Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że prawdy nie poznamy:shake: Ciężko mi to zrozumieć...ja bym wolała, żeby się przyznała, że w realu Szarotka jej nie odpowiadała lub że po prostu nie dała rady w jakis sposób.

Np. mój mąż też jest "wzrokowcem" jeśli o psy chodzi i robi mi na złość mówiąc, że Zula jest brzydka- nie musi mu się podobać, to mój pies, ma ją szanować...wolę szczere podejście, niż dziwne opowieści które być może psują reputację takiej psinie:roll: teraz każdy potancjalny domek się zastanawia czy Szarotka wyć mu nie zacznie...

Posted

Szarotka wiąż jescze dostaje leki na skórę..ale jak już wszytsko będzie dobrze..mam nadzieję że już w przyszłym tygodniu, będziemy się umawiać na sterylkę. Ona jest wyjątkowo spragnioną człowieka sunieczką..tak bardzo prosi o pieszczoty a jak już sie dziewczynke zaczyna miziać to odejsć nie można..ona na kolanka chce..ona wciąż prosi o zainteresowanie..kochana sunieczka:loveu:

Posted

Się ma to podejściedo zwierzów;););)

A tak poważnie...ona nie tylko przy mnie taka grzeczniutka jest. Państwo z hoteliku nie mają z nią żadnych problemów.

A tu możecie zobaczyć jak ładnie nam laleczka obrasta:)

Posted

Ja się zachwyciłam, tylko zapomniałam napisać:oops:
Ja bym chciała jakoś Szarotkę odwiedzić- Ciotka zabierz mnie, kiedy będziesz następnym razem jechać, co?