Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Panna Marple']Aaaaa, kotki dwa...
Poczęstowałam się banerkami...Mam nadzieję, że nie macie za złe, że bez pytania?;):oops:[/QUOTE]

bardzo nam miło.............

Posted (edited)

Buziale w Trufelkę ślę:) Edit: a tu fajna akcja na staruszki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246359-Choć-jednaTABLETECZKA-dla-cierpiącego-Dziadeczka_-Baltazar-walczy-z-martwicą-_10-09/page16[/url]

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='b-b']Zaznaczam swoją obecność u małej ;)[/QUOTE]

[quote name='Marycha35']Buziale w Trufelkę ślę:) Edit: a tu fajna akcja na staruszki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246359-Choć-jednaTABLETECZKA-dla-cierpiącego-Dziadeczka_-Baltazar-walczy-z-martwicą-_10-09/page16[/URL][/QUOTE]

[quote name='sharka']podpisuję listę obecności :D[/QUOTE]

[quote name='beka']Ponosze watek[/QUOTE]

i ja odwiedzę Trufelkę

Posted

[quote name='paula_t']I ja także ;)
Malgoska, dostałaś moje pw?[/QUOTE]

tak, zaraz Ci odpiszę

[quote name='sharka']zaglądnełam więc napiszę że zaglądnełam ;)[/QUOTE]

mam 35 zł od Ciebie
bardzo Ci dziękuję, zaraz przelewam do Amoka

Posted

[quote name='Malgoska']

mam 35 zł od Ciebie
bardzo Ci dziękuję, zaraz przelewam do Amoka[/QUOTE]

tylko proszę potwierdź na bazarku - chyba na poprzedniej stronie jest link, w razie czego podam jeszcze raz

Posted

[quote name='Malgoska']Szelcia też już padła.............
Trufcia pewnie też już przytulona do Romusia[/QUOTE]
Pisząc, że Trufelka zamyka pewnie oczka - pomyślałem też wtedy o Romusiu, raźniej psiakom w jednym kojcu :)

Posted

[quote name='Malgoska']no niestety nasz Maksulek odszedł wczoraj za TM :([/QUOTE]
Malgoska tak mi przykro, mam tylko nadzieję, że jeśli jest coś później, to będę mogła sobie wybrać, gdzie chce być, a ja chcę iść za TM, a nie gdzieś indziej; wtedy się wszyscy tam spotkamy:(

Posted

[quote name='asiuniab']Malgoska tak mi przykro, mam tylko nadzieję, że jeśli jest coś później, to będę mogła sobie wybrać, gdzie chce być, a ja chcę iść za TM, a nie gdzieś indziej; wtedy się wszyscy tam spotkamy:([/QUOTE]

też tam chce iść ................

Posted

[quote name='sharka']fajnie dług Trufelki się zmniejszył, jest jeszcze 300 zł ale to już nie 1000 :)[/QUOTE]

ja też się bardzo cieszę, ale na koniec września znowu będzie więcej....
muszę szykować nastepny bazar