Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bushido']A jak się tytuł zmienia? :D[/QUOTE]
Wchodzisz w edytuj - bodajże pisze"edycja zaawansowana i wtedy możesz zmienić tytuł :)

Posted

[quote name='Bgra']no sama jestem ciekawa czy to tak prosto,czy przypadkiem nie trzeba prosić moda:razz:[/QUOTE]
Chyba trzeba. Mogę jedynie zedytować posta. :(

Posted (edited)

Nie trzeba prosić moda - zaraz powiem jak zmienić tytuł...
Modzi by nie wyrobili na zakrętach jakby musieli zmieniać tytuły na moich bazarkach ...:)

Klikasz w pierwszy post tam gdzie jest "edytuj post"
Masz teraz trzy aktywne opcje "Zapisz" "Zaawansowana edycja" "Anuluj"
Klikasz w "Zaawansowana edycja"
Na górze masz ramkę "powód edycji" - olewasz to...
a w ramce "tytuł' teraz możesz zmienić co Ci się podoba czyli
możesz wykasować to co jest i napisać nowy tytuł.
Jak już napiszesz co chcesz klikasz w "Zapisz zmiany" i to wsio.

Edited by Osa
  • 3 weeks later...
Posted

b-b napisał(a):
Dzięki Bgra za wklejenie zdjęć:)
A nic więcej nie pisało o Spineczce?
Bo ,że się świetnie z malutką to widać :D

tylko tyle,że Spineczka ma beżowego misia a Majeczka białego:)zdjęcia mówią same za siebie,może Kasia coś napisze:)

Posted

[COLOR=#000000][INDENT][SIZE=5][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]LIKWIDUJĄ NAS...
W związku z coraz częściej pojawiającymi się doniesieniami o zakończonej sprawie spadkowej i wzmożonej aktywności prawowitych spadkobierców terenu, na którym znajduje się Przytulisko na Wiśniowej – zwracamy się z prośbą o pomoc w znalezieniu dla naszych Przytulnych domów stałych lub choćby tymczasowych. Jeśli warunkiem DT byłaby buda i karma – jesteśmy w stanie podarować i jedno i drugie – nic poza bezpieczeństwem naszych psów się nie liczy. Zaciska się wokół nas pętla urzędniczej biurokracji, ucieka czas, chęci zgubiły się w papierologii i „tumiwisizmie”… Dotarliśmy z naszą bandą ogonków do ściany, której nie damy rady przebić. Brakuje nam sił. Prosimy o pomoc!!![/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/INDENT]
[/COLOR]

Posted

[quote name='b-b']Ale isę porobiło :(
Dołączę się do pytań Bgra.[/QUOTE]
Mamy 23 psiaki. Znaleźliśmy już 5 tymczasów a co z resztą? Na nowy teren nie mamy co liczyć bo walczymy o niego już od kilku lat. Miasto zaczyna budować schronisko na wiosne a z nasze psy chcą wywieść albo do hoteliku albo do schronów. Dużą część naszych psów stanowią psy stare, chore na serce czy trójlapkowe wręcz. Nie mają szans w schronisku. Albo dzikusy i autystyki, zaufały nam, dają się głaskać i przytulać ale gdy trafią w obcy świat zamkną się i już nigdy nie otworzą.
Nóż nam się w kieszeni otwiera.

Posted

przepraszam za offa ale zapraszam na wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237101-okropnie-wychudzona-suka-same-kości-z-chorobą-skóry-może-nie-przetrwać-zimy-POMOCY?p=20108231#post20108231[/URL]
suczka megawychudzona sama skóra i kości, w dodatku choroba skóry, aż się dziwie, że do tej pory nikt jej nie pomógł a wygląda jak chodzący szkielet!! [B]POMOCY[/B]

• 1 month later...
Posted

[quote name='b-b']Bushido co z Waszymi pieskami?

Co słychać u Spineczki?
Fota ze świat jeszcze:) Nie mam za wielu informacji od Kasi, ale raczej wszystko okej:)

A my się jeszcze trzymamy :) Jest dobrze, może do wiosny czy jakoś tak:)

Posted

[quote name='b-b']Czyli istniejecie nadal? A później co?[/QUOTE]
Tak. Straż Miejska dowozi nam od czasu do czasu psy :diabloti: Nie wiemy co dalej, nie dostaliśmy żadnego pisma, nikt nie chce z nami gadać, miasto nigdy nie informowało nas o swych planach. Działamy jak działaliśmy, wyadoptowujemy psy, przyjmujemy te najbardziej potrzebujące i tak to wygląda. Cały czas szukamy terenu. Ostatnio mieliśmy zgłoszenie o niewidomym labradorze, który biega pomiędzy samochodami. Łańcuchowy, całkowicie niewidomy, nieleczony nigdy stąd ma problemy z poruszaniem bo kości się źle zrosły. Kochany.

Posted

czy ktoś tutaj pytał o Spineczkę?

kochana dziewczynka:)czy tylko ja mam takie wrażenie,że ogromnie się zmieniała?ma zupełnie inny wyraz pycholka:loveu:

Posted

[quote name='Bgra']czy ktoś tutaj pytał o Spineczkę?

kochana dziewczynka:)czy tylko ja mam takie wrażenie,że ogromnie się zmieniała?ma zupełnie inny wyraz pycholka:loveu:
Ja cały czas czekam na Twoje zlitowanie i wklejenie nowych zdjęć z FB;)

Posted

No to Kaśka bardzo proszę zrób dziewczynom zdjęcia!!!:)
Bgra masz rację. Mała wygląda inaczej. Wygląda tak jak buziachny psiaków powinny wyglądać :)