Sabina02 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [quote name='Awit']A zadzwoni do Ciebie żeby powiedzieć? Może Ty zadzwoń do niej?[/QUOTE] Ja nie jestem zwiazana ze schroniskiem i nie wiem co sie dzieje z Celinka. Koresponduje z Pania e-mailowo, jest bardzo zainteresowana adopcja Celinki, ale co ja wiecej moge? Quote
Gosia. Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Trzymam kciuki za Celinkę od dawna, jestem ciekawa czy Celinka już w domku ? Quote
abra43 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Co nowego u Celinki?:niewiem::niewiem::niewiem: Quote
Sabina02 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Ta Pani dzwonila do schroniska w sprawie Celinki, ale ponoc nikt nie odbieral. Pisala mi ze zadzwoni jeszcze raz. To bylo jakies dwa tygodnie temu. Kilka dni temu napisalam do tej Pani z pytaniem czy sie w koncu dodzwonila, ale mi nie odpisala. Dzisiaj napisalam do niej jeszcze raz. Wolontariuszki tez mi nie odpisuja, nie wiem o co chodzi. :niewiem: Jesli tylko cos sie dowiem, to zaraz dam Wam znac. Quote
from_wonderland Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Dziwna sprawa, Celinka już trochę czeka, domek najwyższą porą. W takim razie zaciskam kciuki i czekam na jakieś wieści :) Quote
mari23 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Gosia.']I ja zaglądam znowu do Celinki :)[/QUOTE] ja też podglądam z nadzieją na dobre wiadomości Quote
maarit Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='mari23']ja też podglądam z nadzieją na dobre wiadomości[/QUOTE] a ja przyszłam za Wami... Quote
Soniya Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Nie wiem, czy ktoś był chętny na Celinkę, bo niestety dalej jest w schronisku, widziałam ją ostatnio. Quote
Gosia. Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Kurcze, szkoda :( takie maleństwo, wszędzie by się zmieściło nawet w małym mieszkanku ... Quote
Sabina02 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 No byla chetna Pani, nawet bardzo, ale skontaktowac sie z kimkolwiek w sprawie Celinki graniczy z cudem. :shake: Quote
Awit Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Nie odbierają telefonów? Człowiek chce zadzwonić, dowiedzieć się o psa i nie ma kontaktu? Nienormalne. Biedna Celinka Quote
from_wonderland Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 [quote name='Sabina02']No byla chetna Pani, nawet bardzo, ale skontaktowac sie z kimkolwiek w sprawie Celinki graniczy z cudem. :shake:[/QUOTE] To jak robione były jej ogłoszenia, z czyim kontaktem? Quote
Sabina02 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ja jej zrobilam ogloszenie na Tablicy. To ogloszenie zrobilam juz dawno z moim e-mailem i nr. telefonu do Kasi (ale nie pamietam kto to jest, pewnie ktoras wolontariuszka). Zainteresowana Pani dzownila na numer Kasi, ale sie nie dodzwonila. Wtedy napisala do mnie i podalam jej numer telefonu do schroniska. Pani odpisala mi znow ze w schronisku nikt nie odbiera. Pani miala kilka pytan, na ktorej ja nie potrafilam odpowiedziec, no i w koncu rozeszlo sie to po kosciach. :( Quote
Gosia. Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 nie mogę odnaleźć wydarzenia Celinki na fb może ktoś tutaj wkleić ? bardzo proszę Quote
azalia Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 No właśnie była Pani chętna na Celinkę,nawet bardzo ale zabrakło zwykłej komunikacji. Żal bardzo,dzwoniłam do schroniska w Rzeszowie i sunia nadal tam siedzi. Zastanawiam się,po co nikita 1978 zakładała wątek Celince,skoro jej zapał tak szybko minął,a może sunieczka od kilku lat byłaby szczęśliwa w swoim domu.... Quote
bakusiowa Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Przypomniała mi się dzisiaj Celinka. Poszukałam na stronie schroniska. Nadal jest do adopcji pod imieniem Calinka. Piszą że, jakiś czas temu została adoptowana lecz odmówiła całkowicie jedzenia. Nie zaakceptowała ani ludzi ani warunków w domu. Zamknęła się w sobie. Jest do adopcji nadal. Quote
bakusiowa Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 http://kundelek.rsoz.org/?c=mdAktualnosci-cmPokazTresc-391-2308 Quote
sleepingbyday Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 ludziska, ktoś z kundelka bywa na dogo? tak dopytuje, bo sporo starszych i małych psów u was, a wypatrzyłam taka oto chudzinkę: http://kundelek.rsoz.org/?c=mdAktualnosci-cmPokazTresc-520-8420 oczywiście zdjęcia aktualne tylko przez chwile, ale - jak tam w ogóle schronisko, daje radę w opiece, jak ze stroną medyczną? Quote
bakusiowa Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Nie ma nikogo z wolontariuszy. Trzeba zobaczyć czy są na fb. Quote
Recommended Posts