Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

salibinka - dziękujemy !!!

Truflowe badania:

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-PzZO4Nt7heI/UeSDMVpIFHI/AAAAAAAAAEc/IJWuXPVEecs/s512/rachunek_trufla.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Marta72']ale wątek odżył:)
cudnie:)
trzymam kciuki za domek Teufli naszej kochanej:) i sterylkę:)[/QUOTE]
Marta, dobrze że jesteś. :lol: Już się martwiłam bo chwilę Cię nie było.
Udało Ci się wyslać paczuszki na Truflowe bazarki ?

Posted

[quote name='salibinka']Przelew zrobiony na konto hotelu - 80 za badania i dojazd + 20zł na poczet hotelowego długu Trufelki. Mocno trzymam kciuki za sterylkę i znalezienie domu :)[/QUOTE]
Dziekujemy :)
Zdrowa Trufelka, trzymam za sterylkę.
Może jakiś czas mnie nie być na necie, jak długo - to się okaże ;)
ale cały czas myślę Kochani o Was i Trufelce :)

Posted

Jak będzie ktoś chętny na zrobienie bazarku to mogę dorzucić się z fantami.
W grę wchodzi tylko wysyłka paczki- nie zdjęcia a później wysyłka fantów ode mnie - bo nie mam czasu na "pilnowanie" i wysyłkę na jeszcze jednym bazarku:(

Posted

Jeśli otrzymacie zapytanie od mariola ->
[COLOR=#444444][FONT=Verdana]mariola***@vp.pl[/FONT][/COLOR] (3 cyfry w poczatku emaila) nie odpisujcie
pytała o Truflę, o Ajszę Ikusi,
twierdzi, że nie ma telefonu, nam pisała, że jest z Lubina
NIE TRAĆCIE NA NIĄ CZASU!!!

Posted

[quote name='sharka']wróciłam, na razie nic nie doszło, mam urlop do końca tygodnia, i mam czas na bazarek :)[/QUOTE]

[quote name='b-b']Jak będzie ktoś chętny na zrobienie bazarku to mogę dorzucić się z fantami.
W grę wchodzi tylko wysyłka paczki- nie zdjęcia a później wysyłka fantów ode mnie - bo nie mam czasu na "pilnowanie" i wysyłkę na jeszcze jednym bazarku:([/QUOTE]

to może do Sharki
ja po powrocie tez coś zrobię ale mam sporo jeszcze fantów i Sylwia szykuje kolejne.

Posted

mam czas na bazar ale musiałabym już mieć fanty w tym tygodniu, w weekend mogę wyszykować, bazar muszę skończyć 4 sierpnia, bo 12 znów wybywam na tydzień. Nie wiem co z paczką od Marty? b-b w razie czego podam adres :)

Posted

[quote name='Marta72']Dziś pójdą paczki.
do Małgosi i do Sharki[/QUOTE]

poszły
wielkie obie, jak Dziewczyny się uporają z mierzeniem, zdjeciami i opisami bedą dwa duze bazarki

nie dałam rady tych rzeczy pomierzyć i opisać

wszystko i tak ze względu na sprawy moje osobiste ciągło się w nieskończoność za co przepraszam!

wszystkie rzeczy są poprane

Posted

Marta dzięki w imieniu Trufli :Rose:
Najwyżej Ciocia sharka umieści na bazarku tyle fantów ile da radę obfocić i troszkę opisać. :lol:
Miałam dodać zdjęcia fantow od siebie ale 3 sierpnia wyjeżdzam na trzy tygodnie więc bylby problem z realizacją ewentualnej wysyłki.

Posted

[quote name='Marta72']dług Trufli to raz
ale dom jest najwazniejszy:):):)!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Nistety osoba, która odpisała na jej ogłoszenie okazała się niepoważna (delikatnie mówiąc). :shake:(post1461)

Trufla ma na tablicy pięć razy odslaniany telefon ale nie wiadomo czy ktoś o nią dzwonił...

Posted

[quote name='sharka']mam czas na bazar ale musiałabym już mieć fanty w tym tygodniu, w weekend mogę wyszykować, bazar muszę skończyć 4 sierpnia, bo 12 znów wybywam na tydzień. Nie wiem co z paczką od Marty? b-b w razie czego podam adres :)[/QUOTE]
No to czekam:)....a wczoraj TZ był w Poznaniu :roll:

Posted

[quote name='Marta72']poszły
wielkie obie, jak Dziewczyny się uporają z mierzeniem, zdjeciami i opisami bedą dwa duze bazarki

nie dałam rady tych rzeczy pomierzyć i opisać

wszystko i tak ze względu na sprawy moje osobiste ciągło się w nieskończoność za co przepraszam!

wszystkie rzeczy są poprane[/QUOTE]

bardzo Ci dziękuję
po powrocie będę działac
jak mi się nie chce wracać....................

[quote name='Marycha35']Ludkowie soreczka, ale SZUKAMY OSOBY DO SPRAWDZENIA DOMKU [B]w Węgrowie.Pomiędzy Sokołowem Podlaskim a Siedlcami[/B]. CZY KTOŚ ZNA OSOBĘ Z TAMTYCH OKOLIC?[/QUOTE]

ja niestety nie znam nikogo

Posted

[quote name='salibinka']Przelew zrobiony na konto hotelu - 80 za badania i dojazd + 20zł na poczet hotelowego długu Trufelki. Mocno trzymam kciuki za sterylkę i znalezienie domu :)[/QUOTE]

to rozlicze te 20 zł w długu
bardzo dziękuje:)

Posted

[quote name='Marycha35']Ludkowie soreczka, ale SZUKAMY OSOBY DO SPRAWDZENIA DOMKU [B]w Węgrowie.Pomiędzy Sokołowem Podlaskim a Siedlcami[/B]. CZY KTOŚ ZNA OSOBĘ Z TAMTYCH OKOLIC?[/QUOTE]
Sprawdzalaś poprzez wyszukiwarkę ?