paula_t Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='barb']To bardzo dobry pomysł. Kto może coś więcej wiedzieć na ten temat ? Może iwoniam ?[/QUOTE] Wiem, że ostatnia była chyba 6 lipca taka akcja na Błoniach, a nie mogłam wtedy iść ze swoją Brenusią, bo akurat wyjeżdżałam na wakacje i strasznie żałowałam, ale postaram się przypilnować kolejnej takiej akcji, bo to spora szansa dla psiaka. Quote
barb Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='paula_t']Wiem, że ostatnia była chyba 6 lipca taka akcja na Błoniach, a nie mogłam wtedy iść ze swoją Brenusią, bo akurat wyjeżdżałam na wakacje i strasznie żałowałam, ale postaram się przypilnować kolejnej takiej akcji, bo to spora szansa dla psiaka.[/QUOTE] To liczymy, że dasz znać :lol: Quote
wojtuś Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='sharka']zaczęłam działać, mam nadzieję jutro nocną porą finiszować: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245564-w-budowie_spodnie-i-bluzki_dla-Trufli[/URL][/QUOTE] Zaglądałem już. Dzięki sharka :loveu: [quote name='Marysia O.']Zaglądam niedzielnie do Trufelki:)[/QUOTE] I ja :) [quote name='Panna Marple']Poleciało 100zł na Trufelkę:lol:[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: [quote name='barb']Kolejne wyróżnione (dzięki Obieżyświat75) ogłoszenie Trufli ) [URL]http://www.gumtree.pl/fp-psy-i-szczenieta/malopolskie-krakow/c9131l3200003?featuredAd=true[/URL][/QUOTE] :) A nuż odezwie się domek :) Quote
Malgoska Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='Marta72']cieszę sie ze paki dotarły :) Trufla zbieraj się do domku jak Barry nasz:):):) !!!![/QUOTE] jak moja miała być mniejsza to nie wiem jaki rozmiar dostała sharka :) [quote name='paula_t']Asiuniab próbuje uratować dziadziusia przed wywózką do Radys, zajrzyjcie choć proszę: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245537-Ludzie-chyba-nie-powiecie-że-jestem-najbrzydszy-na-Świecie-Queck-Step-potrzebuje-dt?p=21104572#post21104572[/URL][/QUOTE] zaraz tam zerknę ... [quote name='sharka']zaczęłam działać, mam nadzieję jutro nocną porą finiszować: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245564-w-budowie_spodnie-i-bluzki_dla-Trufli[/URL][/QUOTE] o fajne rzeczy :) [quote name='Marysia O.']Zaglądam niedzielnie do Trufelki:)[/QUOTE] :) [quote name='Panna Marple']Poleciało 100zł na Trufelkę:lol:[/QUOTE] bardzo dziękuje w imieniu Trufelki:) [quote name='barb']Kolejne wyróżnione (dzięki Obieżyświat75) ogłoszenie Trufli ) [URL]http://www.gumtree.pl/fp-psy-i-szczenieta/malopolskie-krakow/c9131l3200003?featuredAd=true[/URL][/QUOTE] bardzo dizekuje :) [quote name='paula_t']Czy w tym roku ma być jeszcze jakaś akcja adopcyjna pod Dżokiem/na Błoniach? Warto byłoby Trufelkę wziąć na taką akcję....Ja byłam w tym roku z Paurą i znalazła super domek, a wcześniej szukała baaaaardzo długo. Może i Trufelce by się udało....:([/QUOTE] jakbys szła to chętnie się z Tobą zabiorę, nigdy nie byłam ... [quote name='paula_t']Wiem, że ostatnia była chyba 6 lipca taka akcja na Błoniach, a nie mogłam wtedy iść ze swoją Brenusią, bo akurat wyjeżdżałam na wakacje i strasznie żałowałam, ale postaram się przypilnować kolejnej takiej akcji, bo to spora szansa dla psiaka.[/QUOTE] [quote name='barb']To liczymy, że dasz znać :lol:[/QUOTE] właśnie, chętnie się zabiorę może Trufelce się uda.... Quote
barb Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Małgoska już wrocilaś ?:lol: I Wojtuś też juz obecny u Trufli :lol: Quote
Malgoska Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='barb']Małgoska już wrocilaś ?:lol: I Wojtuś też juz obecny u Trufli :lol:[/QUOTE] no niestety............... Quote
asiuniab Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 ha dziękuję za zaproszenie, ja o Trufli wciąż myślę, i bardzo mnie boli, że dziewczyna jest w długach (mój Vinci wygląda jak Jej brat), na razie nie wspomogę finansowo, muszę ogarnąć wątek dziadziusia z mojego podpisu, ale jak odpadnie mi jakaś deklaracja obiecuję ją przekazać Trufli:) Quote
Malgoska Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='asiuniab']ha dziękuję za zaproszenie, ja o Trufli wciąż myślę, i bardzo mnie boli, że dziewczyna jest w długach (mój Vinci wygląda jak Jej brat), na razie nie wspomogę finansowo, muszę ogarnąć wątek dziadziusia z mojego podpisu, ale jak odpadnie mi jakaś deklaracja obiecuję ją przekazać Trufli:)[/QUOTE] bardzo dziękuję za odwiedziny Quote
sharka Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='sharka']zaczęłam działać, mam nadzieję jutro nocną porą finiszować: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245564-w-budowie_spodnie-i-bluzki_dla-Trufli[/URL][/QUOTE] zbyt optymistycznie napisałam :/ wolno ale walczę ;) Quote
Malgoska Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='sharka']zbyt optymistycznie napisałam :/ wolno ale walczę ;)[/QUOTE] czekamy:) powolutku nie śpiesz sie........ Quote
barb Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='sharka']zbyt optymistycznie napisałam :/ wolno ale walczę ;)[/QUOTE] Najwyżej zrob mniejszy ewentualnie po otwarciu będziesz dokladać fanty w miarę możliwości. :lol: Quote
Marycha35 Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Hi, hi, ja też:) Buziaki dla Trufelki, pewnie śpiunka już:) Quote
Malgoska Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='b-b']Nocny "oblatywanie" robię ;)[/QUOTE] [quote name='Marycha35']Hi, hi, ja też:) Buziaki dla Trufelki, pewnie śpiunka już:)[/QUOTE] dziękujemy za nocne wizytki; pewnie Trufelka już śpi :) Quote
Malgoska Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='Mysza2']melduję się na zaproszenie, jutro poczytam:)[/QUOTE] zapraszam serdecznie :) Quote
Avaloth Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Co do akcji adopcyjnych- ta na której została wypatrzona Paura to był Marsz Azylanta, on jest raz do roku. We wrześniu mamy jeszcze zlot, ale bullowatych więc nie wiem czy Trufelka się wpasuje w towarzystwo :evil_lol: Są jeszcze akcje adopcyjne psów z hoteli KTOZu czy np. aktualnie tych odebranych od Anny K., możecie napisać do KTOZu zapytać kiedy takie planują i czy możecie się podpiąć pewnie nie będą mieli nic przeciwko :) Ale tak akcje maja zdecydowanie mniejszy rozmach niż Marsz, jest tam sporo mniej ludzi. Albo adopcje czasem są, i to najczęściej starszych, spokojnych psiaków, także zawsze jakaś szansa ;) Quote
halszka Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Przyszłam się przywitać ze śliczną Trufelką:)zapisuję i będę zaglądać Quote
krakowianka.fr Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Iwoniam sie pewnie nt dat odezwie. Czy dobrze zrozumialam ze ktos na Trufle robi bazar? Obiecuje pomoc w rozsylaniu 20-30 zaproszen min a wiecej jesli czas pozwoli tylko musi to byc do 30 lipca najpozniej bo potem albo na necie bede malo albo go miec w ogole nie bede. [quote name='Avaloth']Co do akcji adopcyjnych- ta na której została wypatrzona Paura to był Marsz Azylanta, on jest raz do roku. We wrześniu mamy jeszcze zlot, ale bullowatych więc nie wiem czy Trufelka się wpasuje w towarzystwo :evil_lol: Są jeszcze akcje adopcyjne psów z hoteli KTOZu czy np. aktualnie tych odebranych od Anny K., możecie napisać do KTOZu zapytać kiedy takie planują i czy możecie się podpiąć pewnie nie będą mieli nic przeciwko :) Ale tak akcje maja zdecydowanie mniejszy rozmach niż Marsz, jest tam sporo mniej ludzi. Albo adopcje czasem są, i to najczęściej starszych, spokojnych psiaków, także zawsze jakaś szansa ;)[/QUOTE] Quote
barb Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='krakowianka.fr']Iwoniam sie pewnie nt dat odezwie. Czy dobrze zrozumialam ze ktos na Trufle robi bazar? Obiecuje pomoc w rozsylaniu 20-30 zaproszen min a wiecej jesli czas pozwoli tylko musi to byc do 30 lipca najpozniej bo potem albo na necie bede malo albo go miec w ogole nie bede.[/QUOTE] Bazarek przygotowuje sharka :lol: Krakowianko podzielimy się zaproszeniami, jeśli bazar ruszy. To może Ty bedziesz wysyłać od końca a ja od początku listy ? Jeśli chodzi o zaproszenia na Twój mega bazar to normę na powierzonym odcinku wykonałam :lol: Gdyby ktoś jeszcze ktoś zechciał pomóc przy zaproszeniach na bazar dla Trufli to byłoby super :lol: Quote
b-b Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='barb']Bazarek przygotowuje sharka :lol: Krakowianko podzielimy się zaproszeniami, jeśli bazar ruszy. To może Ty bedziesz wysyłać od końca a ja od początku listy ? Jeśli chodzi o zaproszenia na Twój mega bazar to normę na powierzonym odcinku wykonałam :lol: Gdyby ktoś jeszcze ktoś zechciał pomóc przy zaproszeniach na bazar dla Trufli to byłoby super :lol:[/QUOTE] Możecie mnie dołączyć do grupy rozsyłającej. Tylko dajcie mi na PW od którego do którego nr mam je wysyłać :) Quote
Malgoska Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='Avaloth']Co do akcji adopcyjnych- ta na której została wypatrzona Paura to był Marsz Azylanta, on jest raz do roku. We wrześniu mamy jeszcze zlot, ale bullowatych więc nie wiem czy Trufelka się wpasuje w towarzystwo :evil_lol: Są jeszcze akcje adopcyjne psów z hoteli KTOZu czy np. aktualnie tych odebranych od Anny K., możecie napisać do KTOZu zapytać kiedy takie planują i czy możecie się podpiąć pewnie nie będą mieli nic przeciwko :) Ale tak akcje maja zdecydowanie mniejszy rozmach niż Marsz, jest tam sporo mniej ludzi. Albo adopcje czasem są, i to najczęściej starszych, spokojnych psiaków, także zawsze jakaś szansa ;)[/QUOTE] bardzo dziękuje za inf [quote name='halszka']Przyszłam się przywitać ze śliczną Trufelką:)zapisuję i będę zaglądać[/QUOTE] witamy i zapraszamy:) [quote name='krakowianka.fr']Iwoniam sie pewnie nt dat odezwie. Czy dobrze zrozumialam ze ktos na Trufle robi bazar? Obiecuje pomoc w rozsylaniu 20-30 zaproszen min a wiecej jesli czas pozwoli tylko musi to byc do 30 lipca najpozniej bo potem albo na necie bede malo albo go miec w ogole nie bede.[/QUOTE] robi sharka a zaraz potem ja; Trufelka już nie będzie samotna :) [quote name='barb']Bazarek przygotowuje sharka :lol: Krakowianko podzielimy się zaproszeniami, jeśli bazar ruszy. To może Ty bedziesz wysyłać od końca a ja od początku listy ? Jeśli chodzi o zaproszenia na Twój mega bazar to normę na powierzonym odcinku wykonałam :lol: Gdyby ktoś jeszcze ktoś zechciał pomóc przy zaproszeniach na bazar dla Trufli to byłoby super :lol:[/QUOTE] ja oczywiście tez porozysłam [quote name='b-b']Możecie mnie dołączyć do grupy rozsyłającej. Tylko dajcie mi na PW od którego do którego nr mam je wysyłać :)[/QUOTE] bardzo dziękujemy za pomoc Quote
Malgoska Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 mam wpłatę od Panny Marple bardzo dziękujemy uaktualniłam rozliczenie Quote
barb Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='b-b']Możecie mnie dołączyć do grupy rozsyłającej. Tylko dajcie mi na PW od którego do którego nr mam je wysyłać :)[/QUOTE] [quote name='Malgoska'] ja oczywiście tez porozysłam bardzo dziękujemy za pomoc[/QUOTE] To już cztery osoby do rozsylania.:lol: Może jeszcze ktoś chętny ? Jak tylko sharka da znać, ze bazar gotowy przystępujemy do pracy. :lol: To jak się dzielimy listą zaproszeniową ? Quote
Malgoska Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='barb']To już cztery osoby do rozsylania.:lol: Może jeszcze ktoś chętny ? Jak tylko sharka da znać, ze bazar gotowy przystępujemy do pracy. :lol: To jak się dzielimy listą zaproszeniową ?[/QUOTE] ja mogę lecieć od początku do 100 np. Quote
Recommended Posts