thina Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Jeśli ktoś poszukuje transportu z Katowic i okolic to jadę na obydwa dni (bezpośrednio na sobotnią wystawę) i mam 3 wolne miejsca w VW Touranie wraz z małymi psiakami. Zainteresowanych proszę o kontakt tel. 501015510 Tania Quote
feeria Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [FONT=Lucida Grande]Odstąpię pokój 2 os. w Poznaniu z soboty na niedzielę, w hotelu Campanile, niedaleko od wystawy, można przyjechać z psem. Koszt 90 zł. Info o hotelu: http://www.campanile-poznan.pl/pl/index.aspx[/FONT] [FONT=Lucida Grande][/FONT] Quote
asila Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Wybieram się na tą wystawę w sobotę i jadę aż z podlasia. Jeśli ktoś byłby chętny, mam 2 miejsca w samochodzie. Pozdrawiam Quote
Carlia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Dalej szukamy transportu z Radomia, ewentualnie z Warszawy na dwa dni, dla dwóch osób i charcika, dokładamy się do paliwa Quote
Chefrenek Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Carlia napisał(a):Dalej szukamy transportu z Radomia, ewentualnie z Warszawy na dwa dni, dla dwóch osób i charcika, dokładamy się do paliwa A ja szukam tylko na niedzielę z Wawy - jedna osoba i jeden pies. Quote
sara202 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Jestem z woj Małopolskiego, czy ktoś wybiera się i miałby wolne miejsce jestem zapisana na sobotę , interesuje mnie wyjazd z Krakowa, Tarnowa, Nowego Sącza bądż Jasła :) Quote
Carlia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Chefrenek napisał(a):A ja szukam tylko na niedzielę z Wawy - jedna osoba i jeden pies. My zgłoszeni tylko na niedziele, ale chcemy jechac dzien wczesniej :) Quote
sara202 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ja tylko wystawiam w sobotę , jak nie znajdę transportu to chyba nie pojadę :( Quote
arayam Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Witam, może ktoś będzie przejeżdzał przez Leszno w Wielkopolsce w sobotę? Szukam miejsca dla 1 osoby z psem :-) Quote
z-alei.. Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 arayam , mam miejsce tylko napisz z jakim psem Ty się wybierasz. Quote
arayam Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 z-alei.. napisał(a):arayam , mam miejsce tylko napisz z jakim psem Ty się wybierasz. Z goldenem. Olbrzymem nie jest ale to jednak golden :-) Quote
juli88 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Witam, trochę nie w temacie ale skoro rozchodzi się o transport to czy ktoś wracający w sobotę/niedzielę do Warszawy może zabrać ze sobą psiaka w typie shih tzu? Psiak miałby jechać do DT do Azylu Plakstych. To dla niego duża szansa. Dla tego pieska: Quote
Martach1 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 pytanie czy mając psy z paszportem potrzebuje osobne zaświadczenie o szczepieniu czy nie (wszysyko oczywiscie wbite i wpisane w paszport ze psy sa zaszczepione) Quote
sota36 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 U nas sprawdzano w paszporcie. Ale przeciez dodatowo - na wszelki wypadek - mozna zabrac i owe zaswiadczenie. Quote
Flaire Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Co??? Nikt się nie chwali? :) No to ja zacznę: w sobotę, syn mojego Guinnessa, Gingerdream ALL EYES ON ME (hod. i wł. Angelika Żabicka), Dosk., I lokata, CAC, CACIB, BOB, BOG i BIS!!!!!!! Ogromne gratulacje dla "wnusia" i Angeliki! No i jeśli ktoś ma zdjęcia z BISa, to będę wdzięczna, bom daleko i na własne oczy tego pięknego zwycięśtwa nie widziałam. :( Quote
izabela.szczepaniak Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 A ja bardzo proszę o podanie z katalogu stawki Dogue de Bordeaux i fotki jakby ktoś miał :modla: Quote
Pauliii Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 https://picasaweb.google.com/108710582868141682712/20Pazdziernika2012PoznanWystawa trochę ode mnie : D Quote
Flaire Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 łoo, nikt się nie chwali, nikt nie wstawia zdjęć??? Mój wnusio Alejandro (Gingerdream ALL EYES ON ME, hod./wł. Angelika Żabicka), który wczoraj wygrał BISa, dzisiaj wygrał grupę drugi dzień pod rząd, ale tym razem zakończył na grupie - na BISie już nic nie ugrał. :) Jakby ktoś miał zdjątka, to byłabym bardzo wdzięczna... :) Quote
felisa Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Mam pytanie, czy ktoś z Was został wyproszony z ringu i niedopuszczony do oceny zgłoszonego, opłaconego i "dostarczonego" psa za brak pieczątki na numerku? Albo zna taką osobę? Nie było informacji na stronie, na zgłoszeniach, na potwierdzeniu - słowem nigdzie. Na wystawę weszliśmy normalnym wejściem, bo raczej nie podziemiami, przeszliśmy normalną kontrolę i nie uzyskaliśmy oceny. Będę składała skargę do organizatora i szukam osób podobnie potraktowanych. Proszę o popytanie wśród znajomych. Quote
lora Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 felisa napisał(a):Mam pytanie, czy ktoś z Was został wyproszony z ringu i niedopuszczony do oceny zgłoszonego, opłaconego i "dostarczonego" psa za brak pieczątki na numerku? Albo zna taką osobę? Nie było informacji na stronie, na zgłoszeniach, na potwierdzeniu - słowem nigdzie. Na wystawę weszliśmy normalnym wejściem, bo raczej nie podziemiami, przeszliśmy normalną kontrolę i nie uzyskaliśmy oceny. Będę składała skargę do organizatora i szukam osób podobnie potraktowanych. Proszę o popytanie wśród znajomych. U nas tak samo została potraktowana goldenka z klasy baby. Quote
Recommended Posts