tam się to mówi :lol: a z Viki znowu kiepsko... czuję się dziś fatalnie bo wczoraj wyrwałam się na piwko z kolezankami Matkami Polkami - one tak jak i ja pierwszy raz od x czasu :D wróciłam dość późno, poszłam do Viki - spała, obudziła się i natychmiast zaczął się atak... no jakiś horror - pierwszy raz widziałam atak od początku, przerwałam go od razu czopkiem z luminalu - zużyłam ostatni czopek... jak dziś coś się będzie działo to nie wiem co zrobię... nie wiem czy to o pogodę chodzi czy o co kurcze, ale za często - 3 ataki w ciągu 4 dni a przed chwilą wszedł mi do domu obcy kot :crazyeye: myślałam, ze to moja Dzikus bo oczka identyczne, tez taki biało-bury, ale coś takie za małe i za chude mi się wydawało! Psy ofuczał i zdębiały :lol: kurde ja nie chcę i nie mogę mieć kolejnego zwierza w domu! Wystawiłam go na taras, dałam jeść wbrew rozsądkowi bo pewnie się tu zadomowi teraz, ale chudy taki bidoczek jest, no i pcha się do domu strasznie! Quote
Saththa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Biedna Viki no :( A co do kota to może się zaogrodzi gdzies w okolicy....nie koniecznie w domu... Quote
Pysia Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 No to masz towarzystwo do odpchlenia jak dawno to robiłaś ;) Co do licha z tą Viki jest.... Normalnie rozszarpałabym ludzi, którzy dopuścili do tego że teraz z nią tak jest ! Ona taka sliczna, taka biedna... Taka roztkliwiajaca.... Quote
danyww Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [quote name='wiewoira']Ciocie drogie pilnie potrzeba zawiadomić malawasze by fona właczyła !!!! Do Kenzunia chce jechać na zapoznanie a nie wiem czy na pewno moge no i dokladny adres mi potrzebny ;)[/QUOTE] :o Nic mi nie powiedziałaś!!! :-x No wiesz? :obrazic: Quote
Margi Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Biedna Vikunia.Jej pewnie trzeba zwiększyć dawkę leku lub zmienić go.Nie wiem jakie są możliwości u psiaków. Kurcze mam nadzieję,że wet coś wymyśli rozsądnego. Quote
danyww Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Wydaje mi się, że z Vikunią to też jest zależne od pogody i ciśnienia. W górach ostatnio był halny. Kruszynka tyle już wycierpiała :-( Ja to już chodzę do tyłu :shake: Quote
wilczy zew Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Co z tym poznawaniem Kenzo?? Myślę,że emcje mają wpływ na atami Viki. Quote
wiewoira Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Oj wybacz kochana :loveu: Sama do końca nie wiedziałam czy uda mi się ogarnąć i zebrać sie do wyjazdu ale sie udało :multi: No i zakochana jestem jeszcze bardziej :iloveyou: tylko moja ruda zołza jest zazdrosna ale nie ma źle jak na pierwsze spotkanie :cool3: Quote
malawaszka Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 [quote name='wiewoira']Oj wybacz kochana :loveu: Sama do końca nie wiedziałam czy uda mi się ogarnąć i zebrać sie do wyjazdu ale sie udało :multi: No i zakochana jestem jeszcze bardziej :iloveyou: tylko moja ruda zołza jest zazdrosna ale nie ma źle jak na pierwsze spotkanie :cool3:[/QUOTE] Dzięki za odwiedzinki :) chciałabym, żeby to się udało naprawdę; ja nie mam teraz siły siedzieć ani nic robić - mam taki ból głowy, że... głowa mała :D idę spać i oby jutro było lepiej... Quote
wiewoira Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='malawaszka']Dzięki za odwiedzinki :) chciałabym, żeby to się udało naprawdę; ja nie mam teraz siły siedzieć ani nic robić - mam taki ból głowy, że... głowa mała :D idę spać i oby jutro było lepiej...[/QUOTE] To pewnie przez ta zmiane pogody i wiatrzysko... No i ja nie pragne niczego bardziej niz zeby wszystko poukladalo sie jak należy :) Dziś śniły mi sie dwa bursztyny oprawione w czerń ... kolejne wizyty masz pewne i juz bez moich diablątek ;) Quote
Recommended Posts