Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra, teraz wątek finansowy:
wydałam z Zojkowej kasy leki dla psów w potrzebie z Kotłów, tj.:
odrobaczenie szczeniaków 30
odpchlenie matka 15,40
odpchlenie szczeniaki 18,30
odrobaczenie matka 9,00
razem:72,70 zł

saldo na dzień 12.09 wynosi 440,03 zł

MYŚLĘ, ŻE TYM SAMYM UZNAJĘ ZA WSKAZANE ZAMKNIĘCIE WĄTKU ZOJKI - JEJ JUŻ WSRÓD NAS NIE MA, A SASZKA MA DS, MIEJMY NADZIEJĘ, ŻE BĘDZIE W NIM SZCZĘSLIWA.
Resztę kasy przeznaczam na ratowanie suki z Kotłów wraz z pozostałymi 4 szczeniakami; oby jak najszybcej znalazły ds, a suka żeby została zabrana i wysterylizowana; jej tułaczka trwa podobno od zeszłej zimy.
TAK WIĘC TYM SAMYM, WRAZ Z DORIS66, ZAPRASZAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH KONTYNUOWANIEM WĄTKU PSÓW Z KOTŁÓW NA WĄTEK BIELSKI:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post19650465

A ZOJKA NIECH BIEGA SZCZĘŚLIWA ZA TM....

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ifka']Dobra, teraz wątek finansowy:
wydałam z Zojkowej kasy leki dla psów w potrzebie z Kotłów, tj.:
odrobaczenie szczeniaków 30
odpchlenie matka 15,40
odpchlenie szczeniaki 18,30
odrobaczenie matka 9,00
razem:72,70 zł

saldo na dzień 12.09 wynosi 440,03 zł

MYŚLĘ, ŻE TYM SAMYM UZNAJĘ ZA WSKAZANE ZAMKNIĘCIE WĄTKU ZOJKI - JEJ JUŻ WSRÓD NAS NIE MA, A SASZKA MA DS, MIEJMY NADZIEJĘ, ŻE BĘDZIE W NIM SZCZĘSLIWA.
Resztę kasy przeznaczam na ratowanie suki z Kotłów wraz z pozostałymi 4 szczeniakami; oby jak najszybcej znalazły ds, a suka żeby została zabrana i wysterylizowana; jej tułaczka trwa podobno od zeszłej zimy.
TAK WIĘC TYM SAMYM, WRAZ Z DORIS66, ZAPRASZAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH KONTYNUOWANIEM WĄTKU PSÓW Z KOTŁÓW NA WĄTEK BIELSKI:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post19650465

A ZOJKA NIECH BIEGA SZCZĘŚLIWA ZA TM....

A TA BIEDNA OWCZARKOWATA SUNIA Z BUDOWY ( Z KOTŁÓW- to nazwa miejscowości?)
Z MALUCHAMI CIAGLE NIEZABEZPIECZONA :-(.

Może tej nowej suni nadać jakieś imię i założyć oddzielny wątek, wtedy więcej owczarkowych wujków i cioteczek się zainteresuje i włączy się w pomoc.
Na wątku bielskim jest wiele innych tematów i pomoc tej świeżo oszczenionej once się rozmywa.
Rozumiem, że jak na razie nie ma szans umieścić całej rodzinki w hotelu?
Boję się ,że wcześniej i sunia i szczeniaki przepadną

Posted

Ania ta sunia nie jest onką ( to kundelek, średniej wielkosci ruda suczka, waży jakieś 15kg ), dlatego przeniosłyśmy wpisy o niej na watek psów bielskich. Tyle tylko , że tam prawie nikt nie zagląda.

Gdyby było wiecej pieniedzy/deklaracji, wpłat jednorazowych psy już mogłyby być w hotelu, ale w sytuacji jaka jest muszą czekać.

Posted

[quote name='Ania II']

A TA BIEDNA OWCZARKOWATA SUNIA Z BUDOWY ( Z KOTŁÓW- to nazwa miejscowości?)
Z MALUCHAMI CIAGLE NIEZABEZPIECZONA :-(.

Może tej nowej suni nadać jakieś imię i założyć oddzielny wątek, wtedy więcej owczarkowych wujków i cioteczek się zainteresuje i włączy się w pomoc.
Na wątku bielskim jest wiele innych tematów i pomoc tej świeżo oszczenionej once się rozmywa.
Rozumiem, że jak na razie nie ma szans umieścić całej rodzinki w hotelu?
Boję się ,że wcześniej i sunia i szczeniaki przepadną

Matko Aniu oczywiście że tak !
Płaczemy za tymi co już bezpieczne u Stwórcy (co jest [po ludzku zrozumiałe) ale następne nas potrzebują.
Czy ktoś wie, co z tą sunią z Kotłów ?

• 3 months later...
Posted

Kochani, takiego maila dostałam:

Saszka ma się dobrze. Sporo urosła. Straszna z niej rozrabiaka. Temperament ma chyba po tatusiu (terier?). Wszystko gryzie i nieustannie kopie doły.Postaram się przysłać zdjęcie. Zapraszam. W Nowym Roku samych obfitości, zdrowia i spełnienia pragnień.

a ze swoich żródeł wiem, że Saszka ma naprawdę dobry dom :) To co? czekamy na zdjęcia :)