Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pipi']Wyjatkowo pieknej urody piesia. Kochana czarnulka.[/QUOTE]

Suzi ma się dobrze w domku więc może czas zmienić tytuł wątku :)

Posted

[quote name='shy']zrobione :)

i ja dziékujé :)

Wiesci z domu Lady Susie:

"Susie jest cudowna pokochaliśmy ją niemalże od pierwszego dnia. Wnosi do naszego domu mnóstwo pozytywnej energii i radości. W domu jest grzeczna a jej ulubione pomieszczenie to kuchnia. Tutaj towarzyszy nam w przyrządzaniu posiłków a potem to co dla niej najprzyjemniejsze w ich spożywaniu. Natomiast na działce pokazuje swoje drugie oblicze, skacze, biega, bawi się piłką i próbuje przekopać nam działkę. Wtedy jest poprostu nie do okiełznania. Susie towarzyszy nam nie tylko w ciągu dnia bo nie opuszcza nas również w nocy. Śpi z nami w łóżku. Bardzo dziękujemy za kochaną Susinke. Pozdrawiamy."

Seseseseeee, dla takich wiesci wartoooo :loveu:

Szop-pracz-kopaczzz:

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

Trzymam bardzo mocno. Bedzie dobrze.
U mnie jest sunia Kaja, ktorej usunieto całą listwe, a guzy byly otwarte i jest dobrze juz okolo 1,5 roku po operacji. Miala 15 lat kiedy byla operowana.
Suzie jest mloda, ma duze szanse i bedzie zdrowa. Cudna sunia, ma ludzi, ktorzy ja kochaja.
Trzymaj sie piekna krolewno.

Posted

Pipi napisał(a):
Trzymam bardzo mocno. Bedzie dobrze.
U mnie jest sunia Kaja, ktorej usunieto całą listwe, a guzy byly otwarte i jest dobrze juz okolo 1,5 roku po operacji. Miala 15 lat kiedy byla operowana.
Suzie jest mloda, ma duze szanse i bedzie zdrowa. Cudna sunia, ma ludzi, ktorzy ja kochaja.
Trzymaj sie piekna krolewno.

Dziękujemy Irenko :)