Jump to content
Dogomania

Dolly , starsza Pudlica z wyrokiem :(:( (nowotwór złośliwy ) . Dolly za TM ...

Recommended Posts

Posted

jak tam mała? pozbeiaram rzeczy to może jeszcze starczy dla DOlii w sobotę zrobię bazarek dla niej, pomyślę, może zrezygnuję z czegoś tam i przeleję te 15zł, zobaczymy jak bazarek pójdzie.

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Źle, że to wszystko tak wyszł. że reszta Twoich psów sie pochorowała :( Czy wiadomo już co małej dolega? Przez co ma powiększone te węzły? Czy masz już inny DT dla suni? Czy masz na Dogo resztę swojego towarzystwa? Mogę prosić o linki? Czy jesteś DT?
Przepraszam ,że mam tyle pytań ale...planuje kolejny bazarek i myślę żeby i małą w nim ująć :)

Posted

Mała czeka na wizytę w Łodzi , a w tej chwili nie mogę swoich psów zostawić bez opieki i jechać na 5-6 h , ale na pewno na dniach pojedziemy, innego DT nie mam , ale damy radę , jak TZ ochłonie to mała pewnie zostanie na DT u nas . Reszta towarzystwa to moje prywatne psy , na podwórku tzn. w hotelu ( w zamyśle miały być tylko płatne psy ) mam jeszcze dwa bezpłatne duże tymczasy , ale tam wszystko odpukać zdrowe bo żaden z moich psów nie ma z tamtymi kontaktu . Link mogę ewentualnie podać do galerii . Dt jestem od 4 lat wyciągam z naszego schronu największe bidy , ale jeszcze nigdy nic z nimi nie przywlekłam .

Posted

[quote name='Anja2201']Mała czeka na wizytę w Łodzi , a w tej chwili nie mogę swoich psów zostawić bez opieki i jechać na 5-6 h , ale na pewno na dniach pojedziemy, innego DT nie mam , ale damy radę , jak TZ ochłonie to mała pewnie zostanie na DT u nas . Reszta towarzystwa to moje prywatne psy , na podwórku tzn. w hotelu ( w zamyśle miały być tylko płatne psy ) mam jeszcze dwa bezpłatne duże tymczasy , ale tam wszystko odpukać zdrowe bo żaden z moich psów nie ma z tamtymi kontaktu . Link mogę ewentualnie podać do galerii . Dt jestem od 4 lat wyciągam z naszego schronu największe bidy , ale jeszcze nigdy nic z nimi nie przywlekłam .[/QUOTE]
Linki do innych chciałam bo myślałam o zrobieniu im również z małą bazarku. W takim razie myślę, że po niedzieli uda mi się sklecić nowy bazarek to podeślę link do podrzucania ;)
Mam nadzieję, że TZ - towi szybko przejdzie a pieski szybko wyzdrowieją. Gdzieś na forum czytałam, że komuś też pochorowały się psiaki w DT - kaszlały - ale też nie była ustalona. przyczyna

Posted

[quote name='Anja2201']
[COLOR=#373737][FONT=Tahoma]Z Forum Psy i Pudle -50zł [/FONT][/COLOR][COLOR=#373737][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR][/QUOTE]Możesz mi napisać kto to wpłacił? Bo piszę rozliczenie na pudlowym forum

Posted

[quote name='Izabela124.']Możesz mi napisać kto to wpłacił? Bo piszę rozliczenie na pudlowym forum[/QUOTE]

Nie wiem bo w tytule było tylko "[COLOR=#373737][FONT=Tahoma][I]Z Forum Psy i Pudle"[/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Anja2201']niestety na psy prywatne bazarków robić nie można :( ale na dolly było by super :)[/QUOTE]
Wiem dlatego pomogę chociaż Dolly :)

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231081-Pom%C3%B3%C5%BCmy-potrzebuj%C4%85cym-nie-b%C4%85d%C5%BAmy-oboj%C4%99tni-%29!-23-08-02-09[/url]
bazarek, jeżeli dobrze pójdzie to część zostanie przekazana dla Dolly jeżeli źle to całość.

Posted

[quote name='zebrazebra']Zaglądam do Dolly, co się dzieje?[/QUOTE]

Przepraszam , że się nie odzywam , ale nie daje rady ostatnio , w piątek moja sunia trafiła na stół operacyjny z zaawansowanym ropomaciczem (pierwsze objawy miała na 3 godziny przed operacją wcześniej nic :( ) w domu wszystko kaszle , Dolly węzły chłonne znów urosły , szukam kogoś kto zajmie się moją Cziką (po operacji ) ,żebym mogła z Dolly jechać do Łodzi i kogoś kto ze mną pojedzie , wszystko pod górkę , mam powoli dosyć .

Posted

oj współczuję... :( gdybym tylko mieszkała nie daleko... ale to tyle kilometrów...:( mamy 8zł dla Dolly z bazarku, teraz nr konta mi podasz czy po zakończeniu bazarku? będzie dobrze 3maj się:shake:

Posted

[quote name='Panna Marple']Jezuuuuu, jak się rypie, to się rypie wszystko. Doślę jeszcze grosik. Zawiozlabym Cię, gdyby było bliżej. Łódź odpada. Z Krakowa za daleko dla mnie:-([/QUOTE]

Transport to ja mam , sama pojadę , problemem jest ktoś kto będzie siedział z Dolly bo ona bardzo by chciała kierować , a do Łodzi za daleko żeby jechać z psem na kolanach .

[quote name='cisowianka']Dzisiaj puściłam obiecane 20 zł.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję , już jest w rozliczeniu

[quote name='Awit']A jak sunia po zabiegu?[/QUOTE]
Lepiej , już dzisiaj nie jest taka słaba , ale najgorsze ,że kaszel ją męczy nadal , a to musi boleć przy pociętym brzuchu :(

Zajrzyjcie proszę i podnieście czasem , nie na Dolly co prawda ale inne moje psiaki które też pomocy bardzo potrzebują
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/231269-Szelki-Rogz-i-inne-smycze-fleksi-i-zwyk%C5%82e-)Dla-3-psiak%C3%B3w-z-Tomaszowa-DO-08-09?p=19580786#post19580786"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231269-Szelki-Rogz-i-inne-smycze-fleksi-i-zwyk%C5%82e-)Dla-3-psiak%C3%B3w-z-Tomaszowa-DO-08-09?p=19580786#post19580786[/URL]

Posted

[quote name='__Lara']rzeczywiście, jak się sypie to wszystko :([/QUOTE]

Dokładnie , po paru latach bycia domem tymczasowym kończę swoją karierę , Dolly jest ostatnim moim tymczasem , niestety ,po pierwsze ja boję się ryzykować , po drugie TZ nigdy się już na bycie DT nie zgodzi , zaczęły kaszleć psy hotelowe im też muszę kupić leki sama , nie mam prawa prosić o to opiekunów bo choroba jest tylko i wyłącznie moją winą , zresztą płatynych psów jest tylko 4 , 2 bezpłatne i Magik opłacany raz na jakiś czas i to niewiele . Policzyłam właśnie ile kosztowało mnie leczenie dotychczasowe - 240 zł (antybiotyki , syropy i osłona ) a to tylko małe psiki nie licząc Wafla , leczenie w hotelu 7 ( z czego 6-u ponad 20 kg ) psów będzie mnie kosztować przynajmniej dwa razy tyle . Mam dosyć wszystkiego dzisiaj :( Przepraszam , ale musiałam się wyżalić .

Z Dolly w czwartek jadę do Łodzi na biopsję .

Posted

[quote name='__Lara']Anja, ściskam i podtrzymuję na duchu, tylko tyle mogę :( Nie martw się, u mnie też ostatnio super wydatki: naprawa nowo kupionego auta 1000zł....[/QUOTE]

Znam ten ból , ja w swoim po tygodniu od kupienia musiałam robić remont generalny silnika , bo ktoś go pięknie odpicował do sprzedaży i wlał uszczelniacza do silnika - 1700 zł , na szczęście za dwa miesiące zmieniam nazwisko i liczę ,że moje kłopoty się skończą wreszcie (dla wyjaśnienia nazywam się Kłopotowska )

Posted

[quote name='Anja2201']Znam ten ból , ja w swoim po tygodniu od kupienia musiałam robić remont generalny silnika , bo ktoś go pięknie odpicował do sprzedaży i wlał uszczelniacza do silnika - 1700 zł , na szczęście za dwa miesiące zmieniam nazwisko i liczę ,że moje kłopoty się skończą wreszcie (dla wyjaśnienia nazywam się Kłopotowska )[/QUOTE]

U mnie niestety też remont silnika, ale tu akurat nie była wina poprzedniego właściciela, ale mimo to dało po kieszeni.... narazie mam dług do spłacenia :diabloti:

Zmieniasz nazwisko - w sensie ze stanem cywilnym? :cool3: