b-b Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Bushido']A jak się tytuł zmienia? :D[/QUOTE] Wchodzisz w edytuj - bodajże pisze"edycja zaawansowana i wtedy możesz zmienić tytuł :) Quote
Bgra Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 no sama jestem ciekawa czy to tak prosto,czy przypadkiem nie trzeba prosić moda:razz: Quote
Bushido Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='Bgra']no sama jestem ciekawa czy to tak prosto,czy przypadkiem nie trzeba prosić moda:razz:[/QUOTE] Chyba trzeba. Mogę jedynie zedytować posta. :( Quote
Osa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 (edited) Nie trzeba prosić moda - zaraz powiem jak zmienić tytuł... Modzi by nie wyrobili na zakrętach jakby musieli zmieniać tytuły na moich bazarkach ...:) Klikasz w pierwszy post tam gdzie jest "edytuj post" Masz teraz trzy aktywne opcje "Zapisz" "Zaawansowana edycja" "Anuluj" Klikasz w "Zaawansowana edycja" Na górze masz ramkę "powód edycji" - olewasz to... a w ramce "tytuł' teraz możesz zmienić co Ci się podoba czyli możesz wykasować to co jest i napisać nowy tytuł. Jak już napiszesz co chcesz klikasz w "Zapisz zmiany" i to wsio. Edited November 16, 2012 by Osa Quote
b-b Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Bushido']Chyba trzeba. Mogę jedynie zedytować posta. :([/QUOTE] Wyżej napisałam jak to się robi:) Quote
Bushido Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Osa napisał(a):Ja napisałam krok po kroku:) Trzeba krok po kroku :) jestem ciemna w tych sprawach Quote
Bgra Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 (edited) Siostry ksero:) no czego chcieć więcej:loveu: Edited December 2, 2012 by Bgra Quote
b-b Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Dzięki Bgra za wklejenie zdjęć:) A nic więcej nie pisało o Spineczce? Bo ,że się świetnie z malutką to widać :D Quote
Bgra Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 b-b napisał(a):Dzięki Bgra za wklejenie zdjęć:) A nic więcej nie pisało o Spineczce? Bo ,że się świetnie z malutką to widać :D tylko tyle,że Spineczka ma beżowego misia a Majeczka białego:)zdjęcia mówią same za siebie,może Kasia coś napisze:) Quote
Bushido Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [COLOR=#000000][INDENT][SIZE=5][B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]LIKWIDUJĄ NAS... W związku z coraz częściej pojawiającymi się doniesieniami o zakończonej sprawie spadkowej i wzmożonej aktywności prawowitych spadkobierców terenu, na którym znajduje się Przytulisko na Wiśniowej – zwracamy się z prośbą o pomoc w znalezieniu dla naszych Przytulnych domów stałych lub choćby tymczasowych. Jeśli warunkiem DT byłaby buda i karma – jesteśmy w stanie podarować i jedno i drugie – nic poza bezpieczeństwem naszych psów się nie liczy. Zaciska się wokół nas pętla urzędniczej biurokracji, ucieka czas, chęci zgubiły się w papierologii i „tumiwisizmie”… Dotarliśmy z naszą bandą ogonków do ściany, której nie damy rady przebić. Brakuje nam sił. Prosimy o pomoc!!![/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/INDENT] [/COLOR] Quote
Bgra Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Dużo macie tych piesków?Jest jakaś szansa no nowe lokum?straszne...a tu zima,nawet tego sobie nie mogę wyobrazić Quote
b-b Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Ale isę porobiło :( Dołączę się do pytań Bgra. Quote
Bushido Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='b-b']Ale isę porobiło :( Dołączę się do pytań Bgra.[/QUOTE] Mamy 23 psiaki. Znaleźliśmy już 5 tymczasów a co z resztą? Na nowy teren nie mamy co liczyć bo walczymy o niego już od kilku lat. Miasto zaczyna budować schronisko na wiosne a z nasze psy chcą wywieść albo do hoteliku albo do schronów. Dużą część naszych psów stanowią psy stare, chore na serce czy trójlapkowe wręcz. Nie mają szans w schronisku. Albo dzikusy i autystyki, zaufały nam, dają się głaskać i przytulać ale gdy trafią w obcy świat zamkną się i już nigdy nie otworzą. Nóż nam się w kieszeni otwiera. Quote
megi345 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 przepraszam za offa ale zapraszam na wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237101-okropnie-wychudzona-suka-same-kości-z-chorobą-skóry-może-nie-przetrwać-zimy-POMOCY?p=20108231#post20108231[/URL] suczka megawychudzona sama skóra i kości, w dodatku choroba skóry, aż się dziwie, że do tej pory nikt jej nie pomógł a wygląda jak chodzący szkielet!! [B]POMOCY[/B] Quote
b-b Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Bushido co z Waszymi pieskami? Co słychać u Spineczki? Quote
Bushido Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='b-b']Bushido co z Waszymi pieskami? Co słychać u Spineczki? Fota ze świat jeszcze:) Nie mam za wielu informacji od Kasi, ale raczej wszystko okej:) A my się jeszcze trzymamy :) Jest dobrze, może do wiosny czy jakoś tak:) Quote
Bushido Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='b-b']Czyli istniejecie nadal? A później co?[/QUOTE] Tak. Straż Miejska dowozi nam od czasu do czasu psy :diabloti: Nie wiemy co dalej, nie dostaliśmy żadnego pisma, nikt nie chce z nami gadać, miasto nigdy nie informowało nas o swych planach. Działamy jak działaliśmy, wyadoptowujemy psy, przyjmujemy te najbardziej potrzebujące i tak to wygląda. Cały czas szukamy terenu. Ostatnio mieliśmy zgłoszenie o niewidomym labradorze, który biega pomiędzy samochodami. Łańcuchowy, całkowicie niewidomy, nieleczony nigdy stąd ma problemy z poruszaniem bo kości się źle zrosły. Kochany. Quote
b-b Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Będę trzymać za Was kciuki - gdyby to pomagało:roll: Quote
Bgra Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 czy ktoś tutaj pytał o Spineczkę? kochana dziewczynka:)czy tylko ja mam takie wrażenie,że ogromnie się zmieniała?ma zupełnie inny wyraz pycholka:loveu: Quote
b-b Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Bgra']czy ktoś tutaj pytał o Spineczkę? kochana dziewczynka:)czy tylko ja mam takie wrażenie,że ogromnie się zmieniała?ma zupełnie inny wyraz pycholka:loveu: Ja cały czas czekam na Twoje zlitowanie i wklejenie nowych zdjęć z FB;) Quote
Bgra Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Kasię trzeba poprosić o zrobienie sesji Spineczce:)też chciałabym więcej i więcej:razz: Quote
b-b Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No to Kaśka bardzo proszę zrób dziewczynom zdjęcia!!!:) Bgra masz rację. Mała wygląda inaczej. Wygląda tak jak buziachny psiaków powinny wyglądać :) Quote
Recommended Posts