Jump to content
Dogomania

Ściema-Siena- póki nie dostanie eksmisji za nieobyczajne zachowanie - u Ciotki Felki!

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za to ciotka Fela trochę mniej szczęścia miała. Ściema jest amatorką literatury pięknej, książki, zwłaszcza te z dedykacjami od autorów, wręćz pochłania. Postanowiła się dokształcić także w zakresie prawa, dokłądnie przestudiowała kodeks karny, cywilny, pracy - wraz z komentarzami na płycie CD. I to w pięć minut! Bestia chyba była na kursie szybkiego czytania. Będzie mi konkurencję w robocie robić :-(

Posted

Bardzo dziękuję za banerek. A czy mogę poprosić o jedną małą popraweczkę? Chodzi o imię. Bo Siena jest Ściema. I to wielka Ściema :razz:

Posted

Że niby Ściema na moją cześć? Absolutnie, ja w ogóle, nigdy w życiu, ani razu nie ściemniłam. W ogóle nie wiem, jak to się robi. Ani co to znaczy.

A Ściema nie ma domu, bo ja też jeszcze nie mam domu. Wygląda na to, że wcześniej jak w sierpniu mieć nie będę. Na razie całe stado bezdomne :(

Posted

No tak, Siena już na bank jest Ściemą. Tak na nią wołamy i ona przychodzi. Najchętniej oczywiście, jak wsadzam rękę do kieszeni po smakołyk. :evil_lol: Umie robić siad i łapę podawać, ale poza tym ściema.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

A kuku!

Czy ktoś mnie poznaje?

To ja Ściemka, en face, pod różową banderą

... i z profilu (lewy mam lepszy, bardziej ujmujący)

Buszowanie w trawie

...jest dość wyczerpujące

Dlatego trzeba się napić

Mniam... (koncern Coca-Cola jeszcze mi nie zapłacił za reklamę, cieniasy)

To na razie, trzymajcie się.

Muszę lecieć, bardzo się spieszę. Sami rozumiecie. Bye :bye:

PS Jestem ciągle u ciotki Felki.