Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potter, tego jak się robi to chyba nie da się wytłumaczyć. Eria robi kazdy jeden baner w 4 różnych programach!! bo z każdego pasują jej bardziej różne funkcje.
ja też nie umiem wytłumaczyć bo na razie jestem na etapie testowania.te które wstawiałam na wątek Kielecki robiłam w Gimpie i Photoshopie (też się uzupełniały).
ale za to wiem jak się robi odnosnik :multi:
1.teoretycznie jak masz już gotowy banerek
2.wstawiasz go do photobucketa, fotosika, imageshaka czy innego jeszcze draństwa do hostingu zdjęć.
3. Przeklejasz adres url obrazka (z podanych do obrazka kodów wybiierasz ten z "pełnego formatu na forum")
4. wklejasz ten kod w swój podpis. teraz uwaga. pierwszą część kodu musisz podmienić na adres strony do której chcesz,żeby przenosiło.
np. [url=www.fotosik.pl....... to właśnie ten adres podmieniasz na adres watku.

mam nadzieję,że pomogłam troche...:oops:

Posted

dorobiłam jeszcze jednego małego Czarnusia (tak tak JA:lol: )
na pewno nie jest ładniejszy ale za to mniejszy i może sie zmieści innym do zapchanych opisów;)

Posted

saga_86 napisał(a):
Ja też mam śliczny banerek, ale domku cały czas nie ma:shake:

Piękny, chyba nawet ładniejszy od mojego (zielony to mój ulubiony kolor) :)

Posted

:oops: :oops: :oops: czieszymy się,że Wam się podobają.
a Czaruś-Czarnuś to się teraz z tego zielonego tak śmieje ,że nie ma szans-kto go zobaczy zaraz weżmie do domu:loveu:

Posted

Ja bardzo żałuję, że nie mogę adoptować CZarnusia, mam 7 swoich psich pociech i mogłabym zaoferować mu tylko budkę w ogródku.

Ale mam nadzieję (nieustająco), że dobre miejsce dla Czarnusia się znajdzie. :razz: