Malgoska Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 [quote name='Aimez_moi']Odwiedzam Trufle slodka.....:)[/QUOTE] i ja pozdrawiam TRufelkę Quote
salibinka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Przelew zrobiony na konto hotelu - 80 za badania i dojazd + 20zł na poczet hotelowego długu Trufelki. Mocno trzymam kciuki za sterylkę i znalezienie domu :) Quote
iwoniam Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 salibinka - dziękujemy !!! Truflowe badania: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-PzZO4Nt7heI/UeSDMVpIFHI/AAAAAAAAAEc/IJWuXPVEecs/s512/rachunek_trufla.jpg[/IMG] Quote
Marta72 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 ale wątek odżył:) cudnie:) trzymam kciuki za domek Teufli naszej kochanej:) i sterylkę:) Quote
barb Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Marta72']ale wątek odżył:) cudnie:) trzymam kciuki za domek Teufli naszej kochanej:) i sterylkę:)[/QUOTE] Marta, dobrze że jesteś. :lol: Już się martwiłam bo chwilę Cię nie było. Udało Ci się wyslać paczuszki na Truflowe bazarki ? Quote
sharka Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 wróciłam, na razie nic nie doszło, mam urlop do końca tygodnia, i mam czas na bazarek :) Quote
wojtuś Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='salibinka']Przelew zrobiony na konto hotelu - 80 za badania i dojazd + 20zł na poczet hotelowego długu Trufelki. Mocno trzymam kciuki za sterylkę i znalezienie domu :)[/QUOTE] Dziekujemy :) Zdrowa Trufelka, trzymam za sterylkę. Może jakiś czas mnie nie być na necie, jak długo - to się okaże ;) ale cały czas myślę Kochani o Was i Trufelce :) Quote
b-b Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Jak będzie ktoś chętny na zrobienie bazarku to mogę dorzucić się z fantami. W grę wchodzi tylko wysyłka paczki- nie zdjęcia a później wysyłka fantów ode mnie - bo nie mam czasu na "pilnowanie" i wysyłkę na jeszcze jednym bazarku:( Quote
iwoniam Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Jeśli otrzymacie zapytanie od mariola -> [COLOR=#444444][FONT=Verdana]mariola***@vp.pl[/FONT][/COLOR] (3 cyfry w poczatku emaila) nie odpisujcie pytała o Truflę, o Ajszę Ikusi, twierdzi, że nie ma telefonu, nam pisała, że jest z Lubina NIE TRAĆCIE NA NIĄ CZASU!!! Quote
Malgoska Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='sharka']wróciłam, na razie nic nie doszło, mam urlop do końca tygodnia, i mam czas na bazarek :)[/QUOTE] [quote name='b-b']Jak będzie ktoś chętny na zrobienie bazarku to mogę dorzucić się z fantami. W grę wchodzi tylko wysyłka paczki- nie zdjęcia a później wysyłka fantów ode mnie - bo nie mam czasu na "pilnowanie" i wysyłkę na jeszcze jednym bazarku:([/QUOTE] to może do Sharki ja po powrocie tez coś zrobię ale mam sporo jeszcze fantów i Sylwia szykuje kolejne. Quote
sharka Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 mam czas na bazar ale musiałabym już mieć fanty w tym tygodniu, w weekend mogę wyszykować, bazar muszę skończyć 4 sierpnia, bo 12 znów wybywam na tydzień. Nie wiem co z paczką od Marty? b-b w razie czego podam adres :) Quote
Marta72 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Marta72']Dziś pójdą paczki. do Małgosi i do Sharki[/QUOTE] poszły wielkie obie, jak Dziewczyny się uporają z mierzeniem, zdjeciami i opisami bedą dwa duze bazarki nie dałam rady tych rzeczy pomierzyć i opisać wszystko i tak ze względu na sprawy moje osobiste ciągło się w nieskończoność za co przepraszam! wszystkie rzeczy są poprane Quote
barb Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Marta dzięki w imieniu Trufli :Rose: Najwyżej Ciocia sharka umieści na bazarku tyle fantów ile da radę obfocić i troszkę opisać. :lol: Miałam dodać zdjęcia fantow od siebie ale 3 sierpnia wyjeżdzam na trzy tygodnie więc bylby problem z realizacją ewentualnej wysyłki. Quote
Marta72 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 dług Trufli to raz ale dom jest najwazniejszy:):):)!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marycha35 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Ludkowie soreczka, ale SZUKAMY OSOBY DO SPRAWDZENIA DOMKU [B]w Węgrowie.Pomiędzy Sokołowem Podlaskim a Siedlcami[/B]. CZY KTOŚ ZNA OSOBĘ Z TAMTYCH OKOLIC? Quote
barb Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Marta72']dług Trufli to raz ale dom jest najwazniejszy:):):)!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Nistety osoba, która odpisała na jej ogłoszenie okazała się niepoważna (delikatnie mówiąc). :shake:(post1461) Trufla ma na tablicy pięć razy odslaniany telefon ale nie wiadomo czy ktoś o nią dzwonił... Quote
b-b Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='sharka']mam czas na bazar ale musiałabym już mieć fanty w tym tygodniu, w weekend mogę wyszykować, bazar muszę skończyć 4 sierpnia, bo 12 znów wybywam na tydzień. Nie wiem co z paczką od Marty? b-b w razie czego podam adres :)[/QUOTE] No to czekam:)....a wczoraj TZ był w Poznaniu :roll: Quote
Malgoska Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='Marta72']poszły wielkie obie, jak Dziewczyny się uporają z mierzeniem, zdjeciami i opisami bedą dwa duze bazarki nie dałam rady tych rzeczy pomierzyć i opisać wszystko i tak ze względu na sprawy moje osobiste ciągło się w nieskończoność za co przepraszam! wszystkie rzeczy są poprane[/QUOTE] bardzo Ci dziękuję po powrocie będę działac jak mi się nie chce wracać.................... [quote name='Marycha35']Ludkowie soreczka, ale SZUKAMY OSOBY DO SPRAWDZENIA DOMKU [B]w Węgrowie.Pomiędzy Sokołowem Podlaskim a Siedlcami[/B]. CZY KTOŚ ZNA OSOBĘ Z TAMTYCH OKOLIC?[/QUOTE] ja niestety nie znam nikogo Quote
Malgoska Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='salibinka']Przelew zrobiony na konto hotelu - 80 za badania i dojazd + 20zł na poczet hotelowego długu Trufelki. Mocno trzymam kciuki za sterylkę i znalezienie domu :)[/QUOTE] to rozlicze te 20 zł w długu bardzo dziękuje:) Quote
barb Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Marycha35']Ludkowie soreczka, ale SZUKAMY OSOBY DO SPRAWDZENIA DOMKU [B]w Węgrowie.Pomiędzy Sokołowem Podlaskim a Siedlcami[/B]. CZY KTOŚ ZNA OSOBĘ Z TAMTYCH OKOLIC?[/QUOTE] Sprawdzalaś poprzez wyszukiwarkę ? Quote
Marycha35 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Dziękuję za odzew:) Mam już namiary na FB :) Quote
barb Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Marycha35']Dziękuję za odzew:) Mam już namiary na FB :)[/QUOTE] To dobrze :lol: Quote
Recommended Posts