Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']mam nadzieję, ze będzie pomalutku coraz lepiej, chociaż dzisiaj tak fajnie nie było - Vikunia nie chciała chodzić, położyła się i koniec[/QUOTE]
Może dlatego,że jest przeziębiona?

Posted

Pies jak stoi przy oknie w bloku, to widzi niebo, więc niekoniecznie musi widzieć cokolwiek. No ale jak Waszek twierdzi, ze ok, choć ja sobie nie wyobrażam zostawiać psy same na balkonie czy tarasie :lol:

Posted

Pies wielkości ON-ka jak oprze się łapami o parapet, to widzi chyba jednak cokolwiek więcej, niż niebo. Przynajmniej moje Sznaucerki widzą doskonale, kto podjechał, kto chodzi po polu, czy drodze. ON-ek jest podobnego wzrostu.
A gdyby miały za oknem taką gęstwinę gałęzi, to widziałyby dość niewiele. Coś na pewno ale, z kolei Sajan może też co nieco słyszeć i czuć, bo nie jest za szybą, ale skakać w gęstwinę może mu się nie chce. Tym niemniej też bałabym się zostawiać psa na tarasie. Swoje zamykam w domu mimo, że mam (miałam) ogrodzenie.

Posted

Jeśli się oprze o parapet, ale nie opierała się :shake: Skoczyła z miejsca z podłogi, dobrze, ze stałam przy i ją złapałam za fraki. Co tam usłyszała, nie mam pojęcia.
Ja mam balkon zabezpieczony na kota, barierka jest pełna, powyżej siatka, z pracy mogę być w kwadrans max jakby burza, a i tak zawsze zamykam :lol:

Posted

Fender w prasie :lol: ..i nie tylko bo o naszej Matce też napisali.

[url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=221993391287285&set=oa.391371797644765&type=1&theater[/url]

Posted

Byłyśmy z Vikunią u weta, dostała leki bo dziś nadal rano był katar i do tego pojawił się taki katar wsteczny - nie chcę ryzykować, że coś jej się pogorszy więc zduszamy w zarodku, do tego podaję jej sacanomune, no i uszy też do kropienia co będzie najtrudniejsze... żeby było ciekawiej to dziś rano Furia wymiotowała... mam nadzieję, że to przypadek, ale obserwuję... a mnie boli ucho i ząb, który miałam niedawno plombowany i nie wiem czy ząb boli od ucha czy ucho od zęba... obawiam się, że to drugie :placz:

jednak delikatesy :shock: trzeba zmienić tytuł wątku na: Delikatesy u Waszki :errrr:

Posted

ale mnie ten ząb pobolewa od czasu plombowania... a to już prawie miesiąc minął - i to tak boli ze 3 dni potem 1-2 nie boli i znowu - masakra jakaś, boję się bo jak tak miałam kiedyś z jednym to skończyło się usunięciem bo już miałam dość tego dłubania w nim i kazałam wyrwać chwasta :D ale wiecej bym nie chciała wyrywać... brr ale taki ból męczy bardzo

Posted

[quote name='AnkaG']No niech Vikusia zdrowieje :)
Mnie kiedyś pobolewał ząb po plombowaniu - wyszła nadwrażliwośc na podkład plomby - zmieniono plombę i ok.[/QUOTE]

makabraaaaaaaa :placz:

Posted

Jejku. A to sajan nie jest w domu z mozliwoscia wyjscia na taras? juz mnie sie wszytsko mysli :lol:

Ja miałam reakcję na znieczulenie... tydzien mnie tak bolało ze nie mogłam dotknąc zębem o zęba ...s zczęki zamknac nie mogłam masakra