Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[quote name='Figunia']
Ja wciaz Go mam przed oczami i wciaz placze.
Mnie najbardziej utkwiła w pamięci ta fotka, to spojrzenie:
http://imageshack.us/a/img402/8773/franio2.jpg
może dlatego, że czasami tak patrzy mój pies jak sie gorzej czuje, gdy mu coś dolega. Ilekroć Maks, pies wielkością i wyglądem zbliżony do Frania, tylko inaczej umaszczony, tak spojrzy ... zaraz przypomina mi się Franio :-(

Posted

Nie moge patrzec na te zdjecia. Po prostu nie moge. Nie wytrzymuje tego spojrzenia. Widze cale Jego zycie i ten straszliwy koniec.
Tak bym chciala zeby istnial ten Psi Raj.
I zeby choc tam byl szczesliwy.

• 2 months later...
  • 5 months later...
Posted

[quote name='wykrywka']Mnie najbardziej utkwiła w pamięci ta fotka, to spojrzenie:
http://imageshack.us/a/img402/8773/franio2.jpg
może dlatego, że czasami tak patrzy mój pies jak sie gorzej czuje, gdy mu coś dolega. Ilekroć Maks, pies wielkością i wyglądem zbliżony do Frania, tylko inaczej umaszczony, tak spojrzy ... zaraz przypomina mi się Franio :-(

[quote name='Figunia']nie ma dnia bym Go nie wspominała, nie żałowała i :-(...

na mnie Franio patrzy codziennie - oczami Biedusia

to są moje chyba dwie najwieksze "biedy" w domu - chory na serce Łatuś i stareńki Bieduś

Posted

margoth137 napisał(a):
jakie kochane chłopaki:)

oj, kochane lejki moje dwa :)
Biedusiek ma moczówkę, a Łatuś brał Furosemid, ale teraz dostał Fortekor bez Furosemidu i chociaż on mniej w domu sika

Bieduś ma zawsze taki wzrok, że samo spojrzenie na niego ściska za serce :)
czasem nie ma siły wejśc po schodach - stoi i patrzy tak..... zaniesie, czy nie? ;)

Posted

Figunia napisał(a):
dwa kochane dziadeczki. Bidusie, coraz bardziej niedołężne, ale nie cierpią. I wciąż ŻYJĄ.
A Franuś nie dostał tej szansy.

i ja codziennie o tym myślę patrząc na Biedunia.....
tak bardzo przypomina o wbolesnym zakończeniu :( :( :( :(

• 10 months later...
Posted

Pamiętam Piesku i nigdy nie zapomnę. Chyba niczego tak nie żałuję w swym życiu, choć dużo błędów popełniłam), jak tego momentu, kiedy wyciągnęłam Cię na siłę z domu, zniosłam na rękach i oddałam ludziom, którzy nie mieli dla Ciebie serca i zamiast dać szansę, zabili.