inka33 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [U]Cioteczki, Wojtus rozpisał te 480,20zł na spłatę kolejnych m-cy:[/U] za [SIZE=2][COLOR=#ff0000][B]17 listopad - 17 grudzień 2012 r .. [/B][/COLOR][COLOR=#0000ff][B]dług[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B] 300 zł - [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B][COLOR=#ff0000]zapłacono [/COLOR][/B][/COLOR][SIZE=1](tu IMHO powinien pisać [COLOR=#0000ff][B]spłacono[/B][/COLOR] - może by było czytelniej)[/SIZE][COLOR=#000000][B][COLOR=#ff0000] 28 maja 2013[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3] [/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=2]w tym:[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=3][SIZE=2] [/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]120 zł - [B]z bazarku Małgośki [/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE] [SIZE=2]za [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000]17 grudzień 2012 r. - 17 styczeń 2013 r ..[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#0000ff][SIZE=2][B]dług[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000] 300 zł [/COLOR]- [/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=#0000ff][B]spłacono[/B][/COLOR][/SIZE] 28 maja 2013 [/COLOR][B]300 zł - [B]z bazarku Małgośki[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE] za [SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000]17 styczeń 2013 r. - 17 luty 2013 r .. [/COLOR][COLOR=#0000ff]dług[/COLOR][COLOR=#ff0000] 300 zł[/COLOR] - [COLOR=#0000ff]część spłacono[/COLOR] [B]28 maj 2013 ... 60,20 zł -[B] z bazarku Małgośki [COLOR=#0000ff]zostało do spłaty[/COLOR] [B][COLOR=#ff0000][B]239,80 zł [/B][/COLOR][B]i za kolejne m-ce:[/B][B][B] 17 luty 2013 r. - 17 marzec 2013 r .. [COLOR=#ff0000]300 zł[/COLOR] - [B]17 marzec 2013 r. - 17 kwiecień 2013 r .. [COLOR=#ff0000]300 zł[/COLOR] - [B]17 kwiecień 2013 r. - 17 maj 2013 r .. [COLOR=#ff0000]300 zł[/COLOR] -[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE] [U]W ujęciu ogólnym:[/U] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=3][B][COLOR=#0000cd] na dzień 18 maj 2013 - był dług 1620 zł[/COLOR][/B][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] a po wpłacie z bazarku Małgośki (łącznie 480,20zł) [SIZE=3][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [COLOR=#0000ff]na dzień 28 maj 2013 - dług wynosi 1139,80 zł[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE] :( Quote
Malgoska Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='inka33'][U]Cioteczki, Wojtus rozpisał te 480,20zł na spłatę kolejnych m-cy:[/U] za [SIZE=2][COLOR=#ff0000][B]17 listopad - 17 grudzień 2012 r .. [/B][/COLOR][COLOR=#0000ff][B]dług[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B] 300 zł - [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B][COLOR=#ff0000]zapłacono [/COLOR][/B][/COLOR][SIZE=1](tu IMHO powinien pisać [COLOR=#0000ff][B]spłacono[/B][/COLOR] - może by było czytelniej)[/SIZE][COLOR=#000000][B][COLOR=#ff0000] 28 maja 2013[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3] [/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=2]w tym:[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=3][SIZE=2] [/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]120 zł - [B]z bazarku Małgośki [/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE] [SIZE=2]za [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000]17 grudzień 2012 r. - 17 styczeń 2013 r ..[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#0000ff][SIZE=2][B]dług[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000] 300 zł [/COLOR]- [/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=#0000ff][B]spłacono[/B][/COLOR][/SIZE] 28 maja 2013 [/COLOR][B]300 zł - [B]z bazarku Małgośki[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE] za [SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#ff0000]17 styczeń 2013 r. - 17 luty 2013 r .. [/COLOR][COLOR=#0000ff]dług[/COLOR][COLOR=#ff0000] 300 zł[/COLOR] - [COLOR=#0000ff]część spłacono[/COLOR] [B]28 maj 2013 ... 60,20 zł -[B] z bazarku Małgośki [COLOR=#0000ff]zostało do spłaty[/COLOR] [B][COLOR=#ff0000][B]239,80 zł [/B][/COLOR][B]i za kolejne m-ce:[/B][B][B] 17 luty 2013 r. - 17 marzec 2013 r .. [COLOR=#ff0000]300 zł[/COLOR] - [B]17 marzec 2013 r. - 17 kwiecień 2013 r .. [COLOR=#ff0000]300 zł[/COLOR] - [B]17 kwiecień 2013 r. - 17 maj 2013 r .. [COLOR=#ff0000]300 zł[/COLOR] -[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE] [U]W ujęciu ogólnym:[/U] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=3][B][COLOR=#0000cd] na dzień 18 maj 2013 - był dług 1620 zł[/COLOR][/B][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] a po wpłacie z bazarku Małgośki (łącznie 480,20zł) [SIZE=3][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [COLOR=#0000ff]na dzień 28 maj 2013 - dług wynosi 1139,80 zł[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/SIZE] :([/QUOTE] Zrobię kolejny bazar na Trufelkę, pojadę potem na urlop wrócę i będzie tak samo :( Wojtek może jakieś deklaracje pozbierasz? Quote
inka33 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Malgoska']Zrobię kolejny bazar na Trufelkę, pojadę potem na urlop wrócę i będzie tak samo :( Wojtek może jakieś deklaracje pozbierasz?[/QUOTE] Może ceglaka jakiegoś...? :hmmmm: Quote
Malgoska Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Wojtek jak jest ze szczepieniami Trufelki? I czy ona jest po sterylce? Quote
Malgoska Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='inka33']Może ceglaka jakiegoś...? :hmmmm:[/QUOTE] no przydałoby się:) Quote
barb Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Skoro na ogloszenia Trufli na małopolskie i Krakow nie ma odpowiedzi będę zmieniać lokalizację. Najpierw była Warszawa a od dziś Wieliczka. Quote
Marta72 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 i Trufelkę zaprasza na opole...ta sama deklaracja co u Barbórka:) w razie szczęśliwego zakończenia wizytę tez moge przecież zrobic:) Quote
barb Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Marta72']i Trufelkę zaprasza na opole...ta sama deklaracja co u Barbórka:) w razie szczęśliwego zakończenia wizytę tez moge przecież zrobic:)[/QUOTE] Niech dziś sie pokaże w Wieliczce, a następne będzie Opole :lol: Quote
Marta72 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='barb']Niech dziś sie pokaże w Wieliczce, a następne będzie Opole :lol:[/QUOTE] ok, Trufelka nasza niech znajdzie ten domek w końcu:) Quote
wojtuś Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Malgoska']To jest syzyfowa praca..... Czyli zostało do zapłaty 1139,80zł tak? Bo ja jakoś nie mogę się połapać w tych Twoich dzieleniach :([/QUOTE] Będę robił prościej, obecny dług w hoteliku - wpływy, które odejmę od długu i aktualny dług. [SIZE=3][B]Aktualny dług Trufelki to 1139,80 zł[/B][/SIZE] To dzielenie kwot na miesiące jest pracochłonne i niewiele wnosi - macie rację :) [quote name='Malgoska']Zrobię kolejny bazar na Trufelkę, pojadę potem na urlop wrócę i będzie tak samo :( Wojtek może jakieś deklaracje pozbierasz?[/QUOTE] Ze zbieraniem deklaracji to nigdy nie próbowałem, nie wiem.... [quote name='inka33']Może ceglaka jakiegoś...? :hmmmm:[/QUOTE] Dobry pomysł :), kto mógłby zrobić taki bazarek ? W tej chwili przychodzi mi na myśl Javena i divia_gg (dla Bartusia robiła odkrywany z puzzli ukryty domek, każdy puzzel to cegiełka) [quote name='Malgoska']Wojtek jak jest ze szczepieniami Trufelki? I czy ona jest po sterylce?[/QUOTE] Trufelka była szczepiona rok temu na wściekliznę, już w hoteliku. [B]Nie ma pozostałych szczepień - na choroby wirusowe, Nie ma zrobionej sterylki. [/B]Potrzebne i jedno (szczepienie na wirusy) i drugie (sterylka), Ale cały czas wisi ten dług w hoteliku... gdzie ulokować pieniążki?, wyrównywać dług czy zrobić te wirusy i sterylkę ( na Iwonkę z Amoka możemy liczyć na organizację sterylki w zaprzyjaźnionej lecznicy). Quote
wojtuś Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Marta72']i Trufelkę zaprasza na opole...ta sama deklaracja co u Barbórka:) w razie szczęśliwego zakończenia wizytę tez moge przecież zrobic:)[/QUOTE] Dzięki Marto :) [quote name='barb']Niech dziś sie pokaże w Wieliczce, a następne będzie Opole :lol:[/QUOTE] Dzięki Basiu :) Quote
Malgoska Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Myslę, że trzeba ją zaszczepić i wysterylizowac. Amok nie potwierdził jeszcze wpłaty. Quote
wojtuś Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Malgoska']Myslę, że trzeba ją zaszczepić i wysterylizowac. Amok nie potwierdził jeszcze wpłaty.[/QUOTE] Pomówię jutro z Iwonką z Amoka żeby zajrzała na wątek bazarkowy i potwierdziła wpłatę, a również o szczepieniu i sterylce Trufelki ;) Quote
sharka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 chodzi mi po głowie bazarek cegiełkowy na sterylkę i szczepienia Trufli - mój TZ piecze niezły chleb na zakwasie, mogę za kupno cegiełki wysyłać przepis. Ale może znajdzie się ktoś z lepszym pomysłem? rodzice mieli bazarek z chlebkiem odchudzającym, ale mój to taki zwykły, bez "ulepszaczy", z mąką ;) Tyle że TZ musi przemyśleć zakwas, bo my teraz odkładamy porcję na kolejne pieczenie od poprzedniego, a tu trzeba sięgnąć pamięcią jak go się robiło na początku. Quote
Malgoska Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='sharka']chodzi mi po głowie bazarek cegiełkowy na sterylkę i szczepienia Trufli - mój TZ piecze niezły chleb na zakwasie, mogę za kupno cegiełki wysyłać przepis. Ale może znajdzie się ktoś z lepszym pomysłem? rodzice mieli bazarek z chlebkiem odchudzającym, ale mój to taki zwykły, bez "ulepszaczy", z mąką ;) Tyle że TZ musi przemyśleć zakwas, bo my teraz odkładamy porcję na kolejne pieczenie od poprzedniego, a tu trzeba sięgnąć pamięcią jak go się robiło na początku.[/QUOTE] Świetny pomysł. U rodzicow kupiłam ten przepis i jem ten chlebek jest pyszny Można zrobić cegiełkowy bez niczego, jak się pozbiera np po 2 zł to może trochę osób wpłaci? Quote
barb Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 (edited) [quote name='sharka']chodzi mi po głowie bazarek cegiełkowy na sterylkę i szczepienia Trufli - mój TZ piecze niezły chleb na zakwasie, mogę za kupno cegiełki wysyłać przepis. Ale może znajdzie się ktoś z lepszym pomysłem? rodzice mieli bazarek z chlebkiem odchudzającym, ale mój to taki zwykły, bez "ulepszaczy", z mąką ;) Tyle że TZ musi przemyśleć zakwas, bo my teraz odkładamy porcję na kolejne pieczenie od poprzedniego, a tu trzeba sięgnąć pamięcią jak go się robiło na początku.[/QUOTE] Dobry pomysł. :lol: [quote name='Malgoska']Świetny pomysł. U rodzicow kupiłam ten przepis i jem ten chlebek jest pyszny Można zrobić cegiełkowy bez niczego, jak się pozbiera np po 2 zł to może trochę osób wpłaci?[/QUOTE] A schudlaś juz od tego chlebka? sharko, Marta72 na razie wstrzymała sie z wysyłką paczuszki z przeznaczeniem na Truflowy bazarek do Ciebie skoro masz tak napięte terminy. Nasunął mi sie pewien pomysł wirtualnego bazarku - inspiracją jest bazarek wakacyjny *żaby* - napiszę wam na PW. Edited May 31, 2013 by barb Quote
Malgoska Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='barb']Dobry pomysł. :lol: A schudlaś juz od tego chlebka? sharko, Marta72 na razie wstrzymała sie z wysyłką paczuszki z przeznaczeniem na Truflowy bazarek do Ciebie skoro masz tak napięte terminy. Nasunął mi sie pewien pomysł wirtualnego bazarku - inspiracją jest bazarek wakacyjny *żaby* - napiszę wam na PW.[/QUOTE] nie wiem czy schudłam..... Quote
sharka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='barb']Dobry pomysł. :lol: A schudlaś juz od tego chlebka? sharko, Marta72 na razie wstrzymała sie z wysyłką paczuszki z przeznaczeniem na Truflowy bazarek do Ciebie skoro masz tak napięte terminy. Nasunął mi sie pewien pomysł wirtualnego bazarku - inspiracją jest bazarek wakacyjny *żaby* - napiszę wam na PW.[/QUOTE] ja też mam przepis od rodzice, ale TZ ociąga się ze zrobieniem ;) na "tradycyjny " bazar trudno mi będzie teraz czas wygospodarować bo to trzeba foty zrobić i wysyłkę, ale kiedyś raz cegiełkowy imienny zrobiłam - geniusz ze mnie żaden ale Trufla w potrzebie, a może barb to ma być Twój pierwszy bazarek? od przeznaczenia nie uciekniesz ;p Quote
Malgoska Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 ten przepis od rodzice jest banalny, wrzuca sie miesza i piecze; a chlebus pychotka Quote
hotelamok Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Wplywy bezposrednio do hotelu: 02.05- 20zl 11.05- 60zl (Wojtus) 13.05- 20zł (MDK8) 20.05- 20zł (Sharka) 28.05- 480,20 (Malgoska) Za wszystkie wplaty bardzo dziekuje Quote
wojtuś Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Kochani dziękuję za pomysły z bazarkami cegiełkowymi :) Rozmawiałem z Iwonką z Amoka i trochę mi głupio za pomysł zrobienia sterylki i szczepienie Trufelki. To łącznie będzie koszt ok. 300 zł. A teraz przy nadal tak dużym długu w hoteliku, to raczej każde pieniążki powinny iść na spłatę hoteliku, a sterylka może spokojnie poczekać. Quote
Marta72 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Sterylka moze czekac szczepienia ABSOLUTNIE NIE!! hotelikowi szczerze z całego serca dziekujemy za trzyamnie Trufelki!!! Iwona to wspaniała Dziewczyna!!!! Musimy walczyc ogłoszeniami, wyróznieniami, zmianą województw!!! Priorytet to zdrowie Trufli i znalezienia jej domku Mysle,że hotelikowi tez na tym zalezy!!! gdybyśmy coć cegiełki na karmę zbierali to juz by odciązłyło wydatki hotelu TRUFLA DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
megi345 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243979-II-edycja-BAZAREK-FOTOGRAFICZNY-bannerki-plakaty-przer%C3%B3bka-na%E2%99%A5Trufle%E2%99%A5do-07-05-g-21[/URL] zrobiłam bazarek dla Trufli, zawsze może grosik wpadnie. proszę go jakos rozgłosić. pozdrawiam Quote
barb Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) Już biegnę zobaczyć :lol:[quote name='megi345'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243979-II-edycja-BAZAREK-FOTOGRAFICZNY-bannerki-plakaty-przeróbka-na♥Trufle♥do-07-05-g-21[/URL] zrobiłam bazarek dla Trufli, zawsze może grosik wpadnie. proszę go jakos rozgłosić. pozdrawiam[/QUOTE] Edited June 1, 2013 by barb Quote
inka33 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) [quote name='megi345'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243979-II-edycja-BAZAREK-FOTOGRAFICZNY-bannerki-plakaty-przeróbka-na♥Trufle♥do-07-05-g-21[/URL] zrobiłam bazarek dla Trufli, zawsze może grosik wpadnie. proszę go jakos rozgłosić. pozdrawiam[/QUOTE] Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI :Rose: za błyskawiczną(!) :-o odpowiedź na moją prośbę... :Rose: [COLOR=#ff0000][B][SIZE=1]ki ciort znowu, że nie widać odp?! [/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=1]o, a teraz znów widać...?[/SIZE][/B][COLOR=#ff0000][B][SIZE=1] :hmmmm: [/SIZE][/B][/COLOR] Edited June 1, 2013 by inka33 Quote
Recommended Posts