mrowa23 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 chociaz ciotki nas opuscily to my i tak wkleimy fotki ktore wygrzebalismy najpierw dzielnie pozowal nasz misiu.... a potem dal chodu jak zobaczyl aparat...:p Quote
basia bonnie Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :loveu::loveu:super!:multi: :crazyeye:a tu na 2 łapkach stoi...:crazyeye::evil_lol: Quote
mrowa23 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ß@$!@ napisał(a)::loveu::loveu:super!:multi: :crazyeye:a tu na 2 łapkach stoi...:crazyeye::evil_lol: i tak sukces ze sie nie zabil o wlasne nogi bo do tej pory notorycznie ladowal na pysiolku przy szybkich zrywach :roll: Quote
CASIA&ttb Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 mrowa23 napisał(a):i tak sukces ze sie nie zabil o wlasne nogi bo do tej pory notorycznie ladowal na pysiolku przy szybkich zrywach :roll: Mrowa obetnij mu ogon to nie bedzie lądował na pysiu :evil_lol: ten ogon zaburza mu równowagę :diabloti: ;) Ps. masz moze siodło pod niego,bo musi sie na nim fajnie jezdzic :cool3: Quote
mrowa23 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 a nie lepiej mu zlamac i postawic jak peryskop?no nie wiem nie wiem.... :diabloti: :diabloti: :diabloti: siodla nie ale bryczke i uprzaz wiesz jak skonczy 2 lata to zajezdze go:diabloti: :diabloti: :diabloti: apoki co tylko ciezka praca przy bryczce:diabloti: :diabloti: :diabloti: ps. kocham cie ciotka:loveu: Quote
*zaba* Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 mrowa23 napisał(a):a nie lepiej mu zlamac i postawic jak peryskop?no nie wiem nie wiem.... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Tylko po co mu peryskop z tylu:crazyeye: hahaahh.A kiedy beda fotencje maluszkow?? Quote
mrowa23 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 hehe no wiesz...astor czesto ma wszystko w tyleczku wiec moze i peryskop blisko niego sie przyda:evil_lol: fotki beda w weekend:cool3: i astorka i maluchow Quote
CASIA&ttb Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 mrowa23 napisał(a):a nie lepiej mu zlamac i postawic jak peryskop?no nie wiem nie wiem.... :diabloti: :diabloti: :diabloti: siodla nie ale bryczke i uprzaz wiesz jak skonczy 2 lata to zajezdze go:diabloti: :diabloti: :diabloti: apoki co tylko ciezka praca przy bryczce:diabloti: :diabloti: :diabloti: ps. kocham cie ciotka:loveu: Ja Ciebie też :evil_lol: A gdzie są nowe fotki kunika???????????????? Quote
mrowa23 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 misiu z mina ala kluska niestety najczesniej fotki wygladaja tak: a bardzo rzadko misiu potrafi tak ustac: Quote
mrowa23 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 jeszcze gorace...:) reszta wieczorkiem o ile tz mnei nei udusi za przesiadywanie na dogo w sobote ;P Quote
mrowa23 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 a tak misiu wyglada jak swieci sloneczko: zorientowal sie ze apart ma w rece no i przyszedl go obslinic ;) a tu wyglada nawet statecznie;) ale biegac tez potrafimy :) Quote
mrowa23 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 mizianko od babci- zabilaby mnie pewnie mama gdyby sie dowiedziala ze juz jest babcia ale w koncu to moj synek :eviltong: patyczek: jednak patyczek jest meczacy i misiu wraca do domu spac... Quote
CASIA&ttb Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dora foty super a model pierwsza klasa!!!!! Ps. czy on nie zje mi mojej małej czarnulki na zlocie-przeciez to kawał porządnego kunia z Astora... Quote
mrowa23 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Casia_i_Figa napisał(a):Dora foty super a model pierwsza klasa!!!!! Ps. czy on nie zje mi mojej małej czarnulki na zlocie-przeciez to kawał porządnego kunia z Astora... czarfna raczej nie jest ani ogonem nutrii ani korpusem wiec nie ma obaw:razz: atork kocha wszystko i wszystkich a ja jego:loveu: Quote
simbik Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='mrowa23']jeszcze gorace...:) reszta wieczorkiem o ile tz mnei nei udusi za przesiadywanie na dogo w sobote ;P Widzę że chłopak tak samo zadowolony z wiosny jak mój :lol: . Quote
mrowa23 Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 no dobra :) male glutki mozna obejrzec w dziale http://www.gigalagothica.pl/nowosci1.html a ktora to sunia to powoli juz wiadomo jedna z tych delikatnie pregowanych. 17 glutki maja przeglad i potem mozemy odbierac nasze malenstwo:) a tutaj filmikio krotkie ale za to zywe;P http://mrowa23.wrzuta.pl/film/eX6Eu9RW6p/ http://mrowa23.wrzuta.pl/film/52Wk2UgmD7/ Quote
mrowa23 Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 to kilka foteczek jeszcze:) misiu widzi doniczke wystawia ta czesc ciala w kt ma zdjecia: i ukochany pysiolek Quote
asiunia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hej! Stanowczo domagam sie fotek chłopaka w nowej "bazarkowej"obrozy:evil_lol: Quote
mrowa23 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 beda beda:razz: przebierzemy chlopa damy w ryjek slonco-osmiernioco-cus-tam i zrobimy pare fotek:lol: najprawdopodobniej foteczki beda w pt:) Quote
Agga Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Czy ktoś mi powie. Dlaczego takie małe cudowne kruszynki rosną na takie cudowne wielkie psiaki. Czy nie mogą pozostać tymi kruszynkami:diabloti: I tak dla przypomnienia: Zdjęcia max 500 x 500 Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witamy :lol: fajowego masz konika :evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts