Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciocia Pati bywa czasem(w sumie na razie raz była) u Kary_Tc
A ja proszę ciocię mrówę aby wysłała mi na pv swój numer tel. Kiedy następnym razem będę to zadzwonię i sie umówimy

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm czekaj czekaj taki wielkosci szczura? a to znam znam :D

witamy cie tez mia_mia wszystkim lapami jakie posiadamy wlasnie w wyrku:cool3:

czy zdjecie jakie masz w podpisie mia nie jest z tresury u ica? (pit bul red nose) bo mi chatka podobna albo moze wtedy ice byl na szkoleniu...hmmm jaos takos... z grupy pitbullteam czy jakos takos...tak mi sie skojarzylo;)

Posted

cioteczko a Ty tak po kryjomu te kochane dziewczynki pokazujesz a ja nic o tym nie wiem...:mad:
oj nie ładnie cioteczko...
moja Zuzia bedzie uszcześliwiona oglądając zdjecia swoich kolezanek...:evil_lol:
a tak a propo to Zuzka juz sie doczekać nie może kiedy je znowu zobaczy...:loveu:

Posted

mrowa23 napisał(a):
jaa je moge podeslac na wakacje do cioci nie ma sprawy:P a co ja berde gadac ze galeria jest skoro mam w podpisie banerek?:>

bo ja taka mało inteligentna jezdem i nie zwróciłam uwagi że to Twoje kuniki...:loveu:

Posted

tak tak faniszcz zostala i pomaga w remoncie tzn w robieniu co raz to wiekszego balaganu ;)
ja bym chetnei dzieciakom porobila fotki szczegolnie tlustej jagodce ale moj aparat zorganizowal bunt i nie chce dzialac...:(

• 2 weeks later...
Posted

Ja ci zazdroszczę ciotka, mieszkasz na swoim, możesz trzymać w domu co chcesz a nie jak u mnie nawet na 2 yorka szans nie ma:shake:
Kiedy mi się uda z domu wynieść???

• 2 weeks later...
Posted

pati mi sie udalo jak skonczylam 19 :D
a teraz troche zdjec zbiorowych z zapoznania astora z norbertem czyli rodzinne fotki:
cala rodzinka w komplecie

astorek wykorzystuje chwile w ktorej fana morduje norberta na zlapanie oddechu

zadowolony norbert robiacy uszy na pajacyka ;)

norbert cichociemnny za kwietnikiem a astor dziadek w pozycji "cos mi szczyklo"

dwie dupcie menscyzn:loveu: norbis ma poze jakby stromizna tam byla jakich malo hehe

Posted

norbis jak zawsze pokazuje ozorka

norbert zaaferowany labedziami

tak psy grzecznie spia na kanapie- oczywiscie fana jako jedyna musiala skopac kocyk i pazurami na skorze lezec....a astor jak zawsze lubiacy odrobine prywatnosci zwinal sie w klebek i chrapal z boczku
a tak juz psy "grzecznie" spia nad ranem...ciocia mrowa nie jest do komentowania na tym zdjeciu a dodam tylko ze jeszcze tz tu spi...tylko wstal zeby zrobic pamiatkowa fotke;)

tata i corcia patrza jak ladnie dziala windows:diabloti: oczywiscie corcia na podusi a tata na podlodze ;)

Posted

prosimy zwrocic uwage jak fana usadowila sie do zdjecia:diabloti:bo przeciez to oczywiste ze dupcia ksieznej nie moze byc na podlodze...

a tutaj dieciaki juz wymarudzily lozko dla siebie i od tego czasu mamy spokoj ;)

Posted

Jejku jak ja ci tej dzieciarni zazdroszczę

A fana to prawdziwa księżniczka, nie dość żę poduszkę panu zabrała to potem jeszcze na przyjacielu usiadła:shake:
rozpieściłaś ją ciotka:mad: