Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli ktoś poszukuje transportu z Katowic i okolic to jadę na obydwa dni (bezpośrednio na sobotnią wystawę) i mam 3 wolne miejsca w VW Touranie wraz z małymi psiakami. Zainteresowanych proszę o kontakt tel. 501015510
Tania

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Carlia napisał(a):
Dalej szukamy transportu z Radomia, ewentualnie z Warszawy na dwa dni, dla dwóch osób i charcika, dokładamy się do paliwa

A ja szukam tylko na niedzielę z Wawy - jedna osoba i jeden pies.

Posted

Jestem z woj Małopolskiego, czy ktoś wybiera się i miałby wolne miejsce jestem zapisana na sobotę , interesuje mnie wyjazd z Krakowa, Tarnowa, Nowego Sącza bądż Jasła :)

Posted

Chefrenek napisał(a):
A ja szukam tylko na niedzielę z Wawy - jedna osoba i jeden pies.

My zgłoszeni tylko na niedziele, ale chcemy jechac dzien wczesniej :)

Posted

Witam, trochę nie w temacie ale skoro rozchodzi się o transport to czy ktoś wracający w sobotę/niedzielę do Warszawy może zabrać ze sobą psiaka w typie shih tzu?
Psiak miałby jechać do DT do Azylu Plakstych. To dla niego duża szansa.

Dla tego pieska:

Posted

Co??? Nikt się nie chwali? :) No to ja zacznę: w sobotę, syn mojego Guinnessa, Gingerdream ALL EYES ON ME (hod. i wł. Angelika Żabicka), Dosk., I lokata, CAC, CACIB, BOB, BOG i BIS!!!!!!! Ogromne gratulacje dla "wnusia" i Angeliki! No i jeśli ktoś ma zdjęcia z BISa, to będę wdzięczna, bom daleko i na własne oczy tego pięknego zwycięśtwa nie widziałam. :(

Posted

łoo, nikt się nie chwali, nikt nie wstawia zdjęć???

Mój wnusio Alejandro (Gingerdream ALL EYES ON ME, hod./wł. Angelika Żabicka), który wczoraj wygrał BISa, dzisiaj wygrał grupę drugi dzień pod rząd, ale tym razem zakończył na grupie - na BISie już nic nie ugrał. :)

Jakby ktoś miał zdjątka, to byłabym bardzo wdzięczna... :)

Posted

Mam pytanie, czy ktoś z Was został wyproszony z ringu i niedopuszczony do oceny zgłoszonego, opłaconego i "dostarczonego" psa za brak pieczątki na numerku? Albo zna taką osobę?
Nie było informacji na stronie, na zgłoszeniach, na potwierdzeniu - słowem nigdzie. Na wystawę weszliśmy normalnym wejściem, bo raczej nie podziemiami, przeszliśmy normalną kontrolę i nie uzyskaliśmy oceny.
Będę składała skargę do organizatora i szukam osób podobnie potraktowanych. Proszę o popytanie wśród znajomych.

Posted

felisa napisał(a):
Mam pytanie, czy ktoś z Was został wyproszony z ringu i niedopuszczony do oceny zgłoszonego, opłaconego i "dostarczonego" psa za brak pieczątki na numerku? Albo zna taką osobę?
Nie było informacji na stronie, na zgłoszeniach, na potwierdzeniu - słowem nigdzie. Na wystawę weszliśmy normalnym wejściem, bo raczej nie podziemiami, przeszliśmy normalną kontrolę i nie uzyskaliśmy oceny.
Będę składała skargę do organizatora i szukam osób podobnie potraktowanych. Proszę o popytanie wśród znajomych.

U nas tak samo została potraktowana goldenka z klasy baby.