Moriaaa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Szczeniaczka przyszła do schronu ze złamaną szczęką. Miała założone druty, wszystko się zrosło, druty zdjęte,l teraz maleństwo szuka nowego super domku. Nie może siedzieć w pawilonach za długo..i tak juz ją dziewczyny przetrzymują, aby nie wrzucić na boksy, ale nie może to trwać w nieskończoność. Jużaczka jest bardzo łagodna i kochana w stosunku do ludzi których pozna...to obcych bardzo nieufna. Quote
Moriaaa Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 No nikt nas tu nawet nie odwiedza..a niunia taka słodziutka, młodziutka...ehhhh... Quote
Kasia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Prześliczna dziewczynka :loveu: Jeśli dostanę jakis fajny tekst i opis to mogę wystawić ja na allegro... Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Do góry maluszku . Takie maleństwo, a już tyle sie wycierpiało. Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Biedaczyna zasługuje na miłość,tyle wycierpiała,prosimy o domek!!! Quote
Enid Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 mogę tylko podnieść:( mozę więcej informacji coś zdziała? Quote
BoWa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jakie śliczności, bidulka potrzebuje miłości ! Komu szczeniorka? Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ta skrzywdzona przez los bidunia prosi o kochający domek. Kto pomoże temu szczeniakowi? Quote
wandul 66 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 wstawcie w allegro i inne portale , szczeniaki szybko domki znajdują!!! Quote
wandul 66 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 postaram się ściągnąc na wątek troche ludzi!!! Quote
MARCHEWA Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dziewczyny,podajcie więcej informacji np.ile ma miesiecy,itp,no i oczywiście telefon kontaktowy i maila,którego mogę podać w ogłoszeniach,to zaraz wstawię bidulę na Alegratkę i Allegro;) Quote
wandul 66 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 MARCHEWA napisał(a):Dziewczyny,podajcie więcej informacji np.ile ma miesiecy,itp,no i oczywiście telefon kontaktowy i maila,którego mogę podać w ogłoszeniach,to zaraz wstawię bidulę na Alegratkę i Allegro;):multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
halbina Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 wandul 66 napisał(a):postaram się ściągnąc na wątek troche ludzi!!! Ściągnięci będą wspierać! Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Psinkę ogłaszała moriaa. W tej chwili wiezie 3 psiaki do Warszawy. Quote
jo_joanna Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 halbina napisał(a):Ściągnięci będą wspierać! a jakże!! piękna jest dziewczynka Quote
Ania_w Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 halbina napisał(a):Ściągnięci będą wspierać! dokladnie!:evil_lol: w gore maleńka! :) Quote
dzodzo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dziewczyny, o ile dobrze kojarze na wątku Józka-jużaka była mowa o kims kto szuka szczeniaka tej rasy:razz: Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nocny spacerek na pierwszą stronkę- po domeczek oczywiście Quote
Recommended Posts