Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[U]Cioteczki, Wojtus rozpisał te 480,20zł na spłatę kolejnych m-cy:[/U]

za [SIZE=2][COLOR=#ff0000][B]17 listopad - 17 grudzień 2012 r .. [/B][/COLOR][COLOR=#0000ff][B]dług[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B] 300 zł - [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B][COLOR=#ff0000]zapłacono [/COLOR][/B][/COLOR][SIZE=1](tu IMHO powinien pisać [COLOR=#0000ff][B]spłacono[/B][/COLOR] - może by było czytelniej)[/SIZE][COLOR=#000000][B][COLOR=#ff0000] 28 maja 2013[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3]
[/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=2]w tym:[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=3][SIZE=2]
[/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]120 zł - [B]z bazarku Małgośki
[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE]
[SIZE=2]za [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000]17 grudzień 2012 r. - 17 styczeń 2013 r ..[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#0000ff][SIZE=2][B]dług[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000] 300 zł [/COLOR]- [/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=#0000ff][B]spłacono[/B][/COLOR][/SIZE] 28 maja 2013
[/COLOR][B]300 zł - [B]z bazarku Małgośki[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE]

za [SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000]17 styczeń 2013 r. - 17 luty 2013 r .. [/COLOR][COLOR=#0000ff]dług[/COLOR][COLOR=#ff0000] 300 zł[/COLOR] - [COLOR=#0000ff]część spłacono[/COLOR] [B]28 maj 2013 ...
60,20 zł -[B] z bazarku Małgośki
[COLOR=#0000ff]zostało do spłaty[/COLOR] [B][COLOR=#ff0000][B]239,80 zł

[/B][/COLOR][B]i za kolejne m-ce:[/B][B][B]
17 luty 2013 r. - 17 marzec 2013 r .. [COLOR=#ff0000]300 zł[/COLOR] -
[B]17 marzec 2013 r. - 17 kwiecień 2013 r .. [COLOR=#ff0000]300 zł[/COLOR] -
[B]17 kwiecień 2013 r. - 17 maj 2013 r .. [COLOR=#ff0000]300 zł[/COLOR] -[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE]

[U]W ujęciu ogólnym:[/U]

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=3][B][COLOR=#0000cd] na dzień 18 maj 2013 - był dług 1620 zł[/COLOR][/B][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]
a po wpłacie z bazarku Małgośki (łącznie 480,20zł)
[SIZE=3][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [COLOR=#0000ff]na dzień 28 maj 2013 - dług wynosi 1139,80 zł[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE]

:(

Posted

[quote name='inka33'][U]Cioteczki, Wojtus rozpisał te 480,20zł na spłatę kolejnych m-cy:[/U]

za [SIZE=2][COLOR=#ff0000][B]17 listopad - 17 grudzień 2012 r .. [/B][/COLOR][COLOR=#0000ff][B]dług[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B] 300 zł - [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B][COLOR=#ff0000]zapłacono [/COLOR][/B][/COLOR][SIZE=1](tu IMHO powinien pisać [COLOR=#0000ff][B]spłacono[/B][/COLOR] - może by było czytelniej)[/SIZE][COLOR=#000000][B][COLOR=#ff0000] 28 maja 2013[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3]
[/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=2]w tym:[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=3][SIZE=2]
[/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]120 zł - [B]z bazarku Małgośki
[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE]
[SIZE=2]za [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000]17 grudzień 2012 r. - 17 styczeń 2013 r ..[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#0000ff][SIZE=2][B]dług[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000] 300 zł [/COLOR]- [/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=#0000ff][B]spłacono[/B][/COLOR][/SIZE] 28 maja 2013
[/COLOR][B]300 zł - [B]z bazarku Małgośki[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE]

za [SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000]17 styczeń 2013 r. - 17 luty 2013 r .. [/COLOR][COLOR=#0000ff]dług[/COLOR][COLOR=#ff0000] 300 zł[/COLOR] - [COLOR=#0000ff]część spłacono[/COLOR] [B]28 maj 2013 ...
60,20 zł -[B] z bazarku Małgośki
[COLOR=#0000ff]zostało do spłaty[/COLOR] [B][COLOR=#ff0000][B]239,80 zł

[/B][/COLOR][B]i za kolejne m-ce:[/B][B][B]
17 luty 2013 r. - 17 marzec 2013 r .. [COLOR=#ff0000]300 zł[/COLOR] -
[B]17 marzec 2013 r. - 17 kwiecień 2013 r .. [COLOR=#ff0000]300 zł[/COLOR] -
[B]17 kwiecień 2013 r. - 17 maj 2013 r .. [COLOR=#ff0000]300 zł[/COLOR] -[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE]

[U]W ujęciu ogólnym:[/U]

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=3][B][COLOR=#0000cd] na dzień 18 maj 2013 - był dług 1620 zł[/COLOR][/B][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]
a po wpłacie z bazarku Małgośki (łącznie 480,20zł)
[SIZE=3][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [COLOR=#0000ff]na dzień 28 maj 2013 - dług wynosi 1139,80 zł[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE]

:([/QUOTE]

Zrobię kolejny bazar na Trufelkę, pojadę potem na urlop wrócę i będzie tak samo :(
Wojtek może jakieś deklaracje pozbierasz?

Posted

[quote name='Malgoska']Zrobię kolejny bazar na Trufelkę, pojadę potem na urlop wrócę i będzie tak samo :(
Wojtek może jakieś deklaracje pozbierasz?[/QUOTE]
Może ceglaka jakiegoś...? :hmmmm:

Posted

Skoro na ogloszenia Trufli na małopolskie i Krakow nie ma odpowiedzi będę zmieniać lokalizację.
Najpierw była Warszawa a od dziś Wieliczka.

Posted

[quote name='Marta72']i Trufelkę zaprasza na opole...ta sama deklaracja co u Barbórka:)
w razie szczęśliwego zakończenia wizytę tez moge przecież zrobic:)[/QUOTE]
Niech dziś sie pokaże w Wieliczce, a następne będzie Opole :lol:

Posted

[quote name='Malgoska']To jest syzyfowa praca.....
Czyli zostało do zapłaty 1139,80zł tak?
Bo ja jakoś nie mogę się połapać w tych Twoich dzieleniach :([/QUOTE]
Będę robił prościej, obecny dług w hoteliku - wpływy, które odejmę od długu i aktualny dług.

[SIZE=3][B]Aktualny dług Trufelki to 1139,80 zł[/B][/SIZE]

To dzielenie kwot na miesiące jest pracochłonne i niewiele wnosi - macie rację :)

[quote name='Malgoska']Zrobię kolejny bazar na Trufelkę, pojadę potem na urlop wrócę i będzie tak samo :(
Wojtek może jakieś deklaracje pozbierasz?[/QUOTE]
Ze zbieraniem deklaracji to nigdy nie próbowałem, nie wiem....

[quote name='inka33']Może ceglaka jakiegoś...? :hmmmm:[/QUOTE]
Dobry pomysł :), kto mógłby zrobić taki bazarek ? W tej chwili przychodzi mi na myśl Javena i divia_gg (dla Bartusia robiła odkrywany z puzzli ukryty domek, każdy puzzel to cegiełka)

[quote name='Malgoska']Wojtek jak jest ze szczepieniami Trufelki?
I czy ona jest po sterylce?[/QUOTE]
Trufelka była szczepiona rok temu na wściekliznę, już w hoteliku.

[B]Nie ma pozostałych szczepień - na choroby wirusowe,

Nie ma zrobionej sterylki.

[/B]Potrzebne i jedno (szczepienie na wirusy) i drugie (sterylka),
Ale cały czas wisi ten dług w hoteliku... gdzie ulokować pieniążki?, wyrównywać dług czy zrobić te wirusy i sterylkę ( na Iwonkę z Amoka możemy liczyć na organizację sterylki w zaprzyjaźnionej lecznicy).

Posted

[quote name='Marta72']i Trufelkę zaprasza na opole...ta sama deklaracja co u Barbórka:)
w razie szczęśliwego zakończenia wizytę tez moge przecież zrobic:)[/QUOTE]
Dzięki Marto :)
[quote name='barb']Niech dziś sie pokaże w Wieliczce, a następne będzie Opole :lol:[/QUOTE]
Dzięki Basiu :)

Posted

[quote name='Malgoska']Myslę, że trzeba ją zaszczepić i wysterylizowac.
Amok nie potwierdził jeszcze wpłaty.[/QUOTE]
Pomówię jutro z Iwonką z Amoka żeby zajrzała na wątek bazarkowy i potwierdziła wpłatę, a również o szczepieniu i sterylce Trufelki ;)

Posted

chodzi mi po głowie bazarek cegiełkowy na sterylkę i szczepienia Trufli - mój TZ piecze niezły chleb na zakwasie, mogę za kupno cegiełki wysyłać przepis. Ale może znajdzie się ktoś z lepszym pomysłem? rodzice mieli bazarek z chlebkiem odchudzającym, ale mój to taki zwykły, bez "ulepszaczy", z mąką ;) Tyle że TZ musi przemyśleć zakwas, bo my teraz odkładamy porcję na kolejne pieczenie od poprzedniego, a tu trzeba sięgnąć pamięcią jak go się robiło na początku.

Posted

[quote name='sharka']chodzi mi po głowie bazarek cegiełkowy na sterylkę i szczepienia Trufli - mój TZ piecze niezły chleb na zakwasie, mogę za kupno cegiełki wysyłać przepis. Ale może znajdzie się ktoś z lepszym pomysłem? rodzice mieli bazarek z chlebkiem odchudzającym, ale mój to taki zwykły, bez "ulepszaczy", z mąką ;) Tyle że TZ musi przemyśleć zakwas, bo my teraz odkładamy porcję na kolejne pieczenie od poprzedniego, a tu trzeba sięgnąć pamięcią jak go się robiło na początku.[/QUOTE]

Świetny pomysł.
U rodzicow kupiłam ten przepis i jem ten chlebek jest pyszny
Można zrobić cegiełkowy bez niczego, jak się pozbiera np po 2 zł to może trochę osób wpłaci?

Posted (edited)

[quote name='sharka']chodzi mi po głowie bazarek cegiełkowy na sterylkę i szczepienia Trufli - mój TZ piecze niezły chleb na zakwasie, mogę za kupno cegiełki wysyłać przepis. Ale może znajdzie się ktoś z lepszym pomysłem? rodzice mieli bazarek z chlebkiem odchudzającym, ale mój to taki zwykły, bez "ulepszaczy", z mąką ;) Tyle że TZ musi przemyśleć zakwas, bo my teraz odkładamy porcję na kolejne pieczenie od poprzedniego, a tu trzeba sięgnąć pamięcią jak go się robiło na początku.[/QUOTE]
Dobry pomysł. :lol:

[quote name='Malgoska']Świetny pomysł.
U rodzicow kupiłam ten przepis i jem ten chlebek jest pyszny
Można zrobić cegiełkowy bez niczego, jak się pozbiera np po 2 zł to może trochę osób wpłaci?[/QUOTE]

A schudlaś juz od tego chlebka?

sharko, Marta72 na razie wstrzymała sie z wysyłką paczuszki z przeznaczeniem na Truflowy bazarek do Ciebie skoro masz tak napięte terminy.

Nasunął mi sie pewien pomysł wirtualnego bazarku - inspiracją jest bazarek wakacyjny *żaby* - napiszę wam na PW.

Edited by barb
Posted

[quote name='barb']Dobry pomysł. :lol:

sharko, Marta72 na razie wstrzymała sie z wysyłką paczuszki z przeznaczeniem na Truflowy bazarek do Ciebie skoro masz tak napięte terminy.

Nasunął mi sie pewien pomysł wirtualnego bazarku - inspiracją jest bazarek wakacyjny *żaby* - napiszę wam na PW.[/QUOTE]

nie wiem czy schudłam.....

Posted

[quote name='barb']Dobry pomysł. :lol:

Nasunął mi sie pewien pomysł wirtualnego bazarku - inspiracją jest bazarek wakacyjny *żaby* - napiszę wam na PW.[/QUOTE]
ja też mam przepis od rodzice, ale TZ ociąga się ze zrobieniem ;) na "tradycyjny " bazar trudno mi będzie teraz czas wygospodarować bo to trzeba foty zrobić i wysyłkę, ale kiedyś raz cegiełkowy imienny zrobiłam - geniusz ze mnie żaden ale Trufla w potrzebie, a może barb to ma być Twój pierwszy bazarek? od przeznaczenia nie uciekniesz ;p

Posted

Kochani dziękuję za pomysły z bazarkami cegiełkowymi :)

Rozmawiałem z Iwonką z Amoka i trochę mi głupio za pomysł zrobienia sterylki i szczepienie Trufelki. To łącznie będzie koszt ok. 300 zł.
A teraz przy nadal tak dużym długu w hoteliku, to raczej każde pieniążki powinny iść na spłatę hoteliku, a sterylka może spokojnie poczekać.

Posted

Sterylka moze czekac
szczepienia ABSOLUTNIE NIE!!
hotelikowi szczerze z całego serca dziekujemy za trzyamnie Trufelki!!!
Iwona to wspaniała Dziewczyna!!!!

Musimy walczyc ogłoszeniami, wyróznieniami, zmianą województw!!!

Priorytet to zdrowie Trufli i znalezienia jej domku

Mysle,że hotelikowi tez na tym zalezy!!!

gdybyśmy coć cegiełki na karmę zbierali to juz by odciązłyło wydatki hotelu

TRUFLA DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243979-II-edycja-BAZAREK-FOTOGRAFICZNY-bannerki-plakaty-przer%C3%B3bka-na%E2%99%A5Trufle%E2%99%A5do-07-05-g-21[/URL]
zrobiłam bazarek dla Trufli, zawsze może grosik wpadnie. proszę go jakos rozgłosić. pozdrawiam

Posted (edited)

Już biegnę zobaczyć :lol:[quote name='megi345'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243979-II-edycja-BAZAREK-FOTOGRAFICZNY-bannerki-plakaty-przeróbka-na♥Trufle♥do-07-05-g-21[/URL]
zrobiłam bazarek dla Trufli, zawsze może grosik wpadnie. proszę go jakos rozgłosić. pozdrawiam[/QUOTE]

Edited by barb
Posted (edited)

[quote name='megi345'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243979-II-edycja-BAZAREK-FOTOGRAFICZNY-bannerki-plakaty-przeróbka-na♥Trufle♥do-07-05-g-21[/URL]
zrobiłam bazarek dla Trufli, zawsze może grosik wpadnie. proszę go jakos rozgłosić. pozdrawiam[/QUOTE]
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI :Rose: za błyskawiczną(!) :-o odpowiedź na moją prośbę... :Rose:

[COLOR=#ff0000][B][SIZE=1]ki ciort znowu, że nie widać odp?!
[/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=1]o, a teraz znów widać...?[/SIZE][/B][COLOR=#ff0000][B][SIZE=1]
:hmmmm:
[/SIZE][/B][/COLOR]

Edited by inka33