Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Czyli mogę? :eviltong: Szkoda, ze Sadie nie ma, bo bym z Luną wespół pałały miłością do dużych :evil_lol:[/QUOTE]

co za pytanie :lol: jasne że przyjeżdżaj!!! no z Luną to jest nie tylko problem z nią samą, tylko jak ona zacznie swoją histerię i oszczekiwanie psa obcego to zaraz leci Drops ją ratować i skacze po tym psie - więc robi się młyn, a mamy sie wyluzować i chcę unikać takich sytuacji

Posted

[quote name='zerduszko']Ja to chyba jednak przyjadę, no szkoda tego nie zobaczyć :evil_lol:[/QUOTE]

Zerduszko, Ty jedziesz z Rybnika? Autem? Przez Gliwice?
To może zostawisz go w Gliwicach i pojedziemy razem?

Posted

He, he to Luna robi to samo z Dropsem co Inka z Brokatam :mad: Laska tak na wszelki wypadek wpada w histerię a ten gupi leci się awanturować:evil_lol: pyskacz zaczepno -obronny jeden! A Inka się cieszy maupa!:shake:

Posted

[quote name='malawaszka']

u nas panuje całkowita dowolność :D no poza agresorami bo to byłoby trudne do ogarnięcia - [B]i bardzo wielka moja prośba[/B] - obojętne jak łagodne duże psy proszone są o nie podchodzenie do Luny :roll:[/QUOTE]
Nie dotyczy to jedynie Zmorki, na która Luna nieustannie reaguje jak zwykle od lat wielu poza pierwszym spotkaniem :loveu:
Muszę usprawiedliwić Lunete: Zmorka nigdy psem normalnym nie była i jak Lunka ją poznała to stwierdziła że to nie pies więc nie ma się czego bać ;)

Posted

[quote name='malawaszka']co za pytanie :lol: jasne że przyjeżdżaj!!! no z Luną to jest nie tylko problem z nią samą, tylko jak ona zacznie swoją histerię i oszczekiwanie psa obcego to zaraz leci Drops ją ratować i skacze po tym psie - więc robi się młyn, a mamy sie wyluzować i chcę unikać takich sytuacji[/QUOTE]
Tak Cię sprawdzam :evil_lol:
No jeśli myślisz, ze moja bojąca się własnego cienia chudzina nie ratuje, to się mylisz ;) A jak teraz ma szczeniaczka, którego nienawidzi przecież, to już jej odbiło całkiem!
[quote name='danyww']Zerduszko, Ty jedziesz z Rybnika? Autem? Przez Gliwice?
To może zostawisz go w Gliwicach i pojedziemy razem?[/QUOTE]
Tak, jadę z Rybnika, niejako przez Gliwice. Napisz mi na pw w której części Gliwic mieszkasz.

Posted

[quote name='Margi']Drogie koleżanki,ponieważ wszystkie się odchudzają właśnie lecę piec ciasto na I Zlot Sznaucerowej Mafii.:evil_lol:[/QUOTE]

A ja zaczynam smażyć kurczaka do sałatki :evil_lol:

Posted

Jaaa ale fajnie będzie :) A ja się nie odchudzam bo jestem jak wiórek już chuda. Ostatnio zdjęłam spodnie biodrówki bez rozpinania. Stara, sucha jędza :) I nie jestem chora bo mnie straszyli wsie, że na pewno mam nadczynność tarczycy. Zrobiłam wsie badania i co i nic. Wyniki mam super. Fakt, że jak się denerwuje to nie jem...

No róbcie dużo fot to będziemy wiedzieć kto jak wygląda :) Z opisem pliss :)

Posted

[quote name='AnkaG']Jaaa ale fajnie będzie :) A ja się nie odchudzam bo jestem jak wiórek już chuda. Ostatnio zdjęłam spodnie biodrówki bez rozpinania. Stara, sucha jędza :) I nie jestem chora bo mnie straszyli wsie, że na pewno mam nadczynność tarczycy. Zrobiłam wsie badania i co i nic. Wyniki mam super. Fakt, że jak się denerwuje to nie jem...

No róbcie dużo fot to będziemy wiedzieć kto jak wygląda :) Z opisem pliss :)[/QUOTE]

Ja kiedyś z nerw też chudłam. Najważniejsze, że zrobiłaś badania. :lol:

Jeżeli na zdjęciach zobaczysz kogoś, kto wpadł pod kosiarkę,:eek2: to będę ja :diabloti: Chciałam poprawić wygląd a fryzjerka była akurat wypoczęta po urlopie i zaszalała :mad:

Posted

oooo jak dobrze, że coż pichcicie - ja jak zwykle jestem w lesie ze wszystkim :shock: chyba jutro zamówię pizzę :errrr: była buurza wreszcie podlało rośliny i dolało wody do zbiornika z deszczówką, musiałam wyłączyć kompa i robota nadal nie skończona :shock: za to obcięłam Zgredka i Lunę i rozczesałam Dropsa - jeszcze tylko go ogolę wieczorem i będą już tylko trzy kloszardy - Furia, Viki i JA :evil_lol: miałam dziś jechać na zakupy i kupić sobie farbę do włosów, ale chyba zobaczycie mnie saute na siwo :lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']Ja wiozę gębę :roll: nienawidzę gotować i piec...[/QUOTE]
No ja też, mogę kupić winogron czy coś? :lol:
Będę, będę... nie wiem jak to zrobię, bo muszę jeszcze pińcset rzeczy pozałatwiać przed wyjazdem :shake:

Posted

[quote name='Pysia']A ja będę w domu dopiero późnym popołudniem. Szkoda że na bank TZ mnie nie przywiezie do Was bo mu się skonczy mój Dzień Dziecka ;)[/QUOTE]

No to rowerem ;) przyjedź :cool3:

Wiem, wiem. Przesadziłam :oops:

Posted

[quote name='wilczy zew']to szybko załatwiaj i przylatuj na mafijne spotkanie [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE]
No teraz to już nic nie załatwię, a musiałam dziś przegląd i ubezpieczanie załatwić :cry: więc tez się nabiegałam. A dzień jutro krótki :shake:

Na która mamy być? 16 - 16.30?

A wezmę aparat, bo kupiłam w końcu ładowarkę :multi:

Posted

Ja dopiero przyczołgałam się do domu (od 6 rano na nogach, od 7.00 w mieście), więc jakieś zakupy zrobię po drodze jutro, ale nic nie ugotuję, bo nie zdążę.

A kiedy planuje się powrót do domów? (tz mnie naciska , żebym podała godzinę, a może i minutę, jakieś mi zalecenia daje co mam robić, a czego nie, odgraża się, że Honda wszystkich pogryzie i w ogóle jest zły, bo w domu ani grama jedzenia, a ja cały dzień poza chatą).