Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uff , rzeczywiście już po wszystkim :) Niunia ok , już jest w domu . Zaszyła się w ciemnym kącie i pomału dochodzi do siebie .
Niestety , po dzisiejszym dniu , moja wetka zaleciła małej konsultację kardiologiczną . Nie jest to sprawa gardłowa , na już , ale trzeba to zrobić .

Posted

Shy czy Ty masz może kota, żeby sprawdzić jaki Suzi na niego zareaguje? Mam fajnie zapowiadający się domek dla spanielki, u wolontariuszki jednego z wielkopolskich schronisk. Dziewczyna miała już spanielkę 14 lat, także wie z czym się wiąże posiadanie psa tej rasy.

Posted

Niestety , nie mam kota , ale odwiedzę swoją rodzinkę uwielbiającą kociatych i zobaczymy jak mała zareaguje , czy nie będzie usiłowała ich zjeść ;)

Posted

shy napisał(a):
Niestety , nie mam kota , ale odwiedzę swoją rodzinkę uwielbiającą kociatych i zobaczymy jak mała zareaguje , czy nie będzie usiłowała ich zjeść ;)

Ok, to czekam na relację z wizyty u kociatych. ;-)

Posted

Tak Asiu , byłyśmy z Suzie u ludzi z kociatymi . Dziewczyna z ogromnym zainteresowaniem obwąchała go , kocisko poprzytulało się do niej i tyle . Także zareagowała bardzo spokojnie , nie chciała go zjeść , nie warczała itd. A jak byłoby w domu .... ? Nie mam pojęcia . Na obce psy też nie reaguje , totalnie je ignoruje , natomiast w domu .... do tej pory zdarza jej się skoczyć z zębami , gdy coś jej nie pasuje .

Posted

Zadzwoniłam do pati-c i umowiłysmy się w poniedziałek na godz 11:00 w Zambrowie.

Dzwoniła do mnie shy i bedzie tak, ze podrzuci mi Suzi do Branska, wiec ja przyjade do Zambrowa z Suzi i Dorą, a elinaa przywiezie z Łomzy Boryska do Zambrowa. Dalej do celu psiaki pojadą z Patrycją.

Emilia2280, mysle, ze tak bedzie najekonomiczniej, bez krecenia sie w kólko.

Posted

No i pojechała maleńka do swojego domku :(
Oby był najlepszy z możliwych ....
Bądź szczęśliwa sunieczko i bardzo , bardzo kochana .

Posted

Przed chwilą otrzymałam sms od pati-c, ze psiaki przekazane.
Kochana Patrycja. . . popatrzcie, ze od rana w trasie i dopiero do domu wraca.
Patrycja, dziekujemy.

A shy bardzo byla smutna, zdenerwowana i płakała jak przekazywała Suzi dla mnie. Wcale sie nie dziwie, bo takiej cudnej, grzecznej psiej dziewczynki dawno nie widziałam. Mowie Wam, to przesliczna sunia, od razu wziela mnie za serce. No ale co zrobic, taki nasz los.
Nie wiem kto sprawdzał domek, ale mam nadzieje, ze ludzie do ktorych pojechała beda ją kochac i nie skrzywdzą.
Suzi, badz szczesliwa.

Posted

shy napisał(a):
No i pojechała maleńka do swojego domku :(
Oby był najlepszy z możliwych ....
Bądź szczęśliwa sunieczko i bardzo , bardzo kochana .

Dziekujé Ci kochana za wspanialá opieké nad Zuzanká. Pojechala do dobrego domu, tylko taki musial byc dla niuni :) Dom byl sprawdzony prze zpoleconá nam osobé, Elik-Elunia wielokrotnie rozmawiala z panstwiem, wiéc bédzie ok.

O kurczé, to Patrycja calá noc bédzie wracala do domu :OOO

Posted

Już wczoraj, zaraz po przybyciu suni do nowego domku, rozmawiałam z Panem Jerzym, który adoptował Suzi. Wszyscy domownicy są sunią zachwyceni :)

Posted

Oj, to fajnie, bo shy, zreszta i my wszystkie chciałybyśmy zobaczyc ją we własnym domu. Zawsze to lżej "zapomnieć" jak sie ma pewnosc, ze wszystko dobrze.
Wiem, ze Ela nie wie w ktorą srone się obrócić, od rana do poznej nocy i dzien za krótki i rozumiem i cierpliwie czekam/y. . . tak?