Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jesteśmy w domu, masakra ile kilometrów zrobiłam w ostatnich dniach... Vikunia spokojna, odpoczywa. Kupiłam wykładzinę pcv i będziemy rozkładać u niej w pokoju jak Jarek wróci. Dzisiaj ataków nie było tfu tfu tfu

Posted

[quote name='Pink']Waszku a ona ma to oczko zaszyte? czy jak oni to zrobili? tak jak u Malgosinej Jogi?[/QUOTE]

nie widziałam jak miała Joga, ale pewnie tak samo bo też wystaje kawałek bandaża w kąciku, a reszta jest zaszyta

teraz siedziałam z nią - śpi cały czas, obudziłam bidusię bo musiałam podać leki, zjadła z wielkim apetytem z jedzonkiem - dzięki Wam farmaceuci za leki dla psów smakowe których nie trzeba wciskać na siłę :modla:

Posted

tulę, aż będzie mnie miała dosyć, chyba pójdę spać dziś wcześniej bo padam na pysk, a dzisiaj z kotkiem znowu gorzej :( bardzo źle... muszę z nim jutro gdzieś jechać tylko szukam dobrego weta od kotów... :placz: ja się załamię chyba jak któremuś się nie uda... od kilku dni w ogóle nie pracuję nic a nic, Ojciec Dyrektor mój to złoty człowiek bo widzi i nie grzmi... a ja dziś po Vikusię pojechałam w klapkach - domowych... motylkach... dobrze, że jest ciepło to nie rzucało się tak w oczy chyba :roll:

Posted

[quote name='Saththa']ode mnie tez utul. I siebie Monika tez utul... i jak czytam to Ojca Dyrektora tez możesz;)[/QUOTE]

A zebyś wiedziała,że Ojciec Dyrektor to całkiem fajny facet.:lol:

Cieszę się,że z dziewczynkami lepiej.

Posted

Wyskakiwanie w domowych klapeczkach "na miasto", to moja specjalnosc :cool3: A ze zdarza mnie sie to od zawsze, to mam zawsze w aucie uniwersalne buty zastepcze :lol:

Posted (edited)

Czytałam na FB, że znalazła się rodzina FENDERA !!!! :multi: Jezuuuu, aż niemożliwe :cool3:

Aaaa, wędzone łapki są na bazarku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245368-Naturalnie-wędzone-kurze-łapki-na-walkę-z-kocią-bezdomnością/page2#top[/url]

Edited by danyww
Posted

[quote name='Margi']A zebyś wiedziała,że Ojciec Dyrektor to całkiem fajny facet.:lol:
[/QUOTE]

to przeciez pisze aby tulić;)

[quote name='danyww']Czytałam na FB, że znalazła się rodzina FENDERA !!!! :multi: Jezuuuu, aż niemożliwe :cool3:

Aaaa, wędzone łapki są na bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245368-Naturalnie-wędzone-kurze-łapki-na-walkę-z-kocią-bezdomnością/page2#top[/URL][/QUOTE]

Aa co Ty mówisz?? ide patrzec!!

Posted

nie wiem gdzie Ola pisała - ale dzwoniła do mnie dziś rano, że z ogłoszenia a gazecie lokalnej zgłosiła się rodzina Fendera - zdaje się Misia :lol: uciekła im przegryzając siatkę - tu już jestem pewna, że to on bo u mnie próbował z panelem ogrodzeniowym, ale tylko go wygiął, nie przegryzł - a uciekł chyba szukać swojego brata, z którym spędził całe życie, ale tamten już umarł... i Fenderek taką miał depresję biedak :( państwo chcą po niego przyjechać sami więc super! Chcieli już dziś, ale Ola coś tam chce jeszcze ich odwiedzić i sprawdzać.
Fender ma 13 lat!!!! SZOK!

Posted

[quote name='Saththa']I gdzie można to przeczytać?? nie moziem znaleźć:([/QUOTE]

Na jego wydarzeniu: [url]https://www.facebook.com/events/576893882332731/[/url]

Posted

[quote name='malawaszka']nie wiem gdzie Ola pisała - ale dzwoniła do mnie dziś rano, że z ogłoszenia a gazecie lokalnej zgłosiła się rodzina Fendera - zdaje się Misia :lol: uciekła im przegryzając siatkę - tu już jestem pewna, że to on bo u mnie próbował z panelem ogrodzeniowym, ale tylko go wygiął, nie przegryzł - a uciekł chyba szukać swojego brata, z którym spędził całe życie, ale tamten już umarł... i Fenderek taką miał depresję biedak :( państwo chcą po niego przyjechać sami więc super! Chcieli już dziś, ale Ola coś tam chce jeszcze ich odwiedzić i sprawdzać.
Fender ma 13 lat!!!! SZOK![/QUOTE]

O jaaaasne jaka historia :loveu:

Posted

[quote name='AnkaG']Łał fajna historia :) - jak mu smutno samemu to może jakiegoś pieska wezmą :)[/QUOTE]

Bryzkę by mogli :cool3: ale wątpię...

a zwiał przed 25 maja jakoś i zaraz trafił do schroniska - oni nie pomyśleli, zeby tam go szukać