simbik Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Pozdrawiamy braciszka :lol: i też się przymierzamy do czerwonej obróżki :cool3: . Quote
mrowa23 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 w czerwonej jakos takos mi wyglada lepiej nie wiem moze jakies zboczenie bo lubie generalnie mieszanke czerni i czerwieni i pewnie dlatego mam problem z obrozka dla pregusa ;P ja sie ciesze ze taki slon mi z malucha wyrosl, jak to mawiaja kochanego cialka nigdy za wiele:D a ja lubie takie ogromne stwory:) ps. mi sie wyswietla ze fotki maja 500x375 wiec niestety trzeba mi lopatologicznie wytlumaczyc co jest zle bo nie wiem co poprawic:) Quote
Agga Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nie wszystkie zdjęcia masz 500x 500 np to: http://images20.fotosik.pl/179/b3cfc138e8a207bfmed.jpg jest za duże. Sa programy które zmniejszą jednorazowo większą liczbę zdjęć. Ja już nie mogę sie doczekać zlotu i przywitania się z tym cudownym konikiem Quote
mrowa23 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 ups przepraszam sprawdzilam tylkote pierwszei jak widzialam ze wszystkie sa ok to nie jechalam dalej....poprawie jak tylko wroce z lusia do domu Quote
KaRa_ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Śliczny kuń:loveu: :loveu: :loveu: Gdzie masz takie ładne tereny?:cool3: Quote
mrowa23 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 dziekujemy i rozplywamy sie :) a tereny sa miedzy obornikami a obrzyckiem takie :razz: fantastyczna sprawa same lasy pola laki Quote
KaRa_ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 mrowa23 napisał(a):dziekujemy i rozplywamy sie :) a tereny sa miedzy obornikami a obrzyckiem takie :razz: fantastyczna sprawa same lasy pola laki No tak naprawde swietne tereny dla psa do wybiegania się;) U mnie to ledwo jakie pole moge znalesc do wybiegania psiakow;) Quote
mrowa23 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 a ty dokladnie gdzie mieszkasz bo widze ze tez pyrlandia... w poznaniu jak jestesmy to na forty chodzimy :D Quote
KaRa_ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 mrowa23 napisał(a):a ty dokladnie gdzie mieszkasz bo widze ze tez pyrlandia... w poznaniu jak jestesmy to na forty chodzimy :D Ja mieszkam za Poznaniem,za lotniskiem Ławica:cool3: Quote
mrowa23 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 heheh dobre zaba dobre :D kara za lawica? hmmm tam kiedys sie zapuscilismy do znajomych ale terenow prawie w ogole nie znam....by jak mieszkamy w ponaniu to na winogradach na zwyciestwa dokladnie a stamtad to na forty bliziutko na cytadele tez w miare a jak dalej to zazwyczaj kombinujemy samochodzik :P Quote
mrowa23 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 my karteczek nie umiemy robic dlatego tylko wierszyk: Niech zajace i barany spelnia wszystkie Twoje plany Swieta to jest czyas wielkiej wyzerki poryuc wszystkie swe rozterki niech to bedzie czas uroczy zyczymy milej wielkanocy mrowa, tz , Astor i male gluciatko Quote
Kati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołego zająca co się śmieje bez końca Szczerbatego barana co beczy z rana pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzien polewania. Quote
mrowa23 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 i jeszcze cieple:) na poczatku filmik http://mrowa23.wrzuta.pl/film/pUidQTJsMj/ a teraz fotasy: nasze chyba pierwsze wspolne zdjeice oczywioscie misiu ustawil sie dupcia :eviltong: pies mysliwski:evil_lol: obwachiwanie patyczka.. zmasowany atak na pancie Quote
simbik Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kolorki jak u nas :cool3: , duży czarny i mała ruda :roll: . Quote
Iza. Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 astro jest cudowny zakochalam sie w nim :loveu: ogólnie starsznie mnie dozie zauroczyly ostatnio ;) czym wiecej ich fot ogladam tym bardziej mi sie podobaja ;) Quote
mrowa23 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 zadowolony dog "kobieta... kobieta...widze kobiete" szybki zwrot - przeciez tam jest woda i pewnie jest zmina a ja mam delikatnie lapki... zawsze mozna tracic pania boczkiem...a to ze pani potem pada na 4 litery to jeszcze lepiej przynajmniej frajda jest... Quote
mrowa23 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 simbik napisał(a):Kolorki jak u nas :cool3: , duży czarny i mała ruda :roll: . hehe faktycznie:) mala ruda najprawdopodobniej niedlugo pojedzie do nowego domku...ale i tak bedzie na weekendy do misia wpadac w odwiedziny a za 2 tygodnie bedzie duzy czarny mala ruda i mniejsza pregowana:loveu: Quote
Agga Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ahhhhhhhh rozpływam się:loveu: Czekam na gluty od konio-doga:diabloti: Quote
mrowa23 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 misiu juz trenuje rzut glutem na odleglosc:evil_lol: sadzac po mojej wczorajszej fryzurze na "zel" idzie mu niezle :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Iza13 napisał(a):astro jest cudowny zakochalam sie w nim :loveu: ogólnie starsznie mnie dozie zauroczyly ostatnio ;) czym wiecej ich fot ogladam tym bardziej mi sie podobaja ;) bardzo dziekuejmy za komplemenciki :loveu: oj w dogach to sie idzie po uszy zakochac... Quote
Agga Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Patrz a ja potrzebuje dobrej odżywki:p Ahhh koniku trenuj trenuj. Moj pies mi nie dawał glucików to chociaż może TY:diabloti: Quote
Iza. Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Mrowa czym bardziej sie przygladam fotom, tym bardziej Ci konika zazdrosze ;) i tych jego glutow tez ;) Quote
mrowa23 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 bede nieskromna ale sama sobie zazdroszcze ...:oops: zawsze mozna wpasc i wyczochrac astora i niedlugo malego glutka tez :cool3: Quote
Recommended Posts