Patikujek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ciocia Pati bywa czasem(w sumie na razie raz była) u Kary_Tc A ja proszę ciocię mrówę aby wysłała mi na pv swój numer tel. Kiedy następnym razem będę to zadzwonię i sie umówimy Quote
mrowa23 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 506122690 prosze bardzo ;) i tak sie paleta po calym forum moj nr wiec moge i tu nim poswiecic;) aaa myslalam ze luby jakis z poznania... Quote
Patikujek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Luby też w Poznaniu jest - ma na imię Astor i strasznie się ślini, znasz go może:evil_lol: Quote
mrowa23 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 hmmm czekaj czekaj taki wielkosci szczura? a to znam znam :D witamy cie tez mia_mia wszystkim lapami jakie posiadamy wlasnie w wyrku:cool3: czy zdjecie jakie masz w podpisie mia nie jest z tresury u ica? (pit bul red nose) bo mi chatka podobna albo moze wtedy ice byl na szkoleniu...hmmm jaos takos... z grupy pitbullteam czy jakos takos...tak mi sie skojarzylo;) Quote
Patikujek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Nie, nie wielkości szczura Myslałam o tym śliniącym się Astorku wilkości konika polskiego Quote
mrowa23 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 a to nie znam bo znam tylko takiego szczurka kochanego czarnego i zolta pchelke i pregowanego chrabaszcza:P Quote
asiak Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 cioteczko a Ty tak po kryjomu te kochane dziewczynki pokazujesz a ja nic o tym nie wiem...:mad: oj nie ładnie cioteczko... moja Zuzia bedzie uszcześliwiona oglądając zdjecia swoich kolezanek...:evil_lol: a tak a propo to Zuzka juz sie doczekać nie może kiedy je znowu zobaczy...:loveu: Quote
mrowa23 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 jaa je moge podeslac na wakacje do cioci nie ma sprawy:P a co ja berde gadac ze galeria jest skoro mam w podpisie banerek?:> Quote
asiak Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 mrowa23 napisał(a):jaa je moge podeslac na wakacje do cioci nie ma sprawy:P a co ja berde gadac ze galeria jest skoro mam w podpisie banerek?:> bo ja taka mało inteligentna jezdem i nie zwróciłam uwagi że to Twoje kuniki...:loveu: Quote
asiak Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Mrówcia moja Zuzka nie musiała aż tak długo czekać ale ona jeszcze o tym nie wie...wiec szykuj się ciotka na nalot dzisiaj... Quote
Patikujek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Proszę zdjęcia po tym nalocie mi tu wkleić:mad: Quote
mrowa23 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 ok ale dzis bedzie tylko jedno dziewcze bo reszta towarzystwa na wakacjach na wsi siedzi:P Quote
Patikujek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ale im dobrze, se po wsi biegają A kto został?? Fana??? Quote
mrowa23 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 tak tak faniszcz zostala i pomaga w remoncie tzn w robieniu co raz to wiekszego balaganu ;) ja bym chetnei dzieciakom porobila fotki szczegolnie tlustej jagodce ale moj aparat zorganizowal bunt i nie chce dzialac...:( Quote
mrowa23 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 a to mniej dogowate to azst norbis u mnie na dt http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84401cud miod i palce lizac chlopak rewelacyjny! nawet tz go polubil;) a fasn juz w ogole bo moze sie na nim powyzywac;) Quote
Apbt_sól Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 aaaaaaaaaaaa mrowaaaaaaaaaaaaaaa Sobie bullowatego jeszcze a chaupe wziela - oszlało babsko do konca!!!!! Quote
Patikujek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ja ci zazdroszczę ciotka, mieszkasz na swoim, możesz trzymać w domu co chcesz a nie jak u mnie nawet na 2 yorka szans nie ma:shake: Kiedy mi się uda z domu wynieść??? Quote
mrowa23 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 pati mi sie udalo jak skonczylam 19 :D a teraz troche zdjec zbiorowych z zapoznania astora z norbertem czyli rodzinne fotki: cala rodzinka w komplecie astorek wykorzystuje chwile w ktorej fana morduje norberta na zlapanie oddechu zadowolony norbert robiacy uszy na pajacyka ;) norbert cichociemnny za kwietnikiem a astor dziadek w pozycji "cos mi szczyklo" dwie dupcie menscyzn:loveu: norbis ma poze jakby stromizna tam byla jakich malo hehe Quote
mrowa23 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 norbis jak zawsze pokazuje ozorka norbert zaaferowany labedziami tak psy grzecznie spia na kanapie- oczywiscie fana jako jedyna musiala skopac kocyk i pazurami na skorze lezec....a astor jak zawsze lubiacy odrobine prywatnosci zwinal sie w klebek i chrapal z boczku a tak juz psy "grzecznie" spia nad ranem...ciocia mrowa nie jest do komentowania na tym zdjeciu a dodam tylko ze jeszcze tz tu spi...tylko wstal zeby zrobic pamiatkowa fotke;) tata i corcia patrza jak ladnie dziala windows:diabloti: oczywiscie corcia na podusi a tata na podlodze ;) Quote
mrowa23 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 prosimy zwrocic uwage jak fana usadowila sie do zdjecia:diabloti:bo przeciez to oczywiste ze dupcia ksieznej nie moze byc na podlodze... a tutaj dieciaki juz wymarudzily lozko dla siebie i od tego czasu mamy spokoj ;) Quote
Patikujek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jejku jak ja ci tej dzieciarni zazdroszczę A fana to prawdziwa księżniczka, nie dość żę poduszkę panu zabrała to potem jeszcze na przyjacielu usiadła:shake: rozpieściłaś ją ciotka:mad: Quote
Recommended Posts