zerduszko Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Idź ty niewdzięczniku! To ja Cie pocieszam, a Ty mi tu z pałką? Foch! Quote
malawaszka Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 nie fochaj zerce! ja mogę mieć dziś zaburzone postrzeganie rzeczywistości... kastracja i oddanie Sajana, operacja Julki - nadziąślak i 3 guzy na listwie mlecznej, której nie ma już od dawna... a jakby było mało to oparłam się samochodem o drzewo :placz: aż się boję co dzisiejszy dzień jeszcze przyniesie... Quote
zerduszko Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='malawaszka']nie fochaj zerce! ja mogę mieć dziś zaburzone postrzeganie rzeczywistości... kastracja i oddanie Sajana, operacja Julki - nadziąślak i 3 guzy na listwie mlecznej, której nie ma już od dawna... a jakby było mało to oparłam się samochodem o drzewo :placz: aż się boję co dzisiejszy dzień jeszcze przyniesie...[/QUOTE] Oj ja wiem i się nie focham, ale nie mogę się nad Toba rozczulać, żebyś się jeszcze bardziej nie zamartwiała ;) W czambo i mysli wędrują gdzie indziej :lol: Tulam, ale tylko trochę :calus: Ps. A jak to się z tym drzewem stało :( Quote
malawaszka Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 no nie tulaj bo się własnie powyłam.. znowu - mnie nie wolno tulić... tylko w czambo :splat: no drzewo stało... ja jechałam - milion razy to robiłam - po Julkę jechałam przejęta wszystkim i wyprana z mózgu... minęłam drzewo i za wcześnie zaczęłam skręcać tak, że tylna klamka, trochę drzwi i nadkole się oparły o to pieprzone drzewo :shock: jakaś masakra... oczywiście obdarte... no bo przecież na coś muszę te moje grube milijony wydawać... Quote
Pysia Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 To drzewo to tak gwoli obudzenia się ;) Ja nie tulkam bo sama tego potrzebuję. W łeb mogę dać- a jak :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 nie wytrzymałam i wysłałam smska malutkiego :oops: wszystko jest OK! :multi: troszkę pospacerowali i Sajanek spokojnie dochodzi do siebie jeszcze uff Quote
malawaszka Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 aha i mam też wiesci od Figuszki :loveu: i kilka fotek, ale w telefonie - może jutro zrzucę i wrzucę u niej wszystko OK bawi się z Fidem, a w domku głównie śpi w łóżeczku albo na kanapie - szok bo u nas to ona była najbardziej aktywna pomiędzy spacerami i kombinowała co by tu... i tak myślę, że jeszcze się nie rozkręciła i nie pokazała się w całej okazałości ;) Quote
Saththa Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Zaciesz z Sajanka, z Figuni. 3mam za JUlke, za Sajanka i za drzewa coby jednak omijac całkiem je!! :) Quote
ania0112 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 no cholerne drzewo już nie miało gdzie wyrosnąć!;) A sajanek już nigdy nie będzie widział świata zza krat! superaśnie! Quote
zerduszko Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 To dobrze, ze sie nie rozkręciła jeszcze Figa ;) jak nabroi, to lepiej jak się już z nią mocniej zwiążą :D Quote
Małgorzata Noga Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Gratulujemy Sajankowi nowego domku , niech będzie szczęśliwym psiaczkiem :loveu: Quote
orpha Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 jedzie na DT, co prawda nie do mnie a do znajomej ale to bardzo zaufana osoba a jak Albert znajdzie dom to Lays trafi do mnie, no chyba że Kasia nie będzie chciała go oddać :P. U niej jest wilczur, ale nie dominant z charakteru więc mam nadzieję, że chłopaki znajdą wspólny język Quote
marako Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Tylko malawaszka jeszcze o tym nie wie, bo gdzieś przepadła. Quote
Pysia Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 E no pewnie wie ;) Tylko znowu polewa smutki tym razem po Sajanie :evil_lol: Quote
ULKA12 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Może ją zalało? U nas była okropna burza. Może jej internet padł. Ale znając ją pewnie sie wkrótce objawi :-) Quote
Pysia Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Z tym "zalaniem' to masz pewnie racje, ale w innym kontekście :diabloti: Quote
ULKA12 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Nie będę dopytywać to masz na myśli :diabloti: I taka mała prywata. Zagłosujcie na szkołę w Przybynowie, można oddać 5 głosów dziennie [URL]http://myszkow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1867109,plebiscyt-na-najfajniejsza-podstawowke-w-powiecie-myszkowskim-glosowanie-szkola-podstawowa-w-przybynowie,galeria,5462077,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=648d143ec0e3dcca4dc8434dbdb83486[/URL] Quote
malawaszka Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 o paskudy obgadywaczki jedne :lol: Lays spakowany już na walizkach siedzi, jeszcze tylko podjadę do weta go zaszczepić i zachipować - ale to dopiero jak się zbiorę w sobie :lol: Quote
Pysia Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 :diabloti: I jak samopoczucie? :diabloti: Kiedy przyjedziesz? Super że haszczak jedzie. Kojec będzie wolny na kolejnego psa ;) Quote
ania0112 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 a co z Bryzą? będzie miała tą operację? kiedy Fender do Ciebie przyjeżdża? halo halo - tytuł wątku mocno nie aktualny! :) a jak tam Sajanek po kastracji i pierwszej nocy? Quote
Recommended Posts