shy Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 Zawiozłam niunie na sterylkę . Proszę , trzymajcie kciuki cioteczki . Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='shy']Zawiozłam niunie na sterylkę . Proszę , trzymajcie kciuki cioteczki .[/QUOTE] Chyba już po. I jak tam malutka się czuje? Quote
shy Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 Uff , rzeczywiście już po wszystkim :) Niunia ok , już jest w domu . Zaszyła się w ciemnym kącie i pomału dochodzi do siebie . Niestety , po dzisiejszym dniu , moja wetka zaleciła małej konsultację kardiologiczną . Nie jest to sprawa gardłowa , na już , ale trzeba to zrobić . Quote
Asia & Ginger Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Shy czy Ty masz może kota, żeby sprawdzić jaki Suzi na niego zareaguje? Mam fajnie zapowiadający się domek dla spanielki, u wolontariuszki jednego z wielkopolskich schronisk. Dziewczyna miała już spanielkę 14 lat, także wie z czym się wiąże posiadanie psa tej rasy. Quote
shy Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Niestety , nie mam kota , ale odwiedzę swoją rodzinkę uwielbiającą kociatych i zobaczymy jak mała zareaguje , czy nie będzie usiłowała ich zjeść ;) Quote
Asia & Ginger Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 shy napisał(a):Niestety , nie mam kota , ale odwiedzę swoją rodzinkę uwielbiającą kociatych i zobaczymy jak mała zareaguje , czy nie będzie usiłowała ich zjeść ;) Ok, to czekam na relację z wizyty u kociatych. ;-) Quote
Asia & Ginger Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Shy udało Ci się dorwać już może jakiegoś kociatego do testowania? :cool3: Quote
shy Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Tak Asiu , byłyśmy z Suzie u ludzi z kociatymi . Dziewczyna z ogromnym zainteresowaniem obwąchała go , kocisko poprzytulało się do niej i tyle . Także zareagowała bardzo spokojnie , nie chciała go zjeść , nie warczała itd. A jak byłoby w domu .... ? Nie mam pojęcia . Na obce psy też nie reaguje , totalnie je ignoruje , natomiast w domu .... do tej pory zdarza jej się skoczyć z zębami , gdy coś jej nie pasuje . Quote
Asia & Ginger Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Dziękuję za info. Z tego co zauważyłam, to psy bardziej reagują na koty na dworze niż w domu, domowe koty nie są tak atrakcyjne, bo zazwyczaj nie uciekają, a te na dworze można pogonić. :evil_lol: Quote
wiosenka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Jestem u suni po urlopowo. Dla pocieszenia moja wetka też nastraszyła mnie serduchem, jednak wizyta u kardiologa niczego nie potwierdziła. Trzymam kciuki. Quote
elik Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Dla suni szykuje sie domek. Na razie tylko tyle :) Więcej szczegółów, jak już będzie wsjo dograne Quote
emilia2280 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Zuzanka chyba w poniedzialek wyruszy do swojego domu. Z 2 innymi psami naszymi :) Quote
Pipi Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Zadzwoniłam do pati-c i umowiłysmy się w poniedziałek na godz 11:00 w Zambrowie. Dzwoniła do mnie shy i bedzie tak, ze podrzuci mi Suzi do Branska, wiec ja przyjade do Zambrowa z Suzi i Dorą, a elinaa przywiezie z Łomzy Boryska do Zambrowa. Dalej do celu psiaki pojadą z Patrycją. Emilia2280, mysle, ze tak bedzie najekonomiczniej, bez krecenia sie w kólko. Quote
emilia2280 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Dziékujé Pipi, trzymam kciuki za powodzenie akcji w poniedzialek. Quote
shy Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 No i pojechała maleńka do swojego domku :( Oby był najlepszy z możliwych .... Bądź szczęśliwa sunieczko i bardzo , bardzo kochana . Quote
Pipi Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Przed chwilą otrzymałam sms od pati-c, ze psiaki przekazane. Kochana Patrycja. . . popatrzcie, ze od rana w trasie i dopiero do domu wraca. Patrycja, dziekujemy. A shy bardzo byla smutna, zdenerwowana i płakała jak przekazywała Suzi dla mnie. Wcale sie nie dziwie, bo takiej cudnej, grzecznej psiej dziewczynki dawno nie widziałam. Mowie Wam, to przesliczna sunia, od razu wziela mnie za serce. No ale co zrobic, taki nasz los. Nie wiem kto sprawdzał domek, ale mam nadzieje, ze ludzie do ktorych pojechała beda ją kochac i nie skrzywdzą. Suzi, badz szczesliwa. Quote
emilia2280 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 shy napisał(a):No i pojechała maleńka do swojego domku :( Oby był najlepszy z możliwych .... Bądź szczęśliwa sunieczko i bardzo , bardzo kochana . Dziekujé Ci kochana za wspanialá opieké nad Zuzanká. Pojechala do dobrego domu, tylko taki musial byc dla niuni :) Dom byl sprawdzony prze zpoleconá nam osobé, Elik-Elunia wielokrotnie rozmawiala z panstwiem, wiéc bédzie ok. O kurczé, to Patrycja calá noc bédzie wracala do domu :OOO Quote
elik Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Już wczoraj, zaraz po przybyciu suni do nowego domku, rozmawiałam z Panem Jerzym, który adoptował Suzi. Wszyscy domownicy są sunią zachwyceni :) Quote
emilia2280 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Cieszé sié bardzo ze Zuzanka dobrze trafila. Ponoc czuje sié juz jak u siebie- a to niewdziécznik ;p Biedna Shy za niá téskni a ta jakby nigdy nic dokazuje! Quote
emilia2280 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Elunia zadzwoni jutro do Panstwa zapytac jak Zuzanka oraz poprosi o fotki aniolki w nowym domu :) Quote
Pipi Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Oj, to fajnie, bo shy, zreszta i my wszystkie chciałybyśmy zobaczyc ją we własnym domu. Zawsze to lżej "zapomnieć" jak sie ma pewnosc, ze wszystko dobrze. Wiem, ze Ela nie wie w ktorą srone się obrócić, od rana do poznej nocy i dzien za krótki i rozumiem i cierpliwie czekam/y. . . tak? Quote
emilia2280 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Elunia dzwonila do Panstwa, jutro bédzie córka to zrobi zdjécia Zuzanki :) Quote
emilia2280 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Woop woop, cudaczka sliczna: sliczne wodoglowie ;pp ogrodowe rozmaitosci: Quote
Recommended Posts