pixie Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 szczegolnie podoba mi sie Czarus w locie! widac ze wigoru mu nie brak trzymamy kciuki, kiedy wreszcie ta wiadomosc nadejdzie... Quote
Od-Nowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :cool3: ale chętnie pośle syneczka do dobrego domu Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Od-Nowa']:cool3: ale chętnie pośle syneczka do dobrego domu[/quote] Kiedyś trzeba się z dzieckiem rozstać i dać mu szansę na samodzielne życie. :razz: Quote
erka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Jeżeli Czaruś będzie ważył do 8 kg, ma szansę polecieć w poniedziałek do Niemiec!:p Quote
erka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Czaruś w marcu ważył 8, jeżeli małpiszon przytył, to czeka go gwałtowne odchudzanie! Nie wiem jak rygorystycznie przestrzegają tej wagi na lotnisku. Na wszelki wypadek szukamy transportu z Kielc do Warszawy!!!! Quote
Od-Nowa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ale dobre wieści od rana!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: będę też miała oko i ucho na transport otwarte;) jeżeli miałby być płatny to pare groszy dołoże. bo rozumiem,że teraz czas goni by do tego poNiedziałku dowieźć?? Potter, teraz chyba musisz 10 rundek przebiegać do poniedziałku z Czarnusiem ,żeby schudł ;-) eghm... Quote
saga_86 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 do pajuni?:razz: Mam nadzieję,że nie przestrzegają tego jakoś rygorystycznie.... Quote
Gosiapk Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Czarek na dietę! A czy to dobry dom ten w Niemczech? jak można go sprawdzić? Quote
Ada-jeje Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Gosia nie musisz sie martwic czy domek dobry zostaw to pajuni. Ona tylko dobre domki znajduje. Quote
Ada-jeje Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Tak czy owak jesli jedzie na adopcje do Niemiec to zawsze jest to osoba sprawdzona bo przeciez nie wysylacie pieskow w ciemno. Ja tam jestem spokojna o adopcje w Niemczech. Quote
Potter Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Ewa, odbierz telefon. Wierzcie, czy nie wierzcie, ale Czarek waży dokładnie 8,00 kg. W Jędrzejowie żaden wet nie wszczepia czipów, więc musze jechać zaraz do Kielc. Chyba się wścieknę - dzisiaj jest piątek, a ja piąty raz w tym tygodniu będę w Kielcach, oczywiście w "psich sprawach". Moje prywatne psy niedługo przestaną mnie poznawać... A tak na marginesie - jak Czarek dogada sie po niemiecku? :roll: Pojętny jest, ale wszystkie komendy rozumie tylko po polsku, nie w języku Goethego... Quote
Gosiapk Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 No to Czarek musi nie tylko iść na dietę dwudniowa, ale i Niemieckie komendy złapać w mig. Ciężkie czasy nastały. Amoże zamiast chipu tatuaż? Quote
erka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Czyli szukamy transportu dla Czarusia, najlepiej na poniedziałek , wylot o 16.40. Albo na niedzielę,ale nie wiem wtedy gdzie miał by zaczekać do poniedziałku i kto by go zawiózł na lotnisko. Ja dzisiaj zaraz nie będe miała dostepu do netu cały dzień. Napiszę ta prośbę w wątku transportowym. Proszę umieście to info na naszym kieleckim, może ktos pomoże. Quote
pidzej Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 zabieramy jeszcze suczkę z sochaczewa, czekam na odp pixie, mysle by przenocować ją w jakiejs lecznicy, to jakies 30 zł moze i Czarnusia by się udało... prawdopodobnie suczkę ja zawożę na lotnisko, może by Czarnusia pod drugą pachę? ;) Quote
manforte Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Właśnie Czaruś pojechał z Potter do Kielc. Ciężko było się z nim rozstać. Niech to będzie najlepszy domek dla niego. Quote
manforte Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Jutro i w niedzielę wygłaszczę i wyprzytulam wszystkie psiaki Potter, za cały tydzień. Quote
erka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Gosiapk, on w Kielcach zostaje do poniedziałku. I też jest problem gdzie, bo mozemy go tylko dac na ta działkę, gdzi były otrute psy. Tam są w tej chwili dwie suczki, nic sie nie dzieje, ale jedna ryzyko. I pytanie do kielczan, czy ktos nie mógłby u siebie przechowac Czarusia. Natomiast co do transportu do W-wy, to pomoc juz zaoferowała mag.da. Ona jedzie z TZ w poniedziałek do Janek, ale będą tam rano i ktoś z W-wy musiałby psiaka od nich odebrać i dostarczyc na lotnisko, bo TZ jedzie służbowo i nie będzie miał na to czasu. Prosze napiszcei to na wątku transportowym,że szukamy pomocy dogomaniaków warszawskich, bo ja juz nie mam czasu. Quote
mag.da Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Tak się szczęśliwie złożyło, że wybieramy się w poniedziałek do Janek i możemy zabrać Czarusia. Ale potrzebna jest osoba, która odbierze go od nas około godz. 11 - 12. Niestety nie będziemy mieli na tyle czasu, żeby przebijać się gdzieś do centrum, czy dalej, więc najchętniej gdzieś w okolicach wylotówki na Kielce - Al. Krakowska itd. Czy jest ktoś taki? Quote
mag.da Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='pidzej'] prawdopodobnie suczkę ja zawożę na lotnisko, może by Czarnusia pod drugą pachę? ;)[/quote] A czy mogłabyś odebrać od nas Czarka w takich godzinach, jak pisałam? Quote
pidzej Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 To jest drugi koniec Wawy, jestem z Bielan, a ja z suczką i to komunikacją, tak daleko nie dam rady. o 9 muszę ją odebrac z centrum, dojechać do domu i pewnie nawet bym nie obróciła. może w mapie dogo jest ktoś z tych rejonów, zaraz spojrzę. pixie pewnie cos wymysli. Quote
Recommended Posts