euphoria210 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Zapisuje wątek aby przeczytać. chociaż już po pierwszej stronie i ostatniej płaczę. Quote
Figunia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Przeczytaj, jestem ciekawa Twojej opinii, chociaz i tak w niczym to Franusiowi nie pomoze... Ja wciaz Go mam przed oczami i wciaz placze. Quote
Figunia Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Kochany Piesku .... Pisze, bo to takie przykre, ze Twoj watek spada i spada. Quote
Ingrid44 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Ja tez o Franiu pamietam, moze sie zaprzyjaznil z moim piesiem , ktory tydzien temu odszedl za TM Quote
Figunia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Kochane Jestescie... Ingrid - z serca wspolczuje. Co tu dodac... Przytulam. Quote
wykrywka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Figunia'] Ja wciaz Go mam przed oczami i wciaz placze. Mnie najbardziej utkwiła w pamięci ta fotka, to spojrzenie: http://imageshack.us/a/img402/8773/franio2.jpg może dlatego, że czasami tak patrzy mój pies jak sie gorzej czuje, gdy mu coś dolega. Ilekroć Maks, pies wielkością i wyglądem zbliżony do Frania, tylko inaczej umaszczony, tak spojrzy ... zaraz przypomina mi się Franio :-( Quote
Figunia Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Nie moge patrzec na te zdjecia. Po prostu nie moge. Nie wytrzymuje tego spojrzenia. Widze cale Jego zycie i ten straszliwy koniec. Tak bym chciala zeby istnial ten Psi Raj. I zeby choc tam byl szczesliwy. Quote
Ingrid44 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ja tez nie moge, jego oczy sa tak bardzo smutne :( Quote
marta0731 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ja nawet nie zaglądam, nie dam rady... bo pamiętam :( Biedny Franiu Muszę wierzyc, że teraz mu dobrze, bo inaczej zwariowałabym chyba:shake: Quote
pikola Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Boze,serce peka jak sie patrzy na Jego oczy. Jaki bezmiar smutku i bolu..:placz: Quote
Figunia Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 nie ma dnia bym Go nie wspominała, nie żałowała i :-(... Quote
mari23 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 [quote name='wykrywka']Mnie najbardziej utkwiła w pamięci ta fotka, to spojrzenie: http://imageshack.us/a/img402/8773/franio2.jpg może dlatego, że czasami tak patrzy mój pies jak sie gorzej czuje, gdy mu coś dolega. Ilekroć Maks, pies wielkością i wyglądem zbliżony do Frania, tylko inaczej umaszczony, tak spojrzy ... zaraz przypomina mi się Franio :-( [quote name='Figunia']nie ma dnia bym Go nie wspominała, nie żałowała i :-(... na mnie Franio patrzy codziennie - oczami Biedusia to są moje chyba dwie najwieksze "biedy" w domu - chory na serce Łatuś i stareńki Bieduś Quote
margoth137 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='mari23']na mnie Franio patrzy codziennie - oczami Biedusia to są moje chyba dwie najwieksze "biedy" w domu - chory na serce Łatuś i stareńki Bieduś jakie kochane chłopaki:) Quote
mari23 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 margoth137 napisał(a):jakie kochane chłopaki:) oj, kochane lejki moje dwa :) Biedusiek ma moczówkę, a Łatuś brał Furosemid, ale teraz dostał Fortekor bez Furosemidu i chociaż on mniej w domu sika Bieduś ma zawsze taki wzrok, że samo spojrzenie na niego ściska za serce :) czasem nie ma siły wejśc po schodach - stoi i patrzy tak..... zaniesie, czy nie? ;) Quote
Figunia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 dwa kochane dziadeczki. Bidusie, coraz bardziej niedołężne, ale nie cierpią. I wciąż ŻYJĄ. A Franuś nie dostał tej szansy. Quote
mari23 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Figunia napisał(a):dwa kochane dziadeczki. Bidusie, coraz bardziej niedołężne, ale nie cierpią. I wciąż ŻYJĄ. A Franuś nie dostał tej szansy. i ja codziennie o tym myślę patrząc na Biedunia..... tak bardzo przypomina o wbolesnym zakończeniu :( :( :( :( Quote
Figunia Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Pamiętam Piesku i nigdy nie zapomnę. Chyba niczego tak nie żałuję w swym życiu, choć dużo błędów popełniłam), jak tego momentu, kiedy wyciągnęłam Cię na siłę z domu, zniosłam na rękach i oddałam ludziom, którzy nie mieli dla Ciebie serca i zamiast dać szansę, zabili. Quote
Recommended Posts