katya Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 To oglądaj :) www.video.niechcianeizapomniane.org Quote
Karilka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ale super ze sunia w TV była!!! Niech Łódź patrzy jakich mamy tu ludzi...:angryy: Quote
Moriaaa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Szarotka jest cuuudna:) Jak mnie widzi do zachwouje sie jak szczeniaczek..zaczepia, skacze dookoła, rewelacja:) Quote
Neris Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Szarotka wyskakuje na samą górę pokazując się wszystkim! Quote
iwop Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 a zosi więcej sie nie odezwała...:angryy: Nie rozumiem takich osób. Quote
ewatonieja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 a po co miała się odzywać? żeby zostać zjechaną za swój brak odpowiedzialności? Quote
aneczka0106 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Szkoda, że prawdy nie poznamy:shake: Ciężko mi to zrozumieć...ja bym wolała, żeby się przyznała, że w realu Szarotka jej nie odpowiadała lub że po prostu nie dała rady w jakis sposób. Np. mój mąż też jest "wzrokowcem" jeśli o psy chodzi i robi mi na złość mówiąc, że Zula jest brzydka- nie musi mu się podobać, to mój pies, ma ją szanować...wolę szczere podejście, niż dziwne opowieści które być może psują reputację takiej psinie:roll: teraz każdy potancjalny domek się zastanawia czy Szarotka wyć mu nie zacznie... Quote
Moriaaa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Szarotka wiąż jescze dostaje leki na skórę..ale jak już wszytsko będzie dobrze..mam nadzieję że już w przyszłym tygodniu, będziemy się umawiać na sterylkę. Ona jest wyjątkowo spragnioną człowieka sunieczką..tak bardzo prosi o pieszczoty a jak już sie dziewczynke zaczyna miziać to odejsć nie można..ona na kolanka chce..ona wciąż prosi o zainteresowanie..kochana sunieczka:loveu: Quote
ewatonieja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ja uważam ,że dużo zalezy od podejścia człowieka,no bo dlaczego Szarotka jest Aniołkiem ;) w towarzystwie Morii? Quote
Moriaaa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Się ma to podejściedo zwierzów;););) A tak poważnie...ona nie tylko przy mnie taka grzeczniutka jest. Państwo z hoteliku nie mają z nią żadnych problemów. A tu możecie zobaczyć jak ładnie nam laleczka obrasta:) Quote
Moriaaa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 I co? Poza dwoma cioteczkami nikt się Szarotką nie zachwycił..a ona taka śliczna się zrobiła...:cool3: Quote
saskia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ja się zachwyciłam, tylko zapomniałam napisać:oops: Ja bym chciała jakoś Szarotkę odwiedzić- Ciotka zabierz mnie, kiedy będziesz następnym razem jechać, co? Quote
Moriaaa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Oki oki:) W tym tygodniu jade;) Chyba w środe:) Quote
aisaK Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Mi najbardziej podobaja sie jej białe skarpetki ;) Przeslicznie sie zmienia, chyba wiosna i odwiedziny cioteczki jej służą ;) Quote
aneczka0106 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja też muszę przyznać , że Szarotka pięknieje jeszcze bardziej:loveu: Ona tylko na tych zdjęciach tak strasznie wygląda na kogoś...pewnie na swój nowy domek:roll: Quote
ewatonieja Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Szarotka pieknieje,komu takie sliczności? Quote
outsi Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Przepiękna!!!!! Quote
Recommended Posts