Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie fochaj zerce! ja mogę mieć dziś zaburzone postrzeganie rzeczywistości... kastracja i oddanie Sajana, operacja Julki - nadziąślak i 3 guzy na listwie mlecznej, której nie ma już od dawna... a jakby było mało to oparłam się samochodem o drzewo :placz: aż się boję co dzisiejszy dzień jeszcze przyniesie...

Posted

[quote name='malawaszka']nie fochaj zerce! ja mogę mieć dziś zaburzone postrzeganie rzeczywistości... kastracja i oddanie Sajana, operacja Julki - nadziąślak i 3 guzy na listwie mlecznej, której nie ma już od dawna... a jakby było mało to oparłam się samochodem o drzewo :placz: aż się boję co dzisiejszy dzień jeszcze przyniesie...[/QUOTE]
Oj ja wiem i się nie focham, ale nie mogę się nad Toba rozczulać, żebyś się jeszcze bardziej nie zamartwiała ;) W czambo i mysli wędrują gdzie indziej :lol:

Tulam, ale tylko trochę :calus:

Ps. A jak to się z tym drzewem stało :(

Posted

no nie tulaj bo się własnie powyłam.. znowu - mnie nie wolno tulić... tylko w czambo :splat:

no drzewo stało... ja jechałam - milion razy to robiłam - po Julkę jechałam przejęta wszystkim i wyprana z mózgu... minęłam drzewo i za wcześnie zaczęłam skręcać tak, że tylna klamka, trochę drzwi i nadkole się oparły o to pieprzone drzewo :shock: jakaś masakra... oczywiście obdarte... no bo przecież na coś muszę te moje grube milijony wydawać...

Posted

aha i mam też wiesci od Figuszki :loveu: i kilka fotek, ale w telefonie - może jutro zrzucę i wrzucę
u niej wszystko OK bawi się z Fidem, a w domku głównie śpi w łóżeczku albo na kanapie - szok bo u nas to ona była najbardziej aktywna pomiędzy spacerami i kombinowała co by tu... i tak myślę, że jeszcze się nie rozkręciła i nie pokazała się w całej okazałości ;)

Posted

jedzie na DT, co prawda nie do mnie a do znajomej ale to bardzo zaufana osoba a jak Albert znajdzie dom to Lays trafi do mnie, no chyba że Kasia nie będzie chciała go oddać :P. U niej jest wilczur, ale nie dominant z charakteru więc mam nadzieję, że chłopaki znajdą wspólny język

Posted

Nie będę dopytywać to masz na myśli :diabloti:

I taka mała prywata. Zagłosujcie na szkołę w Przybynowie, można oddać 5 głosów dziennie
[URL]http://myszkow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1867109,plebiscyt-na-najfajniejsza-podstawowke-w-powiecie-myszkowskim-glosowanie-szkola-podstawowa-w-przybynowie,galeria,5462077,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=648d143ec0e3dcca4dc8434dbdb83486[/URL]

Posted

o paskudy obgadywaczki jedne :lol: Lays spakowany już na walizkach siedzi, jeszcze tylko podjadę do weta go zaszczepić i zachipować - ale to dopiero jak się zbiorę w sobie :lol:

Posted

a co z Bryzą? będzie miała tą operację? kiedy Fender do Ciebie przyjeżdża?
halo halo - tytuł wątku mocno nie aktualny! :)
a jak tam Sajanek po kastracji i pierwszej nocy?