wojtuś Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Malgoska']Trufelka pewnie już śpi ................[/QUOTE] Pewnie tak i inne nasze zwierzaki też...dobranoc Quote
Malgoska Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 [quote name='Panna Marple']Aaaaa, kotki dwa... Poczęstowałam się banerkami...Mam nadzieję, że nie macie za złe, że bez pytania?;):oops:[/QUOTE] bardzo nam miło............. Quote
asiuniab Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 oj to ja przyszłam do Trufelki, a Ona już smacznie śpi;) Quote
Malgoska Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 I ranek znowu nas powitał........... Quote
Marycha35 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 (edited) Buziale w Trufelkę ślę:) Edit: a tu fajna akcja na staruszki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246359-Choć-jednaTABLETECZKA-dla-cierpiącego-Dziadeczka_-Baltazar-walczy-z-martwicą-_10-09/page16[/url] Edited September 3, 2013 by Marycha35 Quote
Malgoska Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 [quote name='b-b']Zaznaczam swoją obecność u małej ;)[/QUOTE] [quote name='Marycha35']Buziale w Trufelkę ślę:) Edit: a tu fajna akcja na staruszki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246359-Choć-jednaTABLETECZKA-dla-cierpiącego-Dziadeczka_-Baltazar-walczy-z-martwicą-_10-09/page16[/URL][/QUOTE] [quote name='sharka']podpisuję listę obecności :D[/QUOTE] [quote name='beka']Ponosze watek[/QUOTE] i ja odwiedzę Trufelkę Quote
paula_t Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='sharka']podpisuję listę obecności :D[/QUOTE] I ja także ;) Malgoska, dostałaś moje pw? Quote
sharka Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 zaglądnełam więc napiszę że zaglądnełam ;) Quote
Malgoska Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 [quote name='paula_t']I ja także ;) Malgoska, dostałaś moje pw?[/QUOTE] tak, zaraz Ci odpiszę [quote name='sharka']zaglądnełam więc napiszę że zaglądnełam ;)[/QUOTE] mam 35 zł od Ciebie bardzo Ci dziękuję, zaraz przelewam do Amoka Quote
wojtuś Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='Panna Marple']Śpisz już Trufelko?[/QUOTE] Ciemno już, a czy Trufelka śpi ? myślę, że przymyka pomału oczka :) Quote
Panna Marple Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Moje trzy potwory już śpią, a jeden chrapie jak stary dziad...:evil_lol: Quote
Malgoska Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Szelcia też już padła............. Trufcia pewnie też już przytulona do Romusia Quote
sharka Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='Malgoska'] mam 35 zł od Ciebie bardzo Ci dziękuję, zaraz przelewam do Amoka[/QUOTE] tylko proszę potwierdź na bazarku - chyba na poprzedniej stronie jest link, w razie czego podam jeszcze raz Quote
wojtuś Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='Malgoska']Szelcia też już padła............. Trufcia pewnie też już przytulona do Romusia[/QUOTE] Pisząc, że Trufelka zamyka pewnie oczka - pomyślałem też wtedy o Romusiu, raźniej psiakom w jednym kojcu :) Quote
Malgoska Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 no niestety nasz Maksulek odszedł wczoraj za TM :( Quote
asiuniab Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Malgoska']no niestety nasz Maksulek odszedł wczoraj za TM :([/QUOTE] Malgoska tak mi przykro, mam tylko nadzieję, że jeśli jest coś później, to będę mogła sobie wybrać, gdzie chce być, a ja chcę iść za TM, a nie gdzieś indziej; wtedy się wszyscy tam spotkamy:( Quote
Malgoska Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='asiuniab']Malgoska tak mi przykro, mam tylko nadzieję, że jeśli jest coś później, to będę mogła sobie wybrać, gdzie chce być, a ja chcę iść za TM, a nie gdzieś indziej; wtedy się wszyscy tam spotkamy:([/QUOTE] też tam chce iść ................ Quote
barb Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Malgoska']no niestety nasz Maksulek odszedł wczoraj za TM :([/QUOTE] Tak bardzo mi przykro ... Quote
Marycha35 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Bardzo współczuję, mocno Was ściskam:( Quote
sharka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 fajnie dług Trufelki się zmniejszył, jest jeszcze 300 zł ale to już nie 1000 :) Quote
Malgoska Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='sharka']fajnie dług Trufelki się zmniejszył, jest jeszcze 300 zł ale to już nie 1000 :)[/QUOTE] ja też się bardzo cieszę, ale na koniec września znowu będzie więcej.... muszę szykować nastepny bazar Quote
Recommended Posts